Ζωδια σαββατοκύριακο 20-21/07 Ώρα για διόρθωση σχέσεων

sxesi-sex

Ζωδια σαββατοκύριακο 20-21/07 Α

Ζωδια Κριός

Η συγχώρεση μπορεί να ακούγεται σαν κακή λέξη στα αυτιά σας, Κριοί. Σας αρέσει να έχετε την τελευταία λέξη και, ναι, το πάνω χέρι. Αλλά το Σάββατο βλέπετε πώς σας περιορίζει να κρατάτε κακία και την τοξική επιρροή που έχει ο θυμός στη ζωή σας. Αφήστε το, Κριάρια. Ακόμα κι αν το άτομο που σας έχει θυμώσει δεν έχει πει συγνώμη. Ίσως δεν μπορούν να ζήσουν με τις προσδοκίες που έχετε. Αν μη τι άλλο, είναι καιρός να σταματήσετε να αναμασάτε αυτή τη διαμάχη και να στραφείτε αλλού.

Την Κυριακή, νιώθετε βασιλιάδες. Προσέξτε όμως να μην το παρακάνετε με τον έλεγχο. Με τον αλχημικό Πλούτωνα να περνά από τη ζώνη της καριέρα σας, είστε αποφασισμένοι να αναδημιουργήσετε τον εαυτό σας σύμφωνα με την εικόνα που επιθυμείτε. Σήμερα όμως ο δραματικός νάνος πλανήτης σχηματίζει αντίθεση με την αρμονική Αφροδίτη στην προσωπική σας ζώνη. Μπορεί να πρέπει α κάνετε πίσω σε μια ακλόνητη απαίτηση ή να ετοιμαστείτε να συμβιβαστείτε πάνω σε αυτό που μέχρι χθες ήταν μη διαπραγματεύσιμο. Μην το δείτε σαν ήττα. Δείτε το ως μάθημα διπλωματίας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Το σάπιο μήλο χαλάει και τα υπόλοιπα. Ποιος λοιπόν ρίχνει το ηθικό στην ομάδα Ταύρος; Αυτό το Σάββατο πρέπει να τραβήξετε τον ταραχοποιό στην άκρη για ένα τετ-α-τετ. Αλλά πριν τον πετάξετε έξω από την παρέα, φτάστε στη ρίζα της δύσκολης συμπεριφοράς του. Ίσως νιώθουν ασήμαντοι ή παραγκωνισμένοι. Δείξτε συμπόνια στα παράπονά τους. Πείτε τους όμως ξεκάθαρα ότι αυτές οι παθητικοεπιθετικές ανοησίες τους πρέπει να σταματήσουν. Δεν μπορείτε να αφήσετε κανέναν να βάλει σε κίνδυνο την συλλογική αποστολή!

Επανεξετάστε τυχόν σχέδια να μείνετε σπίτι την Κυριακή. Η κυβερνήτης σας, κουλτουριάρα Αφροδίτη, φωτίζει τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας και των τοπικών εκδηλώσεων. Μπλέκεται επίσης με τον επιτακτικό Πλούτωνα στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας. Λίγη διαδικτυακή έρευνα θα αποκαλύψει μια λάιβ συναυλία ή τα εγκαίνια κάποιου μαγαζιού. Ντυθείτε παιχνιδιάρικα και ετοιμαστείτε να πείτε ναι σε όλες τις προσκλήσεις!

 

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Μια σοβαρή συζήτηση μπορεί να πάει εξαιρετικά καλά το Σάββατο, Δίδυμοι. Ειδικά αν έχετε συναισθανθεί ένα υπόγειο ρεύμα ανταγωνισμού μέσα στη σχέση. Μήπως είστε εσείς που προκαλείτε αυτή τη δυναμική; Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε διαφορετικά για να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας. Καλύτερα να μάθετε τώρα ενώ μπορείτε ακόμα να το φτιάξετε!

Την Κυριακή, μείνετε ανοιχτοί σε ξαφνική έλξη που μπορεί να νιώσετε με ανθρώπους που δεν είναι ο τύπος σας! Η Αφροδίτη στον στοργικό Καρκίνο σχηματίζει μια γωνία 180 μοιρών με τον καυτό Πλούτωνα στον γοητευτικό όγδοο οίκο σας. Μαζί αποδεικνύουν τον κανόνα ότι τα αντίθετα έλκονται. Αλλά μην προσπαθήσετε να επιταχύνετε από το μηδέν στο εκατό σε πέντε δεύτερα! Εντάξει η γοητεία, αλλά αν θέλετε να διαρκέσει για πάνω από δώδεκα ώρες, προχωρήστε με στρατηγική. Δεσμευμένοι; Αν θέλετε την αμέριστη προσοχή του συντρόφου σας, πηγαίνετε σε μια ουδέτερη τοποθεσία. Περιπλανηθείτε και δείτε τι θα ανακαλύψετε μαζί. Μόλις νιώθετε και οι δύο χαλαροί και συνδεδεμένοι, θα είναι πιο ασφαλές να ανοιχτείτε για κάτι που φοβόσασταν να του πείτε.

xartomanteia

Ζωδια Καρκίνος

Μια αλλαγή περιβάλλοντος μπορεί να αναζωογονήσει την αίσθηση εντυπωσιασμού σας το Σάββατο. Δοκιμάστε μια διαφορετική διαδρομή στο δρομολόγιό σας. Μπορεί να ανακαλύψετε ένα υπέροχο σημείο για μπραντς, ένα κοινοτικό θέατρο ή ένα πάρκο που δεν έχετε παρατηρήσει ποτέ. Λαχταρούσατε να περάσετε χρόνο με έναν μακρινό φίλο ή συγγενή; Ακολουθήστε τη νοσταλγική ενέργεια και προγραμματίστε μια επίσκεψη. Εάν τα λεφτά είναι πολλά, μην διστάσετε. Κλείστε το, Καρκίνοι!

Με τη ρομαντική Αφροδίτη να φωτίζει το ζώδιό σας όλο το σαββατοκύριακο, σχεδόν δεν μπορείτε να κάνετε αρκετά για να αισθανθείτε ελκυστικοί, υγιείς και φροντισμένοι. Κλείστε μια περιποίηση προσώπου, ένα μασάζ και ένα ραντεβού στο κομμωτήριο. Κάντε ίσως κάτι λίγο πιο αντισυμβατικό για να τονίσετε το τολμηρό πνεύμα σας. Αλλά σημειώστε ότι την Κυριακή ο πλανήτης αγάπης συγκρούεται με τον αυταρχικό Πλούτωνα στον οίκο των σχέσεων σας. Ένα ρομαντικό ενδιαφέρον μπορεί να νιώθει ζήλια ή ανασφάλεια μπροστά σε όλη την προσοχή που προσελκύετε. Ανάλογα με το πώς σας κάνει αυτό να νιώθετε, είτε τους συγχωρείτε είτε τους κάνετε πέρα!

δωρεάν-προβλέψεις

Ζωδια Λέων

Η Σελήνη βουτάει στον ερωτικό όγδοο οίκο σας αυτό το Σάββατο. Σας συνταγογραφεί σεξουαλική θεραπεία. Το πρώτο βήμα: Κόψτε ταχύτητα! Είναι δύσκολο να βρείτε τη διάθεση όταν είστε αγχωμένοι και βιαστικοί. Επιπλέον, μπορεί να προσπεράσετε μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Βάλτε λίγη αισθησιακή κίνηση στην μέρα σας. Κάντε γιόγκα το πρωί με το ηλιοβασίλεμα ή χορέψτε στο σαλόνια σας με ή και χωρίς ρούχα. Το να αισθάνεστε σε αρμονία με το δικό σας σώμα σάς δίνει τη διάθεση να το μοιραστείτε με κάποιον άλλο.

Ζωδια σαββατοκύριακο 20-21/07 Α

Η επινοητικότητά σας μπορεί να φτάσει κορυφή την Κυριακή, Λέοντες. Αλλά είναι κατάλληλη για όλα τα ακροατήρια; Η γκάμα που προκύπτει όταν αφήνετε τη φαντασία σας ελεύθερη είναι τρομερή, αλλά κάτω από τις όψεις της ημέρας, πρέπει να προσέξετε τις λεπτομέρειες. Με την Αφροδίτη στον συναισθηματικό Καρκίνο και τον οραματιστικό δωδέκατο οίκο σας, αξιοποιείτε μια άλλη διάσταση. Ωστόσο, μια αντίθεση με τον απαιτητικό Πλούτωνα στον τομέα της πρακτικότητας απαιτεί ρεαλισμό και πρέπει να ξέρει ότι κάτι είναι εφικτό. Σχεδιάστε το όσο καλύτερα μπορείτε, αλλά πείτε στους ότι είστε ακόμα σε κατάσταση έρευνας και ανάπτυξης.

tarw-zwdia

Ζωδια Παρθένος

Ώρα για διόρθωση σχέσεων! Η συναισθηματική Σελήνη του Σαββάτου σας βοηθά να μετριάσετε την ένταση με κάποιον που αγαπάτε. Η σύνδεσή σας μοιάζει εκτός ισορροπίας για καιρό. Πρέπει, επομένως, να εξετάσετε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας. Αντί να χωρίζετε τα πάντα 50/50, ίσως είναι καλύτερα να χωρίσετε τα καθήκοντα που αρέσουν στον καθένα. Για τα καθήκοντα που δεν απολαμβάνει κανείς απ’ τους δύο, αναλάβετε τα με τη σειρά ή, ακόμα καλύτερα, μεταθέστε τα σε τρίτους. Αξίζει την τιμή της ηρεμίας σας να νοικιάσετε υπηρεσίες ποτίσματος μια φορά τον μήνα, ας πούμε.

Ζωδια σαββατοκύριακο 20-21/07 Α

Οι κοινοί στόχοι υπερισχύουν των προσωπικών φιλοδοξιών την Κυριακή. Βεβαιωθείτε όμως ότι γνωρίζετε πού βρίσκεται η γραμμή σας στην άμμο, Παρθένοι. Το ζώδιό σας, που εστιάζει στην εξυπηρέτηση, χαίρεται να κάνει τη χάρη της ομάδας ή να καθαρίζει το χάος κάποιου άλλου. Όμως, καθώς η δεκτική Αφροδίτη στη ζώνη της κοινότητας σας συγκρούεται με τον αυταρχικό Πλούτωνα, το όραμά σας και κάποιου άλλου μπορεί να είναι εντελώς ασυγχρόνιστα. Σταματήστε πριν προχωρήσετε στη δράση. Σιγουρευτείτε ότι δεν διακινδυνεύετε το καλό σας όνομα για μια ύποπτη αποστολή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love