ζωδια 09-10/09 Θεραπεια απο το Παρελθον

zwdio-ixtheis-afroditi

ζωδια 09 Σεπτεμβρίου – Ο Δίας μπαίνει στον Ζυγό (μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017)

Ο Δίας στον Ζυγό έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη, την ευθύτητα και την ειρήνη. Η αγάπη του Ζυγού για τις διαπραγματεύσεις αποκτά έναν ανώτερο σκοπό, επιζητά την επίτευξη μιας πιο τέλειας και γαλήνιας ισορροπίας.

Η αγάπη του για δικαιοσύνη συνδυάζεται καλά με το πάθος του Δία για αυτή. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μια ανάγκη να διορθώσετε τα λάθη στη ζωή σας μέσω του συμβιβασμού και ακούγοντας και τις δύο πλευρές της ιστορίας.

 

Δυστυχώς, μπορεί επίσης να φέρει ένα δύσκολο αγώνα με την αναποφασιστικότητα. Οι απόψεις σας μπορεί δύσκολα να σταθεροποιούνται. Το να ακούτε όλες τις πλευρές της ιστορίας από όλους τους εμπλεκόμενους θα μπορούσε να χρωματίσει τις δικές σας απόψεις και να σας το κάνει δύσκολο να καταλάβετε με σαφήνεια τι πιστεύετε εσείς προσωπικά.

zodia-taro-45

Το να πάρετε μια απόφαση για κάτι θα μπορούσε να γίνει μια ατελείωτη αναζήτηση για την απόλυτη αλήθεια, καθώς μια οπτική οδηγεί σε άλλα τόσα ερωτήματα.

zodia-astra-tarot

Η ηθική συμπεριφορά των γύρω σας μπορεί να λάβει ειδική προτεραιότητα στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, καθώς και οι προσδοκίες σας από τους άλλους μπορεί επίσης να αυξηθούν. Όχι μόνο μπορεί να είναι σημαντικό για εσάς εκείνοι που σχετίζεστε να δείχνουν τον υψηλότερο ηθικό χαρακτήρα, αλλά μπορεί και να γίνετε ανένδοτοι στον να ακολουθήσουν τις αρχές που αντανακλούν τις δικές σας.

Ωστόσο, αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να αναδείξει μια εμπνευσμένη ώθηση για ειρήνη και αρμονία. Η ενέργειά της μπορεί να σας ενθαρρύνει να βρείτε τα κοινά εν μέσω των συγκρούσεων, από τα οποία μπορεί να χτιστούν γέφυρες συμφωνίας. Απλά φροντίστε να αντισταθείτε στον πειρασμό να επιβάλετε τις δικές σας πεποιθήσεις ή τις προοπτικές σας στους άλλους, ή να υποθέτετε ότι οι απόψεις σας είναι οι μόνες που αξίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια 10 Σεπτεμβρίου – Ο Ανάδρομος Ερμής σε αντίθεση με τον Χείρωνα (Παρθένο / Ιχθύες)

Θα μπορούσατε να βιώσετε επιπλέον ευαισθησία, συμπόνια ή συμπάθεια προς τα προβλήματα και τη δυστυχία των άλλων στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Μια πιθανότητα είναι ότι θα συναντήσετε περισσότερους ανθρώπους από ότι συνήθως που παλεύουν με προβλήματα που έρχονται στην προσοχή σας.

Μια άλλη πιθανότητα είναι να είστε στην πλευρά της αποδοχή των αποτελεσμάτων του πόνου τους – για παράδειγμα, αν κάποιος ξεσπάσει την απογοήτευση του ή την αποθάρρυνση του, μπορεί να ξεσπάσει πάνω σας. Ωστόσο, μια άλλη επιλογή είναι ότι μπορεί να συναντήσετε άλλους που είναι ευαίσθητοι και είναι σε θέση να σας προσφέρουν βοήθεια για τα δικά σας προβλήματα και τους αγώνες σας. Μπορεί να είστε σε ξεχωριστή θέση και να έχετε εικόνα για τα προβλήματα των άλλων, ή τα δικά σας.

zwdia shmera

Η ανταλλαγή πληροφοριών, εμπειριών, ιδεών και θεωριών θα μπορούσε να είναι χρήσιμη. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη αλληλεπίδραση με κάποιον που εγείρει ένα παλιό θέμα για το ύφος της επικοινωνίας σας (για παράδειγμα, τα λόγια μπορεί να ειπωθούν με καλές προθέσεις, αντί να προκαλούν κακό). Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ακούσετε και να παρατηρήσετε και μπορεί να πιάσετε μια αναλαμπή κάποιας ειρωνείας ή μιας παράδοξης αλήθειας.

Αυτό είναι το δεύτερο από τα τρία περάσματα αυτής της διέλευσης: 19 Αυγούστου, 10 Σεπτεμβρίου και 01 Οκτωβρίου.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67