ζωδια ερωτικες συμβουλες Κυριακη 23/08

filia-pneymatiki-anaptyksi

ζωδια ερωτικες συμβουλες Κυριακη 23/08

 

ζωδια Κριός

Δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε την σοβαρότητά σας σήμερα και μάλλον θα μιλάτε πολύ γρήγορα. Η περισσότερη ενέργειά σας θα χρησιμοποιηθεί σε συζητήσεις γύρω σας και αυτές θα σας βοηθήσουν.

 

ζωδια Ταύρος

zodia-taro-45

Θα έχετε καλά νέα σήμερα και η αυτοπεποίθησή σας είναι έντονη. Να είστε ψύχραιμοι σήμερα και θα πρέπει να αναζητήσετε αυτό που λείπει από την διατροφή σας.

 

ζωδια Δίδυμοι

Η αυξανόμενη αισιοδοξία σας σας βοηθά να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Φροντίστε να μην είστε πολύ σκληροί απέναντι στον εαυτό σας. Αναζητάτε συνήθως τα αποθέματα της ενέργειά σας.

 

ζωδια Καρκίνος

Είναι καλή ιδέα να μην εμπιστεύεστε συγκεκριμένα άτομα. Να είστε επιλεκτικοί. Τα άστρα σας προστατεύουν από την πολύ κούραση. Προχωρήστε αλλά μην γίνετε απόλυτοι την λάθος στιγμή.

zodia-astra-tarot

ζωδια Λέων

Το χιούμορ σας θα σας βοηθήσει πολύ να αποφύγετε τις διαμάχες. Περιμένετε μερικές ημέρες πριν ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην το παρακάνετε σωματικά. Πρέπει να χαλαρώσετε ώστε να μπορέσετε να επικεντρωθείτε στα σημαντικά ζητήματα.

 

ζωδια Παρθένος

Ξέρετε πως υπάρχει δύναμη στους αριθμούς και συνήθως κάνετε σωστές επιλογές. Κάντε μια συμφωνία. Καλύτερα να ασχοληθείτε με ένα άθλημα αντοχής για να βρείτε την ισορροπία σας. Ανεβάστε σταδιακά την ενέργειά σας.

 

ζωδια Ζυγός

Θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε το ταλέντο σας ως διαμεσολαβητής σε μια διαμάχη με τους γύρω σας. Είστε σε καλή κατάσταση και έχετε πολύ πνευματική ενέργεια. Δώστε χρόνο και στην προσωπική σας ζωή.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια Σκορπιός

Δεν θα έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε. Θα πρέπει να δράσετε άμεσα. Αποφύγετε τις αλλαγές. Να θυμάστε ότι πρέπει να κοιμηθείτε για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

 

ζωδια Τοξότης

Η ειλικρίνειά σας θα είναι έντονη αλλά θα σας φέρει κοντά στα πιο ειλικρινή άτομα που ξέρετε. Μην προσπαθείτε απεγνωσμένα να βρείτε την λύση σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Είστε εκνευρισμένοι γιατί είστε κουρασμένοι. Χαλαρώστε λίγο.

 

ζωδια Αιγόκερως

Θα έχετε πολύ ενθουσιασμό σήμερα αλλά θα είστε και πολύ εκνευρισμένοι. Τα πράγματα θα είναι έντονα και θα ξοδέψετε όλη την ενέργειά σας. Χαλαρώστε και ηρεμήστε.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια Υδροχόος

Θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα είστε αποφασισμένοι να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Είστε σε εξαιρετική φόρμα. Είναι καλύτερα να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Σας αξίζει.

 

ζωδια Ιχθύες

Η ψυχολογική σας ενέργεια είναι έντονη και θα μοιραστείτε αυτή την ενέργεια με τα άτομα που βλέπετε. Υπάρχει πολύ πίεση γύρω σας και θα φθάσετε στα όριά σας. Προσπαθήστε να κάνετε κάτι που σας χαλαρώνει και σας ξεκουράζει.