ζωδια 22/08 Επαναφορα στην Ταξη

paixnidi-rantevoy

ζωδια 22 Αυγούστου – Ο Άρης αφήνει την Σκιά (στον Τοξότη. Είναι έξω από τη σκιά μέχρι τις 12 Μαΐου 2018. Επόμενη ανάδρομη πορεία 26 Ιουνίου 2018)

Ο Άρης αφήνει τώρα την Σκιά – τη διάρκεια του ζωδιακού κύκλου όπου ήταν ανάδρομος μέχρι πριν από 2 μήνες περίπου. Ο Άρης περνά από 3 στάδια στον ανάδρομο κύκλο του.

Η προ-ανάδρομη φάση, όπου ο Άρης εισέρχεται στην σκιά – την περιοχή του ζωδιακού κύκλου όπου θα γυρίσει ανάδρομος – και διαρκεί για 6-9 εβδομάδες.

 

Η ανάδρομη φάση, όπου ο Άρης φαίνεται να πηγαίνει προς τα πίσω στον ουρανό (ανάδρομη κίνηση), η οποία διαρκεί για περίπου 8-12 εβδομάδες. Η μετά-ανάδρομη φάση, όταν ο Άρης κάνει την τελική διέλευση του μέσα από την σκιά, που διαρκεί πάλι περίπου 6-9 εβδομάδες.

zodia-taro-45

Εάν σκεφτείτε πίσω αυτές τις χρονικές περιόδους μπορεί να παρατηρήσετε ένα μοτίβο που αφορά τον Άρη και σχετίζεται με τους τομείς της ζωής σας που αυτός κυβερνά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια 22/08 Επαναφορα στην Ταξη

Αυτό περιλαμβάνει τη σωματική και ψυχική ενέργεια, τον θυμό και την αυτοπεποίθηση, τη σύγκρουση και την πρόκληση, την επιθετικότητα και την εχθρότητα, το θάρρος και την ανάληψη ρίσκων, τα κίνητρα και τον ενθουσιασμό, τη φιλοδοξία και την εμμονή, την αποδιοργανωτική αλλαγή και τη δράση.

Μπορεί να είχατε βιώσει είτε μια αύξηση, είτε μια μείωση σε ορισμένες από αυτές τις περιοχές κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 μηνών, ειδικά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια 22/08 Επαναφορα στην Ταξη

Τώρα, ο Άρης εγκαταλείπει τη μετά-ανάδρομη φάση της Σκιάς, η οποία τελειώνει αυτόν τον μακρύ ανάδρομο κύκλο του. Αν οι τομείς που σχετίζονται με τον Άρη έγιναν ισχυρότεροι και πιο αισθητοί, ή εάν φαίνονταν να ξεθωριάζουν σε δεύτερη μοίρα ή είχαν χάσει την ισχύ τους για κάποιο διάστημα, είναι πιθανό να επιστρέψουν τώρα στην «φυσιολογική» τους κατάσταση (όποια κι αν είναι αυτή για σας). Δεν θα δούμε άλλη ανάδρομη Σκιά του Άρη για άλλο 1,5 χρόνο.

Ο Άρης είναι πιο απλός τώρα σε ορθή πορεία, αντί για τον Άρη με την ιδιαίτερα αιχμηρή εκφραση  (ξανά και ξανά …).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65