ζωδια 31/05-02/06 Επανεμφανισεις Απολογιες

sxeseis-sagapw

ζωδια 31 Μαΐου – Ο Ερμής σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα (Ταύρο / Αιγόκερω)

Είναι δυνατόν να βουτήξετε βαθιά κάτω από την επιφάνεια τώρα, στην αντίληψή σας για τις καταστάσεις, τους άλλους ανθρώπους και τον εαυτό σας. Εάν προσπαθούσατε να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα και τη δυναμική του τι συμβαίνει στη ζωή σας, θα μπορούσε να υπάρξει μια σημαντική ανακάλυψη τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

 

Το φως και η διεισδυτική διορατικότητα σας μπορούν επιτέλους να φτάσουν και στις σκοτεινότερες γωνιές που σας έχουν ξεφύγει. Θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να αρθρώσετε αυτές τις αντιλήψεις και πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας με έναν τρόπο που είναι ασυνήθιστα ισχυρός ή έντονος (οπότε να προσέχετε να μην χτυπήσετε κατά λάθος το ακροατήριο σας με τις λέξεις σας).

Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μια ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας παλιές και φθαρμένες αντιλήψεις ή αναποτελεσματικές μορφές επικοινωνίας. Δοκιμάστε να γράψετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας για να φυλακίσετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

1 Ιουνίου – Ο Ερμής σε Τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Ταύρο / Παρθένο)

Σήμερα, και μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά, τα πράγματα μπορεί να μοιάζουν σαν να αρχίζουν να έχουν νόημα. Ότι διαβάζετε, ακούτε και παρατηρείτε μπορεί να φαίνεται πιο προφανές και η ικανότητά σας να το βάζετε αυτό σε λέξεις θα μπορούσε να ρέει πιο εύκολα.

Μπορεί να εντοπίσετε και να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία, τις δεξιότητες, τα θετικά χαρακτηριστικά και τις ιδέες που θα μπορούσαν να σας πάνε πιο κάτω στο δρόμο σας, ανεξαρτήτως του προορισμού. Ωστόσο, ένας έλεγχος της πραγματικότητας για το κατά πόσο είναι σοφό να ενεργήσετε σύμφωνα με αυτές τις ιδέες και τα οφέλη, θα ήταν καλή ιδέα.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

 

2 Ιουνίου – Η Αφροδίτη σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (Διδύμους / Ιχθύες)

Χρήματα, υλικοί πόροι, σχέσεις και ευχαρίστηση μπορεί να υπόκεινται σε σύγχυση, παραπλάνηση, ή εξωπραγματικούς ευσεβείς πόθους υπό αυτή την όψη. Μπορεί να φαίνεται ότι αυτό που νομίζατε ότι είχατε (αγάπη, φιλία, χαρά, χρήματα, πόρους) έχει ξαφνικά εξαφανιστεί ή δεν είναι τόσο αξιόπιστα όσο νομίζατε ότι ήταν.

Μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι, λυπημένοι ή μόνοι, αλλά αυτό είναι πιο πιθανό να είναι μια περαστική φάση, από ότι μια σοβαρή κρίση. Το ερώτημα είναι: ποιες είναι οι μυστικές επιθυμίες σας και οι διακριτικοί σας πόθοι, που μπορεί να λειτουργούν ασυνείδητα;

zvdia-zwdia-tarw

Αυτοί μπορεί να δυσκολεύουν την ικανότητά σας να σχετίζεστε με ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σας. Παλιοί εθισμοί, κατάθλιψη ή ιδεαλισμοί μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ως τρόπος αντιμετώπισης των συναισθημάτων σας.

Μια καλύτερη διέξοδος θα ήταν να διοχετεύσετε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας στην δημιουργικότητα, την ομορφιά, την έμπνευση και τη συμπόνια, για παράδειγμα στην τέχνη, τη μουσική ή βοηθώντας τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot