ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016 Τοξοτης

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016 Τοξοτης

Αστρολογια zwdia ωροσκοπος  τοξότης

ζωδια τοξοτης  ΑΓΑΠΗ

Η λέξη κλειδί αυτής της περιόδου είναι να μην φτάσετε στην ‘υπερβολή’.

zodia-taro-45

Ο πλανήτης Δίας , ιδίως στον τομέα της αγάπης ζητάει από εσάς να μη κάνετε ούτε ένα λάθος βήμα. Ιδίως για όσους έχετε μακροχρόνιες ήδη σχέσεις καθώς η παρουσία επίσης του Κρόνου στον ίδιο τομέα ζητάει την απόλυτη ένδειξη σοβαρότητας εκ μέρους σας.

 

Μη ασχοληθείτε καν με όσες ρομαντικές ιστορίες ξέρετε ήδη ότι δεν έχουν κανένα απολύτως μέλλον. Η συμβουλή μου; Δώστε τους από τώρα το οριστικό τέλος που τους αρμόζει ακόμη και αν αυτή η περίοδος δεν είναι και η καλύτερη όσο αφορά το να κάνετε νέες γνωριμίες. Μη πέσετε στην παγίδα του από ολότελα καλή και η Παναγιώταινα .

Ο Κρόνος επιπλέον θα επιφέρει αρκετό άγχος στα εργασιακά σας ζητήματα , το οποίο όμως δυστυχώς θα μεταφέρετε μαζί σας και στο σπίτι σας, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να επηρεάζονται και οι ρομαντικές σας σχέσεις .

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

 

Δυστυχώς οι σχέσεις που έγιναν πριν από ελάχιστο χρονικό διάστημα κινδυνεύουν αρκετά-τόσο αρκετά ώστε ακόμα και να φτάσουν στην πλήρη διάλυση τους. Και όσοι είναι μόνοι; Υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που μήπως αναζητούν μία ερωτική ιστορία; Καλύτερα να το σβήσετε από το μυαλό σας αυτό το ενδεχόμενο αλλιώς , θα πληγωθείτε βαθύτατα συναισθηματικά. Είναι προτιμότερα αυτούς τους μήνες να παραμείνετε δίχως σχέση λοιπόν
ζωδια τοξοτης ΚΑΡΙΕΡΑ – ΧΡΗΜΑΤΑ

Όπως αναφέρθηκε και για την αγάπη αυτοί οι μήνες , όπου ο Κρόνος θα βασιλεύει στο ζώδιο σας για τα καλά, θα χρειαστεί από την μεριά σας αρκετή προσπάθεια , δουλειά και προσήλωση σε ότι κάνετε διότι διαφορετικά δεν θα καταφέρετε να τελειώσετε το επιχειρηματικό σας εγχείρημα.

Καλό θα ήταν να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ατόμου όμως τον οποίο εμπιστεύεστε με την ίδια σας τη ζωή μιας και διαφορετικά θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε καταστάσεις που ούτε είχατε φανταστεί. Ταυτόχρονα φροντίστε ώστε να μην κάνετε κανένα αν είναι δυνατόν εργασιακό λάθος , γιατί μπορεί να φανεί τελικά ικανό ακόμα και να σας κοστίσει την θέση σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

 

Είναι ακόμη πιθανόν να υπάρξει ζήλια από την μεριά των συναδέλφων σας, λόγω της καλής εργασίας που θα κάνετε τους μήνες αυτούς. Μην δώσετε σημασία, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε τα πράγματα πάρα πολύ χειρότερα. Οπότε ακολουθήστε τη συμβουλή μου και κοιτάξτε από την άλλη μεριά τούτη την φορά.

Θα αντιμετωπίσετε παράλληλα και κάποιες οικονομικές δυσκολίες για αυτό θα ήταν σοφό να μην κάνετε καμία κίνηση επέκτασης ή επένδυσης η να πάρετε το όποιο οικονομικό ρίσκο το διάστημα αυτό- μιας και τα άστρα καθαρά σας προειδοποιούν περί χρηματικής χασούρας. Τέλος μην δανείσετε χρήματα σε κανέναν απολύτως ούτε στον καλύτερο σας φίλο ή μη προβείτε σε εξωφρενικές αγορές μιας και αυτό που πρέπει κανονικά να κάνετε όλο το φθινόπωρο και το χειμώνα είναι να μαζεύετε χρήματα και όχι να τα ξοδεύετε.

zwdia-agnh

ζωδια τοξοτης ΤΥΧΗ

Έπειτα από όλες αυτές τις πληροφορίες που σας έδωσα για την αγάπη και τα εργασιακά σας δεν νομίζω να περιμένατε κάτι καλύτερο και στον τομέα της τύχης. Δυστυχώς αγαπητοί μου η τύχη θα δείχνει λες και σας έχει εγκαταλείψει , και ότι αποτέλεσμα θετικό έρθει στην πορεία σας θα οφείλετε μόνο και καθαρά στις δικές σας δυνάμεις και ικανότητες. Να το θυμάστε αυτό.

Τα άστρα τέλος σας προειδοποιούν να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τον τομέα της μετακίνησης για αυτό αν χρειαστεί να ταξιδέψετε , επιλέξτε να ταξιδέψετε κάνοντας χρήση του αμαξιού σας που από ότι δείχνει ο ουρανός είναι και το μόνο μεταφορικό μέσο που πραγματικά θα μπορείτε να ελέγξετε απόλυτα το διάστημα αυτό. Αν και η συμβουλή μου εδώ είναι καλύτερα να μην πάτε πουθενά. Αλλά πουθενά. Θα είστε πιο ασφαλείς αν απλά κλειδωθείτε στο σπίτι σας και κάνετε τα απαραίτητα καθημερινά ζητήματα επιβίωσης σας, μέχρι να περάσει όλη αυτή η αρνητικότητα.

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia-zodia-astrologia-65