ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/07 Α

erwtikes-19314

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 2-3/07 Α

ζωδια Κριός
Μείνετε γειωμένοι, Κριάρια. Το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους, στον τρίτο Οίκο σας του νου, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, θολώνοντας σοβαρά το κεφάλι σας. Οι σκέψεις σας μπορούν να παρασυρθούν στη φαντασία, ή σε αβάσιμες υποψίες. Είτε μπορεί απλά να νιώσετε σαν να ζείτε στη ζώνη του λυκόφωτος, μία που δημιουργήθηκε από τις δικές σας συγχυσμένες αποφάσεις.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα, αυτή δεν είναι η ιδανική ημέρα για να βγάλετε συμπεράσματα ή ακόμη και να δράσετε σχετικά με την παράξενη αύρα που βρίσκετε στην τροχιά σας. Παρατηρήστε, αλλά μην βιαστείτε να δράσετε πάνω σε ό,τι βλέπετε. Η Κυριακή θα μπορούσε να σας βρει σε ένα νοσταλγικό κλίμα. Ο Ήλιος στον Καρκίνο και στον τέταρτο Οίκο σας των ριζών, της οικογένειας και του παρελθόντος, δημιουργεί ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες, κάνοντάς σας μια βόλτα στα μονοπάτια της μνήμης σας.
Μπορεί να αισθανθείτε πως επιπλέετε στις αναμνήσεις σας, με παλιές φωτογραφίες και ιστορίες της παιδικής σας ηλικίας. Απλά μην περιμένετε αυτή να είναι μια μέρα γρήγορων ρυθμών. Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να καθίσετε με τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας. Τα συναισθήματα ρέουν ελεύθερα υπό το πλαίσιο αυτής της όψης. Το να περάσετε χρόνο με μια στοργική γυναίκα, μπορεί επίσης να φτιάξει τη διάθεση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ταύρος
Ψάχνετε να αγοράσετε την γέφυρα του Μπρούκλιν; Το Σάββατο μπορεί το μυαλό σας να μην είναι τόσο κοφτερό όσο συνήθως σε σχέση με τα χρήματα, εξαιτίας της Σελήνης στους Διδύμους και στον προσανατολισμένο στα δημοσιονομικά θέματα δεύτερο Οίκο σας, που σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα. Θα μπορούσατε κατά λάθος να αποχωριστείτε χρήματα που βγάλατε δουλεύοντας σκληρά, ή απλά να μπερδευτείτε εντελώς πάνω σε ένα θέμα προϋπολογισμού.

Ένα όνειρο θα μπορούσε να κατεδαφίσει σαν γερανός τη λογική σας. Μην τα βάλετε με τον εαυτό σας για μία κακή κρίση σας, όμως, Ταύροι. Ωστόσο, για να προχωρήσουμε, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε τα οικονομικά και τα στοιχεία σας. Την Κυριακή οι σκέψεις σας παρασύρονται σε εδάφη οραμάτων, χάρη στον Ήλιο που είναι στον Καρκίνο και στον τρίτο Οίκο σας του νου, που σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ιδεαλιστή Ποσειδώνα.

Τώρα είναι η ώρα να εξαπολύσετε αυτή την εσωτερική μηχανή ονείρων. Ενώ μπορεί να μην είστε στην κορυφή όλων των πρακτικών λεπτομερειών – του προγραμματισμού, του προϋπολογισμού, της ιεράρχησης – η δημιουργική απεικόνιση θα σας καθοδηγήσει σε μερικές μεγάλες ιδέες και ανακαλύψεις. Εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις του δεξιού ημισφαίριου του εγκεφάλου σας, αν κολλήσετε. Η ανάγνωση εφημερίδων, η περιήγηση σε καλλιτεχνικές φωτογραφίες ή το να ακούσετε μουσική, μπορεί να αποσπάσει όποια ψυχικά εμπόδια υπάρχουν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Δίδυμοι
Το Σάββατο μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε παγιδευτεί μέσα σε όνειρο, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους και στον πρώτο Οίκο σας του Εαυτού, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα. Οι άλλοι μπορεί να παρερμηνεύουν εντελώς τις προθέσεις σας, και τώρα εσείς θα πρέπει να κάτσετε και να εξηγείτε. Είτε σας βλέπουν ως άγιους είτε ως αμαρτωλούς, αναρωτιέστε από πού στο καλό πήραν αυτή την αβάσιμη εντύπωση.

Θα μπορούσατε να έχετε μια επική κακή επικοινωνία με ένα μέλος της οικογένειας σας, ή να υποψιάζεστε ότι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο δεν ήταν απόλυτα ειλικρινές μαζί σας. Κάντε μερικά βήματα πίσω, αν είναι έτσι. Μέσα σε λίγες μέρες, η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια. Πάντα το κάνει. Την Κυριακή, ο Ήλιος στον Καρκίνο και στον δεύτερο Οίκο σας της εργασίας, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Παρά το γεγονός ότι είναι Σαββατοκύριακο, οι σκέψεις σας στρέφονται στην καριέρα σας.

Χρησιμοποιήστε τη μέρα για μερικές από τις πιο δημιουργικές πτυχές της δουλειά σας – αυτές που ποτέ δεν φαίνεται να έχετε χρόνο να τις κάνετε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας – όπως το να σκεφτείτε σχέδια για μελλοντικά πρότζεκτ, να ψάξετε φωτογράφους για μια επαγγελματική φωτογράφιση, ή ακόμη και φτιάξετε έναν πίνακα οράματος για την ιδανική επαγγελματική σας κατάσταση. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι στην ενέργεια και την Κυριακή επίσης. Ελέγξτε τη συναισθηματική θερμοκρασία πριν μιλήσετε. Οι λέξεις δεν έχουν τόση σημασία, όσο η ενέργεια που βγάζετε προς τα έξω – και πιάνετε, επίσης. Να λαμβάνετε υπόψη σας το ύφος και τη γλώσσα του σώματος.

zwdia - love

ζωδια Καρκίνος
Σςςς! Μπορεί να θέλετε να συγκρατηθείτε από το να εκφράσετε τις απόψεις σας το Σάββατο, ειδικά αν είναι κατηγορητικές ή εριστικές- καθώς η Σελήνη στους Διδύμους και στον δωδέκατο Οίκο σας των ψευδαισθήσεων, σχηματίζει ένα παρακινδυνευμένο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Παρά τις υποψίες σας, θα μπορούσατε να είστε εντελώς εκτός τόπου για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Για καλύτερα αποτελέσματα, υποβάλετε πιο γενικές ερωτήσεις, αντί να οδηγείτε τη συζήτηση με ανενημέρωτη γνώμη ή ένα «προαίσθημα». Και ακόμα κι αν έχετε δίκιο, και τι έγινε; Δεν είστε οι μόνοι που αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι κάτω από αυτά τα αστέρια, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το να πιέζετε τα ευαίσθητα σημεία των ανθρώπων τη χειρότερη δυνατή στιγμή. Την Κυριακή, αφεθείτε στην ονειροπόληση. Η φαντασία σας μπορεί να σας μεταφέρει σε όλο τον κόσμο και πάλι πίσω, χάρη στον Ήλιο στον Καρκίνο και στον πρώτο σας Οίκο του Εαυτού και της ταυτότητάς σας, σχηματίζοντας ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον γεμάτο φαντασία Ποσειδώνα.

Ίσως βρείτε τον εαυτό σας να θυμάται μια παλιά ξεχασμένη επιθυμία να εξερευνήσει τα πέρατα της Παταγονίας, ή να ταλαντευτεί πάνω σε μια αιώρα στο πάρκο για σαφάρι της Μποτσουάνα. Είτε κάνετε ποτέ αυτό το ταξίδι είτε όχι, δεν είναι το θέμα. Αλλά με κάποιο τρόπο, φροντίστε να τεντωθείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας την Κυριακή, φεύγοντας μακριά από τα συνηθισμένα σας μέρη και βάζοντας στόχο σας να συστηθείτε σε ανθρώπους που αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον σας. Ξεκινήστε με μια ειλικρινή φιλοφρόνηση και δείτε πού θα σας οδηγήσει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Τα χρήματα και η φιλία δεν αναμειγνύονται πάντα, Λέοντες. Το Σάββατο, η Σελήνη στους Διδύμους και στον ενδέκατο Οίκο σας της κοινωνικής δράσης, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα, αλλοιώνοντας τη δημοσιονομική κρίση σας γύρω από μια ομαδική δραστηριότητα.

Ίσως τα φιλαράκια σας συνωμοτούν για ακριβές διακοπές ή μια επική βραδιά που είναι εκτός του προϋπολογισμού σας. Ωστόσο, μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε φιγούρα ούτως ή άλλως. Είτε ίσως μια μεγάλη ευκαιρία ζουμάρει μπροστά σας, όταν η γνώμη ενός φίλου πετάει παγωμένο νερό πάνω στα σχέδιά σας. Θα μπορούσατε επίσης να είστε τόσο απασχολημένοι στο να είστε εκεί για κάποιον, που να αγνοήσετε τις ευθύνες σας στο σπίτι. Η μετριοπάθεια είναι το κλειδί αυτό το Σαββατοκύριακο, Λέοντες, για χάρη των αποταμιεύσεών σας και της λογικής σας.

Την Κυριακή, πιείτε πράσινο τσάι αντί για έναν ακόμα διπλό εσπρέσο. Μπορεί να έχετε υπερευαισθησία στα διεγερτικά, χάρη στον Ήλιο στον Καρκίνο και στον δωδέκατο Οίκο σας της επούλωσης των πληγών και του υποσυνείδητου, που σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Τα πάντα σας φαίνονται λίγο σουρεαλιστικά – ακόμη και λίγο μαγικά -οπότε παραμείνετε γαλήνιοι και μέσα στη ροή όλων αυτών. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρασυρθεί στις ονειροπολήσεις, χωρίς να ασκείτε πίεση στον εαυτό σας για να δράσει.

Μερικές φορές είναι αρκετό να πάτε για έναν περίπατο αποκατάστασης, με τα ακουστικά στα αυτιά σας ή ακόμη και να ρίξετε έναν υπνάκο – τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι τόσο ζωντανά! Το νερό τρέφει την ψυχή σας, οπότε κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο H2O, αν μπορείτε. Μην εκπλαγείτε αν καταλήξετε να σκαρώνετε στιχάκια ή να δημιουργείτε κάποιο αρκετά εντυπωσιακό έργο τέχνης, αφού θα έχετε χαλαρώσει το μυαλό σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος
Σύγχυση καριέρας; Το Σάββατο μπορεί να αμφισβητήσετε το τρέχον μονοπάτι της σταδιοδρομίας σας, χάρη σε ένα δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στους Διδύμους και στον δέκατο Οίκο σας της φιλοδοξίας, με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Ίσως να ήταν γραφτό να γίνετε συγγραφείς αντί για δικηγόροι ή ελεύθεροι επαγγελματίες, αντί για οχτάωροι κοστουμάτοι.

Η αβεβαιότητά σας μπορεί επίσης να πηγάζει από μια αλληλεπίδραση με τον ερωτικό ή τον επαγγελματικό σας συνεργάτη. Ίσως να μην είστε σίγουροι για τη στάση ή την υποστήριξή τους. Τώρα δεν είναι η ώρα να κάνετε υποθέσεις ή να αποδώσετε κατηγορίες, όμως. Η αξιολόγησή σας θα μπορούσε απλά να είναι ο χειρότερος σας φόβος που σας καταλαμβάνει. Προσπαθήστε να βάλετε το θέμα στον πάγο μέχρι την επόμενη εβδομάδα, αντί να σας γίνεται εμμονή!

Την Κυριακή, οι άνθρωποι είναι η προτεραιότητά σας. Ετοιμάστε αυτόν τον ώμο, Παρθένοι: θα μπορούσατε να είστε μια πηγή συμπάθειας για έναν φίλο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο, καθώς ο Ήλιος στον Καρκίνο και στον ενδέκατο Οίκο σας των κοινωνικών συνδέσεων, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον συμπονετικό Ποσειδώνα. Ίσως να είστε εσείς αυτοί που στρέφεστε σε έναν έμπιστό σας για κατανόηση και αγάπη. Στα ομαδικά σχέδια, αφήστε τα καλά vibes να κυριαρχήσουν πάνω στη λίστα με τα πράγματα που έχετε να κάνετε. Αύριο μπορείτε να είστε μεθοδικοί, αλλά για τώρα, το να στερεοποιήσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς μεταξύ σας, είναι πολύ πιο σημαντικό. Πρωινό, κανείς;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-zwdia