ζωδια 9 Τροποι να Απογειωσετε το Καρμα σας στην Πανσεληνο του Αιγοκερω

karma-karmikes-sxeseis

ζωδια Εννέα Συμβουλές για να Απογειώσετε  το Πεπρωