ζωδια 02/09 Ονειρα απο το Παρελθον

prwin-epanasyndesi

ζωδια 02 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (Παρθένο / Τοξότη)

Είναι απαραίτητο για σας να μάθετε να αντιμετωπίζετε τους περιορισμούς, τα όρια ή τις προσδοκίες. Εάν αποφεύγατε κάποια εργασία ή κάποια υποχρέωση, αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει τις συνέπειες αυτής της αποφυγής ή την προειδοποίηση των συνεπειών που θα έρθουν.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που απαιτεί από εσάς να δεχτείτε ανεπιθύμητη ευθύνη ή που περιορίζει την ελευθερία σας με κάποιο τρόπο. Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο μέρος της ζωής σας που έχει μείνει πίσω, είτε για να χαλιναγωγηθεί κάτι που είναι εκτός ελέγχου ή για να δημιουργηθεί χώρος για νέα ανάπτυξη.

 

Αυτό είναι πιθανό να είναι περισσότερο ή λιγότερο αγχωτικό, ανάλογα με το πόσο άνετα νιώθετε με την ευθύνη, την εξουσία, τα όρια και τη σκληρή δουλειά. Εάν δεν τα πάτε καλά με τα θέματα αρχής, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε σύγκρουση με κάποιον που έχει την εξουσία δυνάμει της παρούσας όψης – ίσως εν μέρει επειδή αυτός πατάει τα κουμπιά σας.

zodia-taro-45

Από την άλλη πλευρά, αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια στιγμή που προκαλείστε να αναλάβετε δράση ή να πάρετε μια απόφαση η οποία περιλαμβάνει τη λήψη περισσότερων ευθυνών. Είναι επίσης μια εποχή που μπορεί να χρειαστεί να βρείτε καλύτερους τρόπους για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας όρια – να αποδεχτείτε των άλλων ή να μάθετε να διεκδικείτε τα δικά σας. Προσκρούεστε επάνω στην πραγματικότητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να συνεργαστείτε εποικοδομητικά μαζί της και να μην ρίχνετε τον εαυτό σας εναντίον της.

zodia-astra-tarot

ζωδια 02 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ( Παρθένο / Ιχθύες)

Για λίγες ημέρες είστε πρόσωπο με πρόσωπο με το απέραντο σύμπαν! Αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους, από δημιουργική έμπνευση, σε έντονα όνειρα και μαγευτικές συναντήσεις με μεγάλα μυστήρια. Υπάρχει μια ένταση σήμερα μεταξύ της σαφήνειας των στόχων και του άπειρου οράματος, μεταξύ του να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, έναντι του να συνδεθείτε με το Άγνωστο και / ή μεταξύ της προσωπικής ανεξαρτησίας και της αυτονομίας σε σχέση με τα δυσδιάκριτα όρια με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση.

Αν χάσετε τα στηρίγματα σας, μπορεί να αισθανθείτε κάποια κατάθλιψη, λήθαργο ή σύγχυση. Τα όνειρά σας, οι επιθυμίες και οι προσδοκίες σας μπορεί να οφείλονται περισσότερο στην επιθυμία, από ότι στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, γεγονός το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε απογοήτευση. Είναι καλή ιδέα να κάνετε έναν έλεγχο πραγματικότητας με έναν έμπιστο φίλο αν πρέπει να πάρετε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις.

zwdia shmera

Από την άλλη πλευρά, θα είστε επίσης σε θέση να δείτε τις ελπίδες, τα όνειρα και τις ψευδαισθήσεις σας πιο καθαρά από ότι συνήθως, να αντανακλούνται πίσω μέσω άλλων ανθρώπων ή του έξω κόσμου. Μπορεί να μοιάζει σαν να κοιτάτε μέσα σε έναν κοσμικό καθρέφτη που σας δείχνει το τι συμβαίνει στο υποσυνείδητό σας.

Απλά να θυμάστε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τι είναι πραγματικό και τι είναι αντανάκλαση. Ακριβώς όπως στα όνειρα, μπορεί να έχετε καλύτερη εικόνα από την ερμηνεία τους διαισθητικά και όχι κυριολεκτικά. Δοκιμάστε να εκφράσετε τις εμπειρίες, τα συναισθήματα και τις αντιλήψεις σας με τρόπους που είναι ποιητικοί, καλλιτεχνικοί, δημιουργικοί και μη ορθολογικοί.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια 02 Σεπτεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Δία (στην Παρθένο)

Η όψη αυτή μπορεί να σας κάνει πολύ ομιλητικούς και το μυαλό σας να πλημμυρίσει με ιδέες. Να προσέξετε μην βγάλετε στη φόρα μυστικά! Η ροή των ιδεών της συνείδησης σας μπορεί να ρέει άφθονα τώρα με αισιοδοξία και οράματα δυνατοτήτων. Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για μετέπειτα εξέλιξη, καθώς μπορεί να διασκεδάζετε πάρα πολύ παίζοντας με τις ιδέες τώρα για να σταματήσετε και να τις εκδηλώσετε.

Οι βασικές αντιλήψεις και η απλή επικοινωνία μπορεί να δώσει τροφή για σκέψη, που θα τροφοδοτήσει τη μεγαλύτερη κατανόηση σας και την φιλοσοφική σας αντίληψη. Η άποψή σας επεκτείνεται για να εντοπίσει τις ευκαιρίες, τις δυνατότητες και τις ευρύτερες συνέπειες του τι συμβαίνει γύρω σας. Μπορεί να ρίξετε μια ματιά στο όραμα, τη διορατικότητα και την έμπνευση. Μπορεί να κληθείτε να σχηματίσετε μια γνώμη, να εξετάσετε μια διαφορετική οπτική γωνία, να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, ή να πάρετε μια απόφαση κρίσης. Η συνειδητή επίγνωση σας είναι ανοικτή σε πνευματικές εμπειρίες τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65