ζωδια σαββατοκύριακο 12 – 13/11 B

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 12 – 13/11 B

ζωδια Ζυγός
Έχετε σε περίσσευμα τη δύναμη της πειθούς, Ζυγοί! Καθώς ο Ερμής εγκαθίσταται στον Οίκο της επικοινωνίας σας το Σάββατο και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, θα έχετε επαρκή γοητεία για να επηρεάσετε τους ανθρώπους και να σφραγίσετε τη συμφωνία. Μπορεί επίσης να προλάβετε μια ταξιδιωτική ευκαιρία της τελευταίας στιγμής, πιθανότατα για ένα οδικό ταξίδι ή μια διανυκτέρευση στο γραφικό εξοχικό ενός φίλου. Αν έχετε καταναλωθεί στη δουλειά τον τελευταίο καιρό, χρησιμοποιήστε αυτό τον κύκλο για να ξαναβρεθείτε με την παρέα σας.

Την Κυριακή, διαβάστε ανάμεσα στις λέξεις. Οι λέξεις είναι μόνο ένα μικρό μέρος αυτού που επικοινωνούν οι άνθρωποι, οπότε συντονιστείτε στις μη λεκτικές νύξεις. Κάποιος μπορεί να σας μιλά επιδοκιμαστικά, αλλά να μην είναι σε θέση να σας κοιτάξει στα μάτια. Σας χαμογελούν οι άλλοι, αλλά έχουν τα χέρια τους διπλωμένα μπροστά από το στήθος τους; Βάλτε ως στόχο να κάνετε τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα μπροστά σας, και βάλτε τη φημισμένη γοητεία σας στη συνομιλία. Ρωτήστε τους διπλωματικά τι ανησυχίες μπορεί να έχουν, και ξεκαθαρίστε τυχόν παρανοήσεις. Θα τους βάλετε σε μια πολύ πιο δεκτική κατάσταση μυαλού.

 

ζωδια Σκορπιός
Προσοχή με την πιστωτική σας κάρτα, Σκορπιοί. Το να μείνετε μέσα στον προϋπολογισμό σας μπορεί να είναι δύσκολο αυτή την εποχή του έτους, αλλά αν κρατήσετε τα πράγματα υπό έλεγχο τώρα, θα έχετε τα χρήματα που απομένουν για ταξίδια στις διακοπές σας. Με τον επιμελή Ερμή να αφήνει το ζώδιό σας σήμερα, και να μπαίνει στον Τοξότη και τον δεύτερο Οίκο των χρημάτων σας, είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τις δαπάνες σας και να δείτε πού στέκεστε οικονομικά. Αν χρειάζεστε μερικά επιπλέον μετρητά για να σας επιτρέψουν να κινήστε μέσα στην περίοδο των διακοπών, αναζητήστε μια parttime εργασία για το Σαββατοκύριακο ή βοηθήστε έναν φίλο με ελεύθερο επάγγελμα.

zodia-taro-45

Τα αστέρια της Κυριακής απαιτούν μια οπτική ευρείας γωνίας. Ενώ το ζώδιό σας τείνει να επικεντρώνεται σε ένα έργο τη φορά με εστίαση ακτίνας λέιζερ, υπάρχουν πολλά πράγματα που απαιτούν την προσοχή σας τώρα. Η επικοινωνία είναι το κλειδί, οπότε θυμηθείτε τους ανθρώπους που ξέρουν πώς να σας βοηθήσουν να τελειώσετε τη δουλειά. Με τη Σελήνη και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται γλυκά ο ένας με τον άλλο στους τομείς της σχέσης του χάρτη σας, ο σύντροφός σας, ο καλύτερος φίλος σας ή ακόμα και ένας αδελφός, μπορεί να είναι η σοφή επιλογή για να σας υποστηρίξει σε ένα συγκεκριμένο έργο. Bonus: η συνεργασία θα εμβαθύνει τη σύνδεσή σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Είστε διάσημοι για το ότι λέτε τις απόψεις σας , Τοξότες. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, με τον πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμή, στο ζώδιό σας, μπορεί να είστε πιο ειλικρινείς και αυθόρμητοι από ποτέ. Χρησιμοποιήστε αυτό τον κύκλο για να μοιραστείτε τολμηρές θέσεις διαδικτυακά, να μάθετε μια νέα δεξιότητα και να προχωρήσετε στα διαβάσματά σας. Θα είστε ένα σφουγγάρι για τις πληροφορίες, με τον Ερμή σε αυτή τη θέση μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Η ικανότητές σας στην αφήγηση και την ανταλλαγή ιδεών θα είναι επίσης στα πάνω τους. Απλά βεβαιωθείτε ότι οι απόψεις που θέτετε, δεν είναι αγενείς ή επιζήμιες. Εάν είναι δυνατόν – και είναι γνωστό ότι δεν θα είναι εύκολο – πάρτε ένα νανοδεύτερο για να επανεξετάσετε αυτό που θέλετε να πείτε, πριν το βγάλετε στη φόρα.

