ζωδια σαββατοκύριακο 17-18/09 A

imerisies-10314

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 17-18/09 A

ζωδια Κριός
Το Σαββατοκύριακο είναι δικό σας, Κριοί! Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στο ζώδιό σας, στέλνοντας τα επίπεδα της ενέργειάς σας πάνω από το ταβάνι. Αποφύγετε οποιαδήποτε περίπλοκα ή άκαμπτα σχέδια, καθώς θα θέλετε να διατηρήσετε το δικαίωμά σας να αλλάξετε γνώμη – και τα σχέδιά σας – όποτε θέλετε.

Το Σάββατο, ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα σχηματίσει μια υποστηρικτική γωνία με τον ριζικό Ουρανό στον Κριό, κάνοντάς σας εντελώς ασυγκράτητους. Απλά κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Αυτή η φλογερή συμμαχία Άρη-Ουρανού θα μπορούσε να σας βρει να αραδιάζετε αμφιλεγόμενες εκφράσεις ή να πατάτε τα κουμπιά με τα σχόλιά σας. Ίσως δεν θα έπρεπε να το πείτε Αυτό, δυνατά; Το ίδιο και για αυτά που ανεβάζετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αποθηκεύστε τα στα προσχέδια, Κριοί!

Την Κυριακή, η Σελήνη και ο μαχητής της ελευθερίας ο Ουρανός, ενώνονται στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας να αναπηδάτε από τους τοίχους. Καλή τύχη σε όποιον προσπαθεί να σας κρατήσει πίσω! Σχεδιάστε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε όλη αυτή την ενέργεια φυσικά, με σωματική άσκηση με ποδήλατο, ή ένα μέρος για χορό κατά τη διάρκεια της ημέρας ίσως; Το να κάθεστε, σας μετατρέπει σε τίγρη μέσα σε κλουβί και αυτό δεν πρόκειταινα είναι ένα όμορφο θέαμα.

zodia-taro-45

 

ζωδια Ταύρος
Γυρνάτε γύρω γύρω στο κρεβάτι; Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στον δωδέκατο Οίκο σας της ανάπαυσης, αλλά δύο υπερκινητικοί πλανήτες μπορούν να σας το κάνουν δύσκολο να κλείσετε μάτι. Το Σάββατο ο επαναστατικός Ουρανός σχηματίζει ένα γρήγορο τρίγωνο με τον εκνευριστικό Άρη, το οποίο θα μπορούσε να ανεβάσει τα επίπεδα του στρες. Αντί να πνίξετε το άγχος σας στα ποτά και στα άλλα δηλητήρια, επιλέξτε γιόγκα, διαλογισμό ή έντονη προπόνηση.

Τα αστέρια ηχούν επίσης την έκκληση να σεβαστείτε τα όριά σας. Αν έχετε αναλάβει περισσότερα από όσα μπορείτε να χειριστείτε, κυματίστε τη λευκή σημαία! Ζητήστε υποστήριξη – ή σκεφτείτε (βαθιά ανάσα) να αφήσετε αυτό που κάνετε. Η υπερηφάνεια σας μπορεί να δεχτεί μια ήττα, αλλά είναι καλύτερο από αυτό που κάνει το στρες στο σώμα και το μυαλό σας.

Την Κυριακή, η συνάντηση Σελήνης – Ουρανού αυξάνει αυτή την έξυπνη ενέργεια και πάλι. Παραλείψτε τα κοκτέιλ και μην πιαστείτε στο δόλωμα ενός πονηρού ατόμου. Σχεδιάστε κάποιες καταπραϋντικές και δημιουργικές δραστηριότητες αντ’ αυτού. Αποδράστε στην κοιμισμένη μικρή σας πόλη, για να ψωνίσετε vintage θησαυρούς ή πηγαίνετε σε ένα μουσείο για μια εμπνευσμένη έκθεση.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο σας περιμένει, καθώς η Σελήνη περνά δύο ημέρες στο ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας. Αλλά μήπως υπάρχει ένας κρυμμένος εχθρός ανάμεσά σας; Ένα γρήγορο τρίγωνο το Σάββατο, μεταξύ του επιθετικού Άρη και του επιδεικτικού Ουρανού, θα μπορούσε να αναφλέξει την ανταγωνιστική πλευρά σας, ειδικά αν υπάρχουν πολλές έντονες προσωπικότητες στο ίδιο δωμάτιο.

Συμβουλή: το να ανταγωνιστείτε για τα φώτα της δημοσιότητας, θα μπορούσε να σας κάνει να φανείτε αντιπαθητικοί ή απελπισμένοι – και δεν είστε τίποτα από αυτά. Δεν χρειάζεται να ντυθείτε καλύτερα, να φερθείτε πιο έξυπνα και να μιλήσετε παραπάνω από κανένα για να τραβήξετε την προσοχή, Δίδυμοι. Δοκιμάστε την παροιμία “κράτα τους εχθρούς σου πιο κοντά” και συναναστραφείτεμε τους αντιπάλους σας. Ίσως να δημιουργήσετεμια ισχυρή συμμαχία, όταν συνδυάσετε την εξυπνάδα, το στυλ και το μυαλό σας. Και αν αυτό δεν λειτουργήσει, απλά αφήστε το να φανεί.

Η συνάντηση Σελήνης – Ουρανού της Κυριακής, θα μπορούσε να φέρει κάποια συναρπαστικά νέα άτομα στην τροχιά σας, αφήνοντας το δράμα του Σαββάτου πίσω σας. Κρατήστε μια πολιτική «ανοικτών θυρών» για τα σχέδιά σας. Μια συναρπαστική συνεργασία θα μπορούσε να προκύψει!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Καρκίνος
Έχετε στόχους στο μυαλό σας όλο το Σαββατοκύριακο, Καρκίνοι! Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στον Κριό και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, γεγονός που το καθιστά δύσκολο να στραφείτε σε χαλαρωτική διάθεση. Είτε φέρετε στο σπίτι τη δουλειά σας, ή ξεκινήσετε ένα έργο βελτίωσης της ζωής σας, τα αστέρια σας δίνουν επιπλέον καύσιμα.

Το ηλεκτρισμένο τρίγωνο Άρη – Ουρανού του Σαββάτου, θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή να ξεκινήσετε ένα τεράστιο ξεκαθάρισμα. Αλλά προσέξτε μην αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε, καθώς αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να περάσει τόσο γρήγορα όσο σας κατέκλυσε. Χαράξτε ένα ρεαλιστικό σχέδιο, αρκετό για να σας δώσει μια αίσθηση ολοκλήρωσης, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να σας αφήσει εξουθενωμένους.

Την Κυριακή η συνάντηση Σελήνης – Ουρανού σας κάνει να σκέφτεστε μελλοντικά σχέδια. Εξερευνήστε μερικές επιλογές, χωρίς να προβείτε σε τελικές δεσμεύσεις. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε σενάριο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Φτιάξτε μια τσάντα για το Σαββατοκύριακο, θα ταξιδέψετε! Η Σελήνη περνάει το Σάββατο και την Κυριακή στον Κριό, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στον περιπετειώδη 9ο Οίκο σας. Εάν μπορείτε να βγείτε έξω από την πόλη, ακόμα και για μια ημερήσια εκδρομή, κάντε το! Στο πλαίσιο αυτών των αστεριών, θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι αν χαλαρώσετε σε ένα νέο περιβάλλον.

Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού του Σαββάτου, θα μπορούσε να φέρει ένα ενδιαφέρον πρόσωπο στην τροχιά σας. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι ριζικά διαφορετικό από τον συνηθισμένο τύπο των φίλων σας ή αυτών που σας τραβάνε ερωτικά. Αλλά τώρα θα το βρείτε αυτό πιο ανανεωτικό από ότι απειλητικό. Οι δεσμευμένοι Λέοντες θα επωφεληθούν από αυτό τον αυθόρμητο χάρτη των αστεριών, επίσης. Περάστε μια νύχτα σε ένα ξενοδοχείο, ή κάντε διακοπές στο σπίτι και παίξτε τους τουρίστες στην πόλη σας, τσεκάροντας νέα μέρη.

Ο συνδυασμός Σελήνης – Ουρανού της Κυριακής, φουντώνει την ντόμπρα πλευρά σας. Είτε γενναία εκφράσετε την αλήθεια σας, είτε κάνετε μια νέα επαφή, δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Απλά φροντίστε να μην φανείτε υπερβολικά πιεστικοί. Η ιδέα είναι να εμπλακείτε με τους ανθρώπους, όχι να τους συντρίψετε.

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Παραλείψτε τα θορυβώδη πάρτι αυτό το Σαββατοκύριακο, Παρθένοι. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στον Κριό και στον όγδοο Οίκο σας που ψάχνει την ιδιωτικότητα, θέτοντας τις βάσεις για αποκλειστικά τετ – α- τετ. Γευτείτε τη μοναξιά σας και επιλέξτε βαθιές συζητήσεις – ή σέξι στιγμές – με ανθρώπους που δεν σας χρειάζονται να είστε “On”.

Το τρίγωνο Άρη – Ουρανού του Σαββάτου, θα μπορούσε να φέρει κινητήριες συνομιλίες με ένα μέλος της οικογένειας σας ή με μια γυναίκα στη ζωή σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν δένεστε με κουτσομπολιά ή μιλώντας για έναν κοινό εχθρό. Ναι, και οι δύο μπορεί να βρίσκετε τη γυναίκα του αδελφού σας εκνευριστική για τους ίδιους λόγους, αλλά μην κάνετε την αρνητικότητα τη βάση της σύνδεσής σας.

Η συνάντηση Σελήνης – Ουρανού της Κυριακής, θα μπορούσε να προκαλέσει εύφλεκτη σεξουαλική χημεία – ή έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι διαθέσεις σας μπορεί να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση, οπότε προσέξτε πού στοχεύετε την οργή σας. Κάντε κάτι για να ηρεμίσετε και να κεντράρετε τον εαυτό σας, πριν βάλετε ένα ανυποψίαστο άτομο στο μάτι του κυκλώνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66