ζωδια σαββατοκύριακο 24-25/09 B

erwtikes-12414

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 24-25/09 B

ζωδια Ζυγός
Ώρα για αναβάθμιση; Η Σελήνη περνά το Σάββατο στον δέκατο Οίκο σας του στάτους και του επαγγελματικού σας κύρους. Μια πρόσκληση θα μπορούσε γρήγορα να μετατραπεί σε ευκαιρία να τα βρείτε με αυτούς που έχουν επιρροή. Να είστε βέβαιοι ότι θα τους καταπλήξετε με τις πρωτοπόρες ιδέες σας. Την Κυριακή μια “όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο” Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, είναι ιδανική για αστρικές ευκαιρίες δικτύωσης. Χαμογελάστε, κάντε επαφή με τα μάτια και ανταλλάξτε αστεϊσμούς. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι αυτός απέναντι σου… ή ποιον ξέρει!

Κρυφή ματιά: η Δευτέρα θα είναι πολύ σημαντική για σας Ζυγοί – και πιθανώς μια από τις καλύτερες στιγμές σας για το 2016! Ο Ήλιος και ο τυχερός Δίας θα κάνουν την ετήσια συνάντησή τους, και αυτή τη φορά στο δικό σας ζώδιο. Είναι σαν πρώτης ποιότητας καύσιμα για τα έργα που σας παθιάζουν, οπότε έχετε αυτή την ομιλία των 30 δευτερολέπτων έτοιμη. Περάστε λίγο χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο να προετοιμαστείτε, για να χτυπήσετε ενώ το σίδερο είναι ακόμα ζεστό.

 

ζωδια Σκορπιός
Ολοήμερη εκδρομή, κανείς; Το Σάββατο, η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και στον ένατο Οίκο σας, υποδαυλίζονταςτις περιπλανήσεις σας. Βγείτε έξω από την πόλη, ακόμα και μόλις δύο ώρες μακριά, και θα μπορέσετε να ανανεώσετε πλήρως την προοπτική σας. Εάν δεν μπορείτε να αφήσετε τα όρια της πόλης, ξεκινήστε να τσεκάρετε ναύλα και πακέτα διακοπών για τις επόμενες διακοπές σας.

zodia-taro-45

Ο χάρτης της Κυριακής σας βάζει σε λειτουργία εστιασμένη στο στόχο, καθώς η Σελήνη μετατοπίζεται στο Λέοντα και τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας. Αποκτήστε προβάδισμα για την εργάσιμη εβδομάδα σας ή συνεχίστε ένα σημαντικό έργο που έχετε βάλει μπροστά. Μην αναλάβετε περισσότερα από όσο μπορείτε να διαχειριστείτε όμως.

Η Δευτέρα φέρνει τη μοναδική φετινή συνάντηση του Ήλιου και του επεκτατικού Δία, η οποία θα πέσει στον ευφάνταστο και ξεκούραστο δωδέκατο Οίκο σας. Αφήστε χώρο στη δημιουργικότητά σας να ρέει, ή επεξεργαστείτε έντονα συναισθήματα που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Η μούσα μπορεί να φτάσει νωρίς, οπότε προετοιμαστείτε για κάποιες δημιουργικές λήψεις.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Ησυχία παρακαλώ! Το Σάββατο θα χρειαστείτε κάποια απόσταση από τις ορδές, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον ιδιωτικό όγδοο Οίκο σας. Οι διαθέσεις σας μπορεί να είναι έντονες – ή ίσως απλά να θέλετε να εστιάσετε σε ένα έργο σας χωρίς διακοπή. Σχεδιάστε λίγο σέξι χρόνο με κάποιον ξεχωριστό όταν τελειώσετε, γυρίζοντας την αμέριστη προσοχή σας στο μέρος του. Την Κυριακή επιστρέφετε στο κοινωνικό και εξωστρεφές σας πνεύμα, καθώς η Σελήνη φτάνει στο Λέοντα και τον πληθωρικό ένατο Οίκο σας. Κάντε μια μικρή ημερήσια εκδρομή έξω από την πόλη ή μαζέψτε την παρέα σας για να διερευνήσετε μια νέα σκηνή.

Κρυφή ματιά: τη Δευτέρα ο ζωηρός Ήλιος κάνει την ετήσια συνάντησή του με τον κυβερνήτη σας τον Δία, και ευθυγραμμίζονται στον τομέα της ομαδικής εργασίας σας. Αδελφικά πνεύματα και πολύχρωμοι συνεργάτες περιμένουν, οπότε βρεθείτε με μια φρέσκια παρέα. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε ήδη αυτή την αίσθηση από το Σαββατοκύριακο, οπότε υιοθετήστε μια «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο” προσέγγιση με τους φίλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως
Αφιερώστε αυτό το Σαββατοκύριακο στη φροντίδα των στενότερων δεσμών σας. Η Σελήνη περνά το Σάββατο στον Καρκίνο και τον Οίκο των σχέσεών σας, αποκαθιστώντας την ισορροπία στους πιο σημαντικούς δεσμούς σας. Την Κυριακή τα αστέρια ηχούν το κάλεσμα για αποπλάνηση, με μια πλευρά αυτοφροντίδας, καθώς η Σελήνη γλιστρά στο Λέοντα και τον οικείο και συναισθηματικό όγδοο Οίκο σας. Περιορίστε την εστίασή σας σήμερα.

Κρατήστε τις λίστες επισκεπτών αποκλειστικές, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε σε ένα άτομο τη φορά. Συμβουλή: Αυτή δεν είναι η ημέρα για να καλέσετε μια τυχαία παρέα για καφέ και να ελπίζετε ότι ο καθένας θα τα βρει με τον άλλο (γιατί δεν θα το κάνει).
Κρυφή ματιά: οι στόχοι σας παίρνουν τη σκηνή τη Δευτέρα, καθώς ο ζωντανός Ήλιος και ο επιχειρηματικός Δίας κάνουν την ετήσια συνάντησή τους. Με αυτά τα ζωντανά εργοστάσια παραγωγής ενέργειας να ενώνονται στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας, είστε έτοιμοι για μια επαγγελματική επανάσταση. Θα μπορούσατε να αισθάνεστε αυτά τα φιλόδοξα vibes ήδη από το Σαββατοκύριακο, οπότε ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Δείπνο και ποτά στην πόλη; Όχι απόψε, Υδροχόοι. Ο πρακτικός χάρτης των άστρων του Σαββάτου σας βάζει σε υγειές και οικονομικό πνεύμα. Προσπεράστε το θορυβώδες, υπερτιμημένο γαστρονομικό μπαρ και επιλέξτε ένα DIY δείπνο – πάρτι με φίλους, όπου μπορείτε να κάνετε πραγματικά μια ποιοτική συνομιλία.

Προσπαθήστε να χωρέσετε και λίγη γυμναστική μέσα στην ημέρα σας, ή βγείτε έξω για μια φθινοπωρινή πεζοπορία ή μια βόλτα με το ποδήλατο. Την Κυριακή η Σελήνη γλιστράει στους τομείς της σχέσης σας, η τέλεια μέρα για να απολαύσετε ένα διπλό ραντεβού ή για να απολαύσετε την παρέα ενός στενού σας φίλου. Τι λέτε να σχεδιάσετε μια επική απόδραση μαζί;

Τη Δευτέρα ο λαμπερός Ήλιος και ο κοσμογυρισμένος Δίας κάνουν την ετήσια ευθυγράμμισή τους, και συναντιούνται στον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αισθανθείτε αυτά τα δυνατά vibes ήδη από το Σαββατοκύριακο. Ερευνήστε ναύλους και προορισμούς – ή κλείστε ακόμα και εισιτήρια. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε μια όμορφη, χλιδάτη παραλία με φρέσκο φαγητό και εκπληκτική θέα. Τώρα, πηγαίνετε να κάνετε μερικές κρατήσεις!

zwdia-66

ζωδια Ιχθύες
Ξεκινήστε τις καλές στιγμές στην έγκαιρη πλευρά αυτού του Σαββατοκύριακου, Ιχθύες. Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και στον παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας, φέρνοντας λαμπερές προσκλήσεις, καλή ζωή και ρομαντικές δυνατότητες. Αλλά μην κρατήσετε τις καλές στιγμές μέχρι αργά τη νύχτα. Την Κυριακή η Σελήνη μετατοπίζεται στο Λέοντα και στην υγιή πλευρά σας, εμπνέοντάς σας να μετανοήσετε για τη διασκέδασή σας, με μάθημα γιόγκα ή με μια ημέρα αποτοξίνωσης με χυμούς.

Τα vibes αποτοξίνωσης τροφοδοτούνται ακόμη περισσότερο από τον αναζωογονητικό Ήλιο και την ετήσια συνάντησή του με τον πληθωρικό Δία αυτή τη Δευτέρα, μια μοναδική διέλευση που θα νιώσετε πιθανώς από το Σαββατοκύριακο. Αυτή η ενεργητική εκδήλωση πραγματοποιείται στον όγδοο Οίκο σας των ριζικών μετασχηματισμών, βοηθώντας σας να απελευθερώσετε ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Οι στενότεροι δεσμοί σας λαμβάνουν ένα κύμα ενέργειας και μια ισχυρή σεξουαλική έλξη μπορεί να ανάψει. Γρρρ!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75