Η οδηγία της Κυριακής: έτοιμοι, στη θέση σας… σταματήστε! Είστε τόσο γεμάτοι από καλά πράγματα, που σας έχουν αφήσει ένα αίσθημα εξαντλήσεως και άγχους. Η Σελήνη της Κυριακής σχηματίζει γωνία με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στους πιο ομαλούς τομείς του χάρτη σας, βάζοντάς σας σε αποστολή οργάνωσης. Ήρθε η ώρα να χτυπήσετε το κουμπί ανανέωσης. Αλλά πριν το κάνετε, αποφασίστε ποια πράγματα στη λίστα σας μπορείτε πραγματικά να πετύχετε. Αναθέστε σε άλλους τα υπόλοιπα. Χαράξτε ένα σχέδιο δράσης και φροντίστε να περιλάβετε εφικτά χρονοδιαγράμματα. Καθώς ξεμπερδεύετε με κάθε εργασία σας, θα νιώσετε τον κόσμο ελαφρύτερο. Τι ανακούφιση!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Αιγόκερως
Ένα κομμάτι παλιάς ιστορίας μπορεί να κατρακυλήσει στα ξαφνικά μπροστά σας και πάλι, καθώς ο εκφραστικός Ερμής εγκαθίσταται στον δωδέκατο Οίκο σας των καταλήξεων και της θεραπείας, από το Σάββατο μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Από το πουθενά μπορεί να λάβετε ένα email ή ένα μήνυμα, από κάποιον που κάποτε σας είχε πληγώσει. Άουτς! Αλλά να θυμάστε, Αιγόκεροι: η συγχώρεση είναι κάτι που κάνετε για τον εαυτό σας, όχι για τον άλλο. Οπότε πάρτε την ανωτέρα οδό και δεχτείτε τη συγγνώμη, έχοντας στο μυαλό σας ότι δεν έχετε καμία υποχρέωση να επαναλάβετε τη σχέση σας. Εάν είστε εσείς αυτοί που πρέπει να προσφέρετε mea culpa, κάντε το με ειλικρίνεια. Νιώθετε εξαντλημένοι; Γυρίστε σπίτι και πάρτε άφθονη ξεκούραση και φροντίδα.

Την Κυριακή επιστρέψτε στην παρέα σας, για να οχυρώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Είτε είστε hipsters είτε όχι, αναγνωρίστε τη συνολική υπεροχότητά σας, (ακόμα) κι αν δεν είναι πραγματικά συνολική μέχρι το τέλος της ημέρας. Αφήστε τον εσωτερικό σας κύκλο να σας θυμίσει όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά σας, στο όνομα του να γεμίσουν και πάλι οι δεξαμενές αυτοεκτίμησής σας. Επίσης παραμείνετε γύρω από ανθρώπους που δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να χρωματίζουν έξω από τις γραμμές. Θα σας εμπνεύσουν να καμαρώσετε τη δική σας ατομικότητα. Η αυθεντικότητα είναι πάντα η πιο μεθυστική μορφή αυτό-έκφρασης, Αιγόκεροι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Βάλτε μπρος τις δεξιότητες ηγεσίας σας, Υδροχόοι. Με τον επικοινωνιακό Ερμή να κατασκηνώνει στον ομαδικό ενδέκατο Οίκο σας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να εμπνεύσετε τους άλλους. Ενώ το δώρο της φλυαρίας θα σας ωφελήσει στη δουλειά σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και σε άλλες αρένες επίσης. Αυτή είναι η εποχή για να δώσετε πίσω, και αν μπορείτε να μαζέψετε αρκετά άτομα στη γωνία σας, θα μπορούσατε να οργανώσετε μια επιτυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση για τις γιορτές – κάτι που θα ζεστάνει τα βάθη της ανθρωπιστικής καρδιά σας.

Την Κυριακή στηριχτείτε στις στοργικές κυρίες της ζωής σας. Έχετε τουλάχιστον μία εξαιρετική γυναίκα στον κύκλο σας, που μπορεί να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε σε άγρια εδάφη. Έχει περάσει από τη θέση που στέκεστε τώρα, και αυτό κάνει τις γνώσεις της ιδιαίτερα πολύτιμες. Η συμβουλή της μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην αντιμετώπιση μιας αυξανόμενης έντασης, ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Ακόμα περισσότερο, μπορεί να σας συνδέσει με μια πολυπόθητη επαφή. Φροντίστε να της ξεκαθαρίσετε ότι το να σας βοηθήσει, θα ωφελήσει κι εκείνη κατά πολύ.

zodia-zvdia-75

ζωδια Ιχθύες
Τρεις λέξεις που θα σας βοηθήσουν στην καριέρα σας κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών εβδομάδων: δικτύωση, δικτύωση, δικτύωση! Το να βγείτε από το καβούκι σας θα μπορούσε να σας ωφελήσει πολύ τώρα, Ιχθύες. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, μπαίνει στον Τοξότη και στον εστιασμένο στην καριέρα σας δέκατο Οίκο, από το Σάββατο μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, κάνοντάς σας έναν άξιο συνομιλητή. Επιλέξτε τις κοινωνικές εξόδους σας στρατηγικά, και να είστε ευγενικοί με όλους όσους περνούν από το δρόμο σας. Μπορεί να καταλήξετε να κάθεστε δίπλα στον CEO σε μια γιορτή ή να κουβεντιάσετε με έναν μπάρμαν που είναι γεμάτος από ευεργετικές διασυνδέσεις.

Το μετασχηματιστικό τρίγωνο Σελήνης -Πλούτωνα της Κυριακής διέρχεται από τους κοινωνικούς τομείς του χάρτη σας, διαμορφώνοντας το σκηνικό για κάποιες αλλαγές στον κύκλο των φίλων σας. Κάποιος που τον τελευταίο καιρό κάνατε όλο και λιγότερο κλικ, μπορεί να φύγει δραστικά από τη ζωή σας. Καταστείλετε την επιθυμία σας να τον κυνηγήσετε, και διατηρήστε την άδεια θέση. Με το παρόντα σχηματισμό των πλανητών, δεν θα χρειαστεί πιθανότατα να περιμένετε για πολύ, μέχρι μια αδελφή ψυχή να πάρει τη θέση αυτού του ατόμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις