ζωδια 09-12/11 Η Μεγαλη Ανατροπη

astrologia-ioylios-2014

ζωδια 09 Νοεμβρίου – Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο (μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου)

Αυτή είναι μια αναζήτηση για την ελευθερία! Η δυναμική, ισχυρή ενέργεια του Άρη μπορεί να είναι στα πιο επαναστατικά, προκλητικά και εκκεντρικά της, ενώ βρίσκεται στον Υδροχόο. Μπορεί να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ανεξάρτητοι.

Ή ίσως ακριβέστερα, «αντί – εξαρτώμενοι» – ότι θεωρείται εξαρτητικό ή περιοριστικό μπορεί να προκαλεί μια αυτόματη αντίδραση προς την αντίθετη κατεύθυνση. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχετε την τάση να αγωνίζεστε για να απελευθερώσετε κάποιον άλλο που είναι σε θέση εξάρτησης – ίσως ένα «αουτσάιντερ» ή έναν ευγενή σκοπό.

 

Το να πάρετε έναν ηγετικό ρόλο για να υπερασπιστείτε μια αντισυμβατική αιτία μπορεί να σας κάνει πολύ πιο αξιοπρόσεχτους… πράγμα που μπορεί να είναι ή να μην είναι προς όφελός σας (εξαρτάται από το αν θέλετε να συνεχίσετε σε αυτόν τον ρόλο). Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που αφορούν τις ομάδες, τους φίλους, την κοινότητα ή την ανθρωπότητα στο σύνολό της.

zodia-taro-45

Τα κίνητρα, η συμπεριφορά και η ενέργεια μπορεί να είναι μια μίξη αστάθειας, αυθορμητισμού, απρόβλεπτου, απελευθέρωσης, επίμονης ή / και ανθρωπισμού. Διασκεδάστε με αυτό, αλλά μπορεί να είναι σοφό να διατηρήσετε μια σανίδα σωτηρίας σε κάτι ρεαλιστικό και κάτω στη γη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια 11 Νοεμβρίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω (μέχρι τις 07 Δεκεμβρίου)

Η φιλική, άφθονη Αφροδίτη ταξιδεύει μέσα από τον σοβαρό, δομημένο Αιγόκερω, αναδεικνύοντας την γειωμένη, υλική πλευρά της.

Μπορεί να είναι μια καλή εποχή για να κάνετε νέα σχέδια και δεσμεύσεις για τους υλικούς ή περί σχέσεων στόχους. Μπορεί να είναι εποχή γιανα σοβαρευτείτε και να πάρετε κάποιες σταθερές αποφάσεις για το τι λειτουργεί και τι όχι.

Μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε και να συστηματοποιήσετε τον τρόπο που προσεγγίζετε τις σχέσεις, τα οικονομικά, τους πόρους και την ευχαρίστηση. Ένα παράδειγμα για την συστηματοποίηση της ευχαρίστησης είναι να προγραμματίσετε τακτικά χρονικά διαστήματα για να περιποιείστε τον εαυτό σας, ή να αποφασίσετε να κάνετε τη σκληρή δουλειά που θα σας ανταμείψει με ευχαρίστηση αργότερα (όπως το να τρώτε υγιεινά τρόφιμα ή γυμνάζεστε περισσότερο). Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο μη ρομαντικό ή κοινότοπο, θα βρείτε ότι το να θέσετε τις βάσεις για αυτό που θέλετε να προσελκύσετε στη ζωή σας θα σας παρέχει υποστήριξη για τα οφέλη που έρχονται.

zwdia

ζωδια 12 Νοεμβρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη (μέχρι τις 02 Δεκεμβρίου)

Η επικοινωνία, οι ιδέες, οι σκέψεις και οι αντιληπτικές “σπίθες” επεκτείνονται στον Τοξότη. Η ψυχική εστίαση σας τείνει προς μια φιλοσοφική και πνευματική προοπτική που επιδιώκει την υψηλότερη αλήθεια σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο για το συνειδητό μυαλό να αφομοιώσει και να χωνέψει μια τέτοια τεράστια περιοχή γνώσης, ή να βρει το υψηλότερο νόημα στους σορούς των ωμών πληροφοριών.

zodia-99

Μπορεί να αισθανθείτε λίγο καταβεβλημένοι από την προσπάθεια να λάβετε μια τέτοια πανοραμική θέα του κόσμου σας, αλλά τα δώρα του να το κάνετε είναι άφθονα και προκαλούν έμπνευση! Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο από αυτή τη διέλευση, προσπαθήστε να μάθετε κάτι νέο που να διευρύνει τους ορίζοντές σας.

Ή να πάρετε μια κατάσταση της ζωής σας και να φανταστείτε ότι την κοιτάτε από μια βουνοκορφή – τι βλέπετε από τόσο ψηλά που δεν μπορείτε να δείτε όταν είστε τόσο κοντά στο έδαφος;

Απλά θυμηθείτε ότι όσα οράματα και γνώσεις πάρετε κάνοντας το αυτό, αυτές είναι μερικές από τις αλήθειες που πρέπει να βρεθούν, αλλά όχι απαραίτητα η μόνη αλήθεια. Αφήστε χώρο στη νέα σας κατανόηση να θυμάται ότι κάθε βουνοκορφή δείχνει μια ελαφρώς διαφορετική άποψη και ότι αυτό δεν κάνει ένα βουνό σωστό και τα άλλα λάθος.