ζωδια 09/09 Οι Αυταπατες Παιρνουν Σαρκα κ Οστα

zwdia-ermis-karkinos

ζωδια Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, 2016 

Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Τοξότη. Το πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη τραγουδά την εισαγωγή της επερχόμενης Έκλειψης της Πανσελήνου. Ο Τοξότης είναι η εξύψωση που φθονούμε, ζωντανός, σε συνεχή αναζήτηση.

Ξέρει ότι όλα είναι δυνατά. Ο Τοξότης είναι η φωνή της ελευθερίας, το πνεύμα που χορεύει πριν από τη φυλή, τα μεσάνυχτα. Αν έχετε αμφιβολίες, ο Κένταυρος θα μεγεθύνει και θα φωτίσει την αμφιβολία σας προκειμένου να σας δείξει λιγότερο περιοριστικές πραγματικότητες.

 

Η τεράστια μεταβλητότητα στους ουρανούς είναι κοσμική διέγερση, η περιέργεια κεντρίζεται, το σώμα ηλεκτρίζεται. Στην ένωση της Παρθένου με τον Τοξότη, είναι σχεδόν αδύνατο να επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε. Θα μιλήσουμε και θα κοινωνικοποιηθούμε περισσότερο από το συνηθισμένο, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε για μια ανάκαμψη στην κριτική, ιδιαίτερα του Εαυτού.

zodia-taro-45

Πολύ σημαντικό: κάντε αλλαγές πριν από την έκλειψη, αντί να περιμένετε έως ότου κάτι τρελό έρθει να συγκρουστεί επάνω σας. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν πληροφορίες ξαφνικά και δεν θα έχετε το χρόνο να προετοιμαστείτε.

zwdia-66

Γράφω με αντιθέσεις – πώς μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, χωρίς την κατάλληλη εστίαση; Κλειδώστε τα μάτια σας μακριά από ότι χοροπηδάει παιχνιδιάρικα. Ελάτε με ασφάλεια στην αγκαλιά της Παρθένου, μακριά από την έκταση της αυταπάτης. Αν και στροβιλίζεται σε ζαχαρωμένο φωτισμό, δεν πρέπει να εμπιστευτείτε ούτε λεπτό τον ιδεαλισμό του Τοξότη αυτή τη στιγμή.

Καθίστε με την Παρθένο και παρατηρήστε τη ωριμότητα της. Είναι η δασκάλα της μεθόδου. Δείτε τον τρόπο που συνυφαίνει άψογα χέρια, διαισθήσεις και γήινη δύναμη. Η συμβουλή της είναι αρχαία, προέρχεται απευθείας από τις ρίζες της Γαίας, περιβάλλεται από αλήθεια.

Αυτή είναι η σπορά σε ανώμαλο έδαφος κιτρινισμένων κήπων, αργά το απόγευμα. Η Παρθένος κυλά τα δάχτυλά της απαλά πάνω από τον καθένα, μιλώντας απλά, καθοδηγώντας την επόμενη κίνησή μας.

zwdia

Για χιλιάδες φθινόπωρα έχει καθίσει εδώ ακριβώς και ανακατεύει αισθησιακά τη συγκομιδή μας. Και κάθε φθινόπωρο ο Τοξότης ξεπροβάλει από την πύλη.

Ο Τοξότης είναι επεκτατικός: αναμφισβήτητα μια δύναμη του καλού. Αλλά είναι ο γελωτοποιός, αποδιοργανωμένος, πάντα τρέχει. Όταν τον δείτε έξω, ρωτήστε τον, καλέστε τον για καφέ. Μόνο όταν είναι ήρεμος, μπορούμε να μάθουμε τον τρόπο του. Μην μπερδέψετε τον ενθουσιασμό του και τη βροντερή φωνή του με επιβεβαίωση. Επικεντρώστε την όραση σας στην άκρη του βέλους του και δείτε την τροχιά των δισεκατομμυρίων κυματισμών του στο βάθος, επικεντρωμένο σε ένα αστέρι που κινείται με χιλιάδες χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο, τρικλίζει, ισορροπεί, βυθίζεται, εκρήγνυται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Ο Τοξότης ο Αφελής θα πηδήξει μέσα στο πιο σκοτεινό δάσος και αυτό θα κάνουμε και εμείς, ακολουθώντας το κεφάλι του καθώς αναπηδά φωτισμένο, με πανίσχυρα πόδια αλόγου πάνω στην πέτρα και τα βρύα. Ο Τοξότης ο Αποκαλυπτικός ανεβαίνει σε μια περιστρεφόμενη έλικα σε ένα γαλαξία πέρα από τον γνωστό …

Να θυμάστε ότι η ελευθερία θα μιλήσει στην καρδιά, όλα όσα σχετίζονται με την εργασία, θα μοιάζουν με καθήκον. Σας εύχομαι μια δόση αισιοδοξίας και παλληκαριάς στο μέγεθος του Δία.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot