ζωδια σαββατοκύριακο 11-12/06 Α

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 11-12/06 Α

ζωδια Κριός

Διαμαρτυρία … ή εποικοδομητική κριτική; Στοχεύστε στο δεύτερο αυτό το Σαββατοκύριακο, λαμβάνοντας μια προσέγγιση προσανατολισμένη στη λύση, αντί απλώς να ρίξετε το βάρος στο τι είναι “λάθος” ή δεν λειτουργεί. Η Σελήνη είναι στην Παρθένο μέχρι την Κυριακή το βράδυ, ενεργοποιώντας τον αναλυτικό έκτο Οίκο σας. Ξεμπερδέψτε με κάποιες δουλειές ή μια λίστα σας με αγγαρείες, αλλά μην περάσετε όλη σας την ημέρα μέσα!

Υγεία και καλή φυσική κατάσταση επίσης τονίζονται υπό αυτό το “πράσινο” ζώδιο, οπότε περάστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε κοντά στη φύση. Συσκευάστε ένα υγιές πικ-νικ και πηγαίνετε κάπου πανέμορφα με το ποδήλατο για να το απολαύσετε.

zodia-taro-45

Βρείτε μια αγορά και εφοδιαστείτε με φρέσκα προϊόντα και στη συνέχεια, φτιάξτε μια τεράστια, πολύχρωμη σαλάτα. Την Κυριακή έχουμε ένα διευκρινιστικό τέταρτο Σελήνης και ενώ είστε εν κινήσει, μιλήστε ή επεξεργαστείτε διανοητικά τις ιδέες που είχατε από την Νέα Σελήνη στις 4 Ιουνίου.

Μία συνεδρία καταιγισμού ιδεών θα μπορούσε να αποδειχθεί διαμάντι, που αξίζει να ερευνηθεί περαιτέρω την επόμενη εβδομάδα. Την Κυριακή το βράδυ, η Σελήνη μετακινείτε στον Ζυγό και στον τομέα της σχέσης σας και ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής κινείται στους Διδύμους και στον διαπροσωπικό τρίτο Οίκο σας για το υπόλοιπο του μήνα. Αναδείξτε το δυναμικό ντουέτο! Κάντε μια λίστα με τα άτομα που θα επικοινωνήσετε το πρωί της Δευτέρας. Γιορτάστε το τέλος του Σαββατοκύριακου με το άλλος σας μισό ή με έναν κοντινό φίλο. Οι κινηματογραφικές αίθουσες και τα εστιατόρια θα έχουν πολύ λιγότερο κόσμο απόψε, οπότε εκμεταλλευτείτε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ταύρος

Ας βασιλεύσει η αγάπη! Η Σελήνη περνάει το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου στην Παρθένο και στο παιχνιδιάρικο, παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Όλα έχουν να κάνουν με την ευδαιμονία σας τώρα. Αφεθείτε στο shopping therapy, σχεδιάστε ένα επικό ραντεβού, πηγαίνετε για χορό. Είστε σε διάθεση για να λάμψετε και να γυρίσετε μερικά βλέμματα (ίσως ένα ιδιαίτερα!). Μετριάστε τις υπερβολικές αντιδράσεις σας, όμως. Είναι καλό να λέτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, αλλά κρατήστε στο μίνιμουμ το δράμα και τις γελοιότητες.

Την Κυριακή, η Σελήνη μετατρέπετε σε ένα αποσαφηνιστικό τέταρτο, βοηθώντας σας να ισορροπήσετε ανάμεσα στην ασφάλεια και τον ενθουσιασμό. Αν είχατε επικεντρωθεί πολύ στην εργασία σας, βρείτε τρόπους για να προσθέσετε μια πινελιά διασκέδασης και χαράς στην ρουτίνα σας. Μέχρι την Κυριακή το βράδυ, η Σελήνη θα στραφεί στον Ζυγό και τον οργανωμένο και υγιή έκτο Οίκο σας. Επιστρέφετε στην πρακτική λειτουργία, η οποία προωθείται από τον ψυχικό Ερμή που αναχωρεί από τον Ταύρο μετά από την παρατεταμένη παραμονή του, των δύο μηνών. Τα πράγματα ήταν έντονα και θα είστε ευγνώμονες για την αποχώρηση του Ερμή στους Διδύμους και στο γειωμένο δεύτερο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Ιουνίου. Μία από τις λαμπρές σας ιδέες θα μπορούσε να καταλήξει κερδοφόρα, οπότε ξεκινήστε τον προγραμματισμό τώρα!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Δίδυμοι

Ένα ζεστό Σαββατοκύριακο φτάνει για σας, καθώς η Σελήνη είναι στην Παρθένο και στον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Μην φοβηθείτε πως θα χάσετε τίποτα συγκλονιστικό αν δεν βρεθείτε σε μεγάλα πάρτι, φεστιβάλ μουσικής και επικές ημερήσιες εκδρομές . Είστε περισσότερο σε διάθεση να μείνετε σπίτι, να δεθείτε με την οικογένειά σας, ή απλά να βιώσετε μια πολυπόθητη χαλάρωση. Μην την πολεμάτε, Δίδυμοι!

Το διαφωτιστικό τέταρτο της Σελήνης την Κυριακή συνδέεται με την Νέα Σελήνη της 4ης Ιουνίου στο ζώδιο σας και σας φέρνει σε επαφή με τις προσωπικές επιθυμίες σας. Είχατε κάποιες μεγάλες ιδέες την περασμένη εβδομάδα … αλλά πώς νιώθετε γι’ αυτές τώρα; Κάντε έναν ενστικτώδη έλεγχο – η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει σε αυτές που αξίζει να επιδιωχθούν. Επίσης την Κυριακή ο κυβερνήτης σας, Ερμής, ξυπνά μετά από ένα δίμηνο υπνάκο στον Ταύρο και τον υποτονικό δωδέκατο Οίκο σας. Ο Ερμής επιστρέφει στους Διδύμους, αποκαθιστώντας την κοφτερή εξυπνάδα σας και την πνευματική σας διαύγεια, επιτέλους! Αποτινάξτε την βαριά αύρα και πηγαίνετε να γιορτάσετε. Με την Σελήνη να μπαίνει στον Ζυγό και τον εορταστικό πέμπτο Οίκο σας την Κυριακή το βράδυ, θα είστε έτοιμοι για λίγη διασκέδαση της τελευταίας στιγμής. Ποιος είναι μέσα;

zwdia - love

 

ζωδια Καρκίνος

Ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο σας περιμένει, καθώς η Σελήνη επισκέπτεται την Παρθένο και τον εξωστρεφή τρίτο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Ελέγξτε τοπικές εκδηλώσεις ή πηγαίνετε στα τοπικά σας καυτά στέκια. Καλέστε τον εσωτερικό σας οργανωτή και προγραμματίστε μια συνάντησή στο πάρκο, μια βόλτα ή μια βραδιά με τους πιο διασκεδαστικούς σας φίλους. Το διαφωτιστικό τέταρτο της Σελήνης την Κυριακή θα μπορούσε να σας φέρει μια στιγμή «Αχά!» ή μία εμπνευσμένη συνομιλία. Κάτι που σας ενοχλούσε, γίνεται ξαφνικά σαφές και τελικά θα βρείτε τις λέξεις για να το αρθρώσετε. Τα επίπεδα της ενέργειάς σας φθίνουν από την Κυριακή το βράδυ, καθώς η Σελήνη γλιστράει μέσα στον Ζυγό και το σπιτικό τέταρτο Οίκο σας.

Συσπειρώστε κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπο για ένα Κυριακάτικο δείπνο στο εστιατόριο «Καρκίνος», ή απλά να αντιμετωπίστε αυτό τον σωρό των ρούχων που αγνοήσατε όλο το Σαββατοκύριακο. Ο ψυχικός Ερμής κατασκηνώνει επίσης στους Δίδυμους και τον θολό δωδέκατο Οίκο σας, για το υπόλοιπο του Ιουνίου. Είναι μια μεγάλη στιγμή για τη δημιουργικότητα, καθώς ο Ερμής βάζει τη φαντασία σας να υπέρ-λειτουργεί. Σχεδιάστε, γράψτε, ακούστε μουσική, διαλογιστείτε. Μπερδεμένοι? Κοιμηθείτε με αυτό στο μυαλό σας! Τα όνειρά σας θα είναι ζωντανά και πλούσια με χρήσιμα μηνύματα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων

Αποστολή: Αποδοτικότητα ! Η Σελήνη περνά το Σαββατοκύριακο στην Παρθένο και στον εργατικό δεύτερο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Έχετε τη δύναμη της θέλησης και την ώθηση να αντιμετωπίσετε ένα πρακτικό σχέδιο: μια ανολοκλήρωτη ανάθεση, μια πρόταση πελάτη, μια εγκατάσταση ραφιών στο σαλόνι σας. Με τη Σελήνη στη φάση του τετάρτου την Κυριακή , βάλτε έναν προϋπολογισμό, ένα χρονοδιάγραμμα, ή ένα κατάλληλο σχέδιο πίσω από τα ευγενή οράματα της περασμένης εβδομάδας.

Χτενίστε τα προφίλ των κοινωνικών μέσων σας και ενημερώστε τα, παρουσιάζοντας μια πιο γυαλισμένη εικόνα. Αργότερα την Κυριακή, η Σελήνη μετακινείτε στον Ζυγό και το κοινωνικό τρίτο Οίκο σας. Γιορτάστε τη σκληρή δουλειά σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου: σχεδιάστε δείπνο και ταινία, παγωτό έξω… απλά επιστρέψτε πίσω, ανάμεσα στους ζωντανούς, Λιοντάρια! Με τον ομιλητικό Ερμή να εισέρχεται στους Διδύμους και στον τομέα της φιλίας σας για το υπόλοιπο του Ιουνίου, μια σωρεία ανταλλαγής μηνυμάτων, θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με μια υπέροχη παρέα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος

Είναι όλα για σας αυτό το Σαββατοκύριακο, Παρθένοι! Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ, βάζοντας τις επιθυμίες σας μπροστά και στο κέντρο της σκηνής. Μην συμβιβαστείτε με μέτρια σχέδια, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Μιλήστε και εκφράστε τις ιδέες σας, ή πετάξτε σόλο, εάν το προτεινόμενο σχέδιο δεν ακούγεται αρκετά συναρπαστικό. Ένα πρότζεκτ θα μπορούσε επίσης να σας συνεπάρει, οπότε αφεθείτε στη δημιουργική ζώνη. Η Σελήνη μετατρέπετε σε ένα διαφωτιστικό τέταρτο την Κυριακή, με αποτέλεσμα να στοχάζεστε πάνω στην πορεία της σταδιοδρομίας σας και στους στόχους σας. Επιδιώκετε τα πάθη που σας εμπνέουν πραγματικά; Αν όχι, μπορεί να είναι ώρα για να διορθώσετε την πορεία σας, ή να ξεκινήσετε να τραγουδάτε το δικό σας σκοπό περισσότερο μέσα στην εργασία σας.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής αλλάζει λωρίδα την Κυριακή, τελειώνει με μια εκτεταμένη δίμηνη παραμονή στον Ταύρο και στον ένατο Οίκο σας, του οράματος. Ο Ερμής θα επισκεφθεί τους Δίδυμους και τον Οίκο της σταδιοδρομίας σας για το υπόλοιπο του Ιουνίου, βοηθώντας σας να σκεφτείτε πιο αποφασιστικά τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας. Μέχρι την Κυριακή το βράδυ, η Σελήνη θα στραφεί στον Ζυγό και τον παραγωγικό δεύτερο Οίκο σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο να ετοιμάσετε τον προϋπολογισμό, το ημερολόγιο και τα σχέδια σας για την εβδομάδα που έχετε μπροστά σας. Θα είστε έτοιμοι να βουτήξετε στην Δευτέρα και στα πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia