Ζωδια σαββατοκύριακο 06-07/07 Ενα Μήνυμα απο το Παρελθόν

efbdc38s-960

Ζωδια σαββατοκύριακο 06-07/07 Α

Ζωδια Κριός

Αν είναι να κάνετε υπερβολές, γιατί να μην τις κάνετε στον τομέα της υγείας και της φόρμας σας; Το Σάββατο ένα επεκτατικό τρίγωνο ανάμεσα στον ριζοσπαστικό Ουρανό και τη Σελήνη στη γωνία της υγείας σας σάς δίνει όρεξη για τις πιο υγιεινές απολαύσεις. Πηγαίνετε στην αγορά, γεμίστε τις τσάντες σας με φρέσκα, χρωματιστά προϊόντα και σπιτικά καλούδια. Έπειτα, φτιάξτε ένα μενού που επικεντρώνεται σε αυτά.

Καλέστε φίλους για να μοιραστείτε την ανθισμένη αφθονία σας. Αλλά πρώτα, κάντε λίγη άσκηση που θα ανεβάσει τους χτύπους της καρδιάς σας. Ίσως πεζοπορία ή ποδηλασία μέσα από μια περιοχή που σας εμπνέει.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το πάθος σας είναι έντονο την Κυριακή, αλλά σκεφτείτε το διπλά πριν στείλετε μήνυμα σε ένα χαμένο ραντεβού από το Face. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, γυρίζει ανάδρομος έως τις 31 Ιουλίου και για το πρώτο μισό της αναδρομής του περνά από τον τομέα του έρωτα. Ένα μέιλ από κάποιον πρώην μπορεί να εμφανιστεί στα εισερχόμενά σας και να σας βάλει σε πειρασμό να γυρίσετε πίσω τον χρόνο. Αν η δυναμική της σχέσης σας υπήρξε τοξική, πιθανότατα δεν θα αλλάξουν και πολλά και αυτή τη φορά.

Μην προσπαθείτε να ανακυκλώσετε μια σχέση που είναι καλύτερο να μείνει στο παρελθόν. Αντίθετα, επικεντρωθείτε στα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε σε μια νέα σχέση. Ή καλλιεργήστε μια πιο παιχνιδιάρικη ενέργεια με το ταίρι σας. Μπορεί να είναι σαν τη φάση του μήνα του μέλιτος ξανά, αν και ακόμα πιο γλυκιά.

zwdia-fotia

ζώδια Ταύρος

Δεν υπάρχει λόγος να συγκρατείστε στον ερωτικό τομέα το Σάββατο, Ταύροι! Η ρομαντική Σελήνη συνεργάζεται με τον Ουρανό και στρέφει όλα τα βλέμματα στην κατεύθυνσή σας. Με τον αντισυμβατικό Ουρανό στην εικόνα, μπορεί να τραβήξετε κάποιον εραστή από μακριά στην τροχιά σας. Ή κάποιον τελείως διαφορετικό από τον συνήθη τύπο σας. Σε σχέση; Επειδή είστε δεσμευμένοι δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φλερτάρετε. Λίγες (άκακες) κουβέντες θα σας διασκεδάσουν και θα σας υπενθυμίσουν ότι ακόμα περνάει η μπογιά σας! Αργότερα, ενώ ακόμα νιώθετε τη λάμψη, δείξτε στο ταίρι σας άφθονη στοργή.

Ζωδια σαββατοκύριακο 06-07/07 Α

Αυτή την Κυριακή, μπορεί να νιώσετε τα νευρα σας να τεντωνουν καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας γυρίζει ανάδρομος έως τις 31 Ιουλίου. Το πρώτο μέρος αυτής της αναδρομής (έως τις 19) συμβαίνει στον Λέοντα και στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας. Σας κάνει πιο ευαίσθητους απ’ ό,τι συνήθως στα πάντα. Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με υποστηρικτικούς φίλους και αφήστε τους πολύ κουλ τύπους να φαγωθούν μόνοι τους. Ζωντανέψτε το καλοκαίρι σας κανονίζοντας επανενώσεις με παιδικούς φίλους και αγαπημένους συγγενείς. Προειδοποίηση: Τα δράματα στο σπίτι μπορεί να κλιμακωθούν υπό αυτή τη διέλευση. Μείνετε ξεκάθαροι στις συζητήσεις σας με συγγενείς και συγκάτοικους, ώστε να κρατήσετε τα νεύρα στο ελάχιστο.

