ζωδια 23-31/05 Βοηθεια απο το Απειρο

zwdio-ixtheis-afroditi

ζωδια 23-31 Μαΐου – Μεταβλητό Τ-τετράγωνο Κρόνου, Δία, Ποσειδώνα

Αυτό το Τ-τετράγωνο αποτελείται από τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου (90 °) και τον Δία απέναντι από τον Ποσειδώνα (180 °). Ξεκίνησε να στοιχειώνει τους ουρανούς μας στις αρχές Μαρτίου. Τώρα τους τραβάει μαζί σε μία στενή τροχιά, μόλις 2 μοιρων από τις 23 έως τις 31 Μαΐου, φτάνοντας στο πιο κοντινό σημείο στις 25 Μαΐου (1:46).

Αυτό είναι ένα Μεταβλητό Τ-τετράγωνο, που σημαίνει ότι οι πλανήτες βρίσκονται σε μεταβλητά ζώδια: ο Δίας στην Παρθένο, ο Κρόνος στον Τοξότη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες. Τα Μεταβλητά ζώδια δίνουν έμφαση στην προσαρμογή, στην εναλλαξιμότητα, την ασάφεια και τις μεταβατικές ενέργειες.

Η αρνητική πλευρά είναι ότι είναι μια περίοδος που θα είναι δύσκολο να δούμε τα πράγματα ξεκάθαρα και με σαφήνεια. Μπορεί να νιώσετε λίγο σαν να τρέχετε τριγύρω και προσπαθείτε να σβήσετε «φωτιές» – σε κατάσταση λειτουργίας συνεχής προσαρμογής και αντίδρασης, αντί να είστε σε θέση να ακολουθήσετε κατευθείαν τα σχέδια σας και να είστε παραγωγικοί.

zodia-taro-45

Από την καλή πλευρά, αυτή είναι μια εποχή που μπορείτε να κάνετε αλλαγές και να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας με τρόπο που είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να προκύψουν προβλήματα ή επιπλοκές, ή τουλάχιστον όσα θα προκύψουν θα είναι εύκολα επιδιορθώσημα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σκεφτείτε το σαν να μπαλώνετε τις τρύπες στον τοίχο σας, πριν τον βάψετε, ή σαν να προσθέτετε καρύδια στα μάφιν σας πριν τα ψήσετε. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να σβήσετε τις φωτιές και να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να τα οργανώσετε. Μετά αυτό που θα επακολουθήσει μπορεί να προχωρήσει πολύ πιο ομαλά και αποτελεσματικά.

Ο Δία στην Παρθένο λέει πως τώρα είναι η ώρα να βάλετε σε τάξη τις ιδέες σας και να καταλάβετε πως θα μοιάζει το όραμά σας στο τέλος του έργου σας. Ο Κρόνος στον Τοξότη προτείνει ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σχέδια με την ευρύτερη εικόνα στο μυαλό σας, έτσι ώστε να κατασκευάσετε το πρώτο στάδιο της, με επιπλέον χώρο για να αναπτυχθεί.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς σας προτρέπει να κοιτάξετε πέρα από τους πρακτικούς σας στόχους και την άμεση επίλυση των προβλημάτων σας και να εξετάσετε πώς θα αποτυπώσετε σε αυτό που κάνετε μια αίσθηση πνευματικής όρασης και εκπλήρωσης. Γιατί το κάνεις αυτό? Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσεις να προσθέσεις μια διάσταση σε αυτό που κάνεις που μιλά στο γενικότερο καλό; Μπορείς να τεντώσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο, για να γίνει περισσότερα από αυτό που βλέπεις τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή και να μιλήσεις στην ανώτερη αίσθηση του;

Παρακολουθήστε στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου αυτή την ενέργεια να φαίνετε με πολύ καθαρό τρόπο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh