Ζωδια σαββατοκύριακο 06-07/07 Τα συναισθήματά αποκτούν μεγαλύτερη διαφάνεια

gynaika-zygos-rantevoy-antras-karkinos

Ζωδια σαββατοκύριακο 06-07/07 B

Ζωδια Ζυγός

Δώστε στο υπερδραστήριο μυαλό σας ένα διάλειμμα το Σάββατο και αφήστε τις σκέψεις σας ελεύθερες. Ακόμα καλύτερα: Κάντε δραστηριότητες που δεν απαιτούν σκέψη, όπως έντονη άσκηση ή δημιουργία τέχνης. Μια εμψυχωτική ευθυγράμμιση της ευαίσθητης Σελήνης και του απελευθερωτικού Ουρανού σάς βοηθά να αφήσετε κάτι που δεν υποστηρίζει πλέον τη ζωή σας. Δώστε προσοχή σε συμπτώσεις και εξετάστε το ενδεχόμενο μερικές από αυτές τις τυχαίες καταστάσεις να είναι το σύμπαν που σας μιλάει.

Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος μέσα από τον ενδέκατο Οίκο σας της κοινότητας από την Κυριακή μέχρι τις 19 Ιουλίου, ενοχλητικές παρεξηγήσεις μπορεί να διαταράξουν την αρμονία της παρέας σας. Κάντε ό,τι μπορεί για να επικοινωνείτε καθαρά, αλλιώς ένα ομαδικό εγχείρημα μπορεί να εκτροχιαστεί. Και αν υπάρχει κάποιος ύπουλος στην ομάδα, δείξτε του την πόρτα πριν επηρεάσει τους πάντες με τον αρνητισμό του. Όταν πρόκειται για φίλους και συναδέλφους, ζήστε με τον κανόνα «αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, μην πεις τίποτα απολύτως».

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός

Το πιο καυτό αφροδισιακό αυτό το Σάββατο; Τι λέτε για ένα λαμπρό, συναρπαστικό μυαλό; Το αισθησιακό σας ζώδιο διεγείρεται σίγουρα από τα σωματικά χαρακτηριστικά. Αλλά καθώς η Σελήνη συνεργάζεται με τον Ουρανό, μπορεί να σας ανάβει ακόμα περισσότερο η διάνοια. Όταν κοιτάτε εικονικά προφίλ, παίξτε ένα παιχνιδάκι και προσπαθήστε να μην κοιτάτε τις φωτογραφίες ή τουλάχιστον δώστε περισσότερο βάρος στις περιγραφές. Στη συζήτηση, φροντίστε να μην διακόπτετε και μην γυρνάτε τη συζήτηση στον εαυτό σας. Όπως λένε, ο καλύτερος τρόπος για να είσαι ενδιαφέρον είναι να δείχνεις ενδιαφέρον.

Ζωδια σαββατοκύριακο 06-07/07 B

Την Κυριακή, ο έξυπνος Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Λέοντα και στον δέκατο οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών. Τις επόμενες εβδομάδες, επανεξετάστε (και, αν είναι απαραίτητο, αναθεωρήστε) το επαγγελματικό σας σχέδιο για να βεβαιωθείτε ότι δεν σκορπίζετε την ενέργειά σας ή ότι βγαίνετε από την πορεία των στόχων σας. Νιώθετε εξαντλημένοι; Πάρτε άδεια και δώστε ένα διάλειμμα στα διανοητικά σας κανάλια. Θα είστε και πάλι αιχμηρότατοι μόλις ο Ερμής διορθώσει την πορεία του στις 31 Ιουλίου. Προσέξτε τις συγκρούσεις με πελάτες, με φιγούρες εξουσίας και τους άνδρες της ζωής σας. Μια μαχητική προσέγγιση θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ και να σας κοστίσει μια ευκαιρία.

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Έχετε στόχους; Λοιπόν, τι περιμένετε; Το Σάββατο, ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό μπορεί να σας προσγειώσει μέσα σε έναν ελίτ κύκλο δυναμικών παικτών. Ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας είναι να παίζετε καλά το παιχνίδι, οπότε μην το θεωρείτε ασήμαντο ή επιφανειακό. Ξέρετε τι θέλετε, Τοξότες, και το αξίζετε. Μην αφήνετε τις δημόσιες σχέσεις και τις ψιλοκουβέντες της βιομηχανίας να σας εμποδίσουν να το πάρετε. Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε και τοποθετήστε τον εαυτό σας εκεί που βρίσκονται οι ισχυροί.

Με τον πνευματικό Ερμή να γυρνά ανάδρομος στον παγκόσμιο ένατο οίκο σας αυτή την Κυριακή, μπορεί να ξυπνήσετε νιώθοντας νοσταλγία για ένα αγαπημένο σημείο διακοπών. Κοιτάξτε παλιές φωτογραφίες και τιμές εισιτηρίων. Βρείτε ποιες είναι αρκετά προσιτές και εκμεταλλευτείτε τις. Αν ταξιδεύετε σε έναν νέο προορισμό αργότερα μέσα στο μήνα, προσέξτε την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στην πληροφόρησή σας. Κάντε τις κρατήσεις σας μέσω αξιόπιστων εταιρειών και επιβεβαιώστε τες τριπλά. Δεν μπορείτε να φύγετε; Όταν αισθάνεστε περιφραγμένοι, ανεβείτε σε μονοπάτια πεζοπορίας ή νοικιάστε καγιάκ. Θα βρείτε ελευθερία κάτω από τον ανοιχτό ουρανό.

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Το προσγειωμένο ζώδιό σας αγαπά τη ρουτίνα. Κάτω όμως από το επεκτατικό τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον ελεύθερο Ουρανό, θα λαχταράτε νέους ορίζοντες. Όσο πιο άγνωστοι τόσο το καλύτερο! Αναζητήστε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει ή απλώς διαφορετικά πράγματα από το αγαπημένο σας μενού. Εάν δεν μπορείτε να φύγετε αυτή τη στιγμή, ενεργοποιήστε ειδοποιήσεις ναύλων για τους επιθυμητούς προορισμούς και κατεβάστε βίντεο σχετικά με αυτά τα μέρη. Εάν είστε πραγματικά κινητοποιημένοι, αρχίστε να εξασκείστε στην τοπική γλώσσα με κάποια εφαρμογή.

Ζωδια σαββατοκύριακο 06-07/07 B

Την Κυριακή, ο επικοινωνιακός Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Λέοντα και στον όγδοο οίκο σας της οικειότητας και των κοινών πόρων. Ψάξτε για έξυπνους τρόπους για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους ανθρώπους που είναι ήδη στον κόσμο σας. Αν κάποιος συνεργός στο έγκλημα δεν συμβάλλει, επιμείνετε να κάνει κάτι καλύτερο και μην ψάξετε βαθύτερα στο πορτοφόλι σας για να τον καλύψετε. Προειδοποίηση: Το πρασινομάτικο τέρας μπορεί να περιτριγυρίζει τη ψυχή σας μέχρι τις 19 Ιουλίου. Προσέξτε να μην αφήσετε το καχύποπτο μυαλό σας να ξεφύγει. Οι βαθύτεροι φόβοι σας μπορεί να έχουν ρίζες σε κάτι, αλλά αυτό το κάτι μπορεί να είναι τα δικά σας θέματα με την εμπιστοσύνη, την ευαισθησία και την αυτοεκτίμηση. Αν κάτι κακό έρθει όντως στο φως, ευχαριστήστε το σύμπαν. Αυτές είναι πληροφορίες που έπρεπε να γνωρίζετε, ώστε να μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο.

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Υδροχόος

Δεν θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για επιφανειακότητα το Σάββατο. Η διορατική Σελήνη κάνει τα γλυκά μάτια στον συγκυβερνήτη σας τον εγκεφαλικό Ουρανό. Είτε ακούτε μια διάλεξη για την κβαντική φυσική είτε ασχολείστε με μια σπινθηροβόλα αποπλάνηση, θα είστε εντελώς βυθισμένοι στο θέμα. Δεν θα θέλει και πολύ για τους ελεύθερους Υδροχόους να ερωτευτούν τρελά. Αλλά, σημειώστε: Ο ενθουσιασμός μπορεί να εξασθενίσει το ίδιο γρήγορα αν είναι μόνο σωματικό χωρίς δυνατότητα για βαθύτερη σύνδεση. Ήδη δεσμευμένοι; Μοιραστείτε κάτι που κρατούσατε για τον εαυτό σας.

Την Κυριακή, ο προσεκτικός Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Λέοντα και στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 19 Ιουλίου. Η δυναμική μπορεί να αρχίσει να μοιάζει άνιση ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας, έναν συνεργάτη ή στενό φίλο. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι θα μπορούσατε να δώσετε περισσότερα από τον εαυτό σας ή να επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας με μεγαλύτερη διαφάνεια. Ή ίσως συμβαίνει το αντίστροφο και η γενναιόδωρη φύση σας δεν εκτιμάται.

Ζωδια σαββατοκύριακο 06-07/07 B

Αντιμετωπίστε τις συνομιλίες και τις διαπραγματεύσεις με προσοχή γιατί η αναδρομή του Ερμή κάνει τους ανθρώπους να λένε πράγματα που αργότερα μετανιώνουν. Καθώς οι αναδρομές επαναφέρουν το παρελθόν, ένα παλιό φλερτ μπορεί να επανεμφανιστεί. Είναι η δεύτερη φορά η τυχερή; Να είστε προσεκτικά αισιόδοξοι καθώς δεν θα ξέρετε για μερικές εβδομάδες ακόμα.

zwdia – love

Ζωδια Ιχθύες

Είναι το δύο ο αγαπημένος σας αριθμός, Ιχθύες; Μπορεί να γίνει το Σάββατο, όταν ο πειραματικός Ουρανός συντονίζεται με τη συναισθηματική Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Αλλά σκουπίστε τη νεραϊδόσκονη από τα μάτια σας. Είναι εύκολη να προβάλεις ένα σωρό θετικά χαρακτηριστικά σε ένα νέο ταίρι. Με τον Ουρανό όμως στην εικόνα, χρειάζεστε μια σύνδεση μεταφυσική και όχι απλώς σωματική. Έτσι, αν νιώθετε ότι αυτή η σχέση που ανθίζει δεν μπορεί να φτάσει πέρα από την επιφάνεια, κόψτε τη τώρα που είναι ακόμα εύκολο να φύγετε.

Αυτή την Κυριακή, ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, γυρίζει ανάδρομος στον ακριβή, πρακτικό έκτο οίκο σας. Οι παρακάμψεις για να προλάβετε κάποια προθεσμία είναι απαγορευμένες από τώρα έως τις 19 Ιουλίου. Οι άλλοι στηρίζονται πάνω σας, έτσι αφήστε τις παρακάμψεις και κάντε το σωστά την πρώτη φορά. Ένα θέμα υγείας μπορεί επίσης να απαιτήσει την προσοχή σας. Αν πρέπει να κάνετε κάποια θεραπεία ή επέμβαση, κάντε ό,τι μπορείτε για να την αναβάλλετε μέχρι το τέλος της αναδρομής του Ερμή, στις 31 Ιουλίου. Αν δεν μπορέσετε, μην αγχώνεστε. Απλώς φροντίστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες του γιατρού ευλαβικά. Και κάντε πολλές ερωτήσεις, γιατί όσα περισσότερα ξέρετε, τόσο πιο προετοιμασμένοι θα είστε για τη διαδικασία επούλωσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65