xartomanteia

Ζωδια Δίδυμοι

Δεν θα έχετε διάθεση για ψιλοκουβέντα το Σάββατο, Δίδυμοι. Η ευθυγράμμιση της συναισθηματικής Σελήνης με τον εγκεφαλικό Ουρανό σας αποτρέπουν. Ακυρώστε τις συναντήσεις με τις το σωρό ανθρώπων που δεν ξέρετε καλά και στραφείτε στους πιο στενούς δεσμούς σας. Μπορεί να είναι στο χέρι σας το να στρέψετε τις συζητήσεις πιο πέρα από τα αστεία και προς πιο σημαντικά θέματα. Αν δεν ξέρετε πώς να σπάσετε τον πάγο, ρωτήστε τους άλλους για τον εαυτό τους. Θα γοητευτούν από το ενδιαφέρον σας.

Από την Κυριακή ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, γυρίζει ανάδρομος στον Λέοντα και στον εκφραστικό τρίτο οίκο σας. Έως τις 31 Ιουλίου, επιλέγετε με προσοχή τα λόγια σας. Μιλάτε για τα πάντα όσο πιο απλά γίνεται, ώστε να μην υπάρχει χώρος για παρεξηγήσεις. Μπορούν οι επαγγελματικές συναντήσεις να περιμένουν μέχρι τον Αύγουστο; Αν ναι, επαναπρογραμματίστε τες τότε που η χάρη σας θα επιστρέψει ξανά. Αν νιώθετε την ανάγκη να είστε παραγωγικοί, επανεξετάστε εγχειρήματα που είναι ήδη σε πορεία. Σε αυτά μπορεί να περιλαμβάνονται προσπάθειες γραφής ή διδασκαλίας. Ένα αδελφικό πνεύμα από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά. Μείνετε συντονισμένοι!

tarw-zwdia

Ζωδια Καρκίνος

Μην κλείσετε τον εαυτό σας σε κουτί το Σάββατο. Κάτω από την επεκτατική ευθυγράμμιση του κυβερνήτη σας της Σελήνης και του αυθόρμητου Ουρανού θα είστε πιο χαρούμενοι αν μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας. Θα πρέπει να μπορείτε να πετάξετε από το ένα χοτ σημείο στο επόμενο όποτε το θέλετε. Περιμένατε όλη την εβδομάδα αυτή την ημέρα, έτσι μην αφήσετε κανέναν να σας προκαλέσει ενοχές για να ακολουθήσετε τα δικά του σχέδια. Αν δημιουργηθούν σπίθες με μια απίθανη προοπτική, έναν φίλο για παράδειγμα, σκεφτείτε πριν κάνετε το άλμα. Ακόμα και μετά τη σκέψη, προχωρήσετε με προσοχή. Ο Ουρανός βγάζει από μέσα σας τον ριψοκίνδυνο εαυτό σας, αλλά μερικές φορές ξεχνά να σκεφτεί τις συνέπειες.

Ζωδια σαββατοκύριακο 06-07/07 Α

Από την Κυριακή, κάθε σεντ που κρατάτε είναι ένα παραπάνω που κερδίζετε, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 31 Ιουλίου. Για το πρώτο μισό του κύκλου, ο Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα και στον τομέα των χρημάτων σας. Θα επιμένει να πάρετε τον έλεγχο του προϋπολογισμού σας. Κρατήστε όλες τις περιττές αγορές μέχρι να ισορροπήσετε τους λογαριασμούς σας. Κάντε τις απαραίτητες περικοπές για να δημιουργήσετε ένα στιβαρό οικονομικό σχέδιο που θα σας κρατήσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Στα θετικά, μια νέα επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να εμφανιστεί μέσω μιας παλιάς επαγγελματικής επαφής.

zodia-zvdia-yy

ζώδια Λέων

Το τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό θέλει να φέρει περισσότερη απόλαυση στη ζωή σας. Είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να δείτε την αγάπη με νέα μάτια. Δεν είναι ένα αφηρημένο, μαγικό πράγμα που θα σας συμβεί στο μέλλον. Είναι στάση, Λέοντες και το ζώδιό σας, που κυβερνά την καρδιά, έχει τεράστια χωρητικότητα εκεί μέσα. Αν πρέπει να το κάνετε σαν να για να, κάντε το έτσι. Θέστε την πρόθεσή σας να βρείτε την ευτυχία. Ελαττώστε τις βαρετές αγγαρείες και επικεντρωθείτε στα πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους. Σκεφτείτε 20 πράγματα για τα οποία νιώθετε ευγνωμοσύνη και πείτε, κυριολεκτικά, ευχαριστώ!

Από την Κυριακή, μπορεί να νιώσετε ότι έχετε προσγειωθεί σε παράλληλο (και τρομακτικά οικείο) σύμπαν, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής γυρίζει ανάδρομος έως τις 31 Ιουλίου. Το πρώτο μέρος της αναδρομής, έως τις 19, γίνεται στον Λέοντα και στον πρώτο οίκο σας του εαυτού. Αναβιώστε το παρελθόν σας και ίσως ένα ρετρό στυλ. Προσοχή: Δεν θα είναι απαραίτητα ένας εύκολος κύκλος. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών εβδομάδων, μπορεί να υποφέρετε επικές παρεξηγήσεις. Τα έξυπνα λόγια σας μπορεί να μην γίνονται κατανοητά ή ακόμα και να προσβάλουν τους άλλους. Η υπερβολική αυτοπροβολή (ή η κάθε αυτοπροβολή) μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Περάστε αυτόν τον χρόνο επανεξετάζοντας προσωπικούς στόχους. Μπορεί να καταφέρετε να βγάλετε έναν δύο από λίστα σας.

zwdia – love

Ζωδια Παρθένος

Μπορεί να λαχταράτε ανοιχτούς χώρους το Σάββατο. Η Σελήνη στο ζώδιό σας πιάνει το χέρι του αυθόρμητου Ουρανού και σας κάνει να θέλετε να φύγετε. Προσοχή, κόσμε: Οι Παρθένοι νιώθουν στην πρίζα! Δεν θα έχετε υπομονή για κανέναν ή οτιδήποτε μπαίνει στο δρόμο σας. Αν έχετε σχέδια, κρατήστε τα χαλαρά. Χρειάζεστε την ελευθερία να κάνετε ό,τι θέλετε και να περιπλανιέστε όπου σας πάει ο άνεμος. Ίσως ακόμα και έξω από την πόλη ή πάνω σε αεροπλάνο. Έχετε δει ξανά αυτή την ταινία;

Την Κυριακή, ο αγγελιοφόρος Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Λέοντα και στον δωδέκατο Οίκο σας της θεραπείας και της μετάβασης. Έχετε φορτία από το παρελθόν; Και ποιος δεν έχει; Αλλά για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, θα θέλετε να τα πετάξετε από πάνω σας μια και καλή. Όχι πια δικαιολογίες για την κακή συμπεριφορά των άλλων. Και αρκετά με τις θυσίες. Κάντε πιο αυστηρά τα όριά σας και πείτε αντίο σε καταστάσεις που αδειάζανε τα αποθέματά σας. Μπορείτε επιτέλους να πάρετε το κλείσιμο που επιθυμείτε. Μπορεί όμως αυτό να χρειαστεί να κόψετε κάτι ή κάποιον μαχαίρι. Με αυτό τον τρόπο θα θεραπευτείτε πιο γρήγορα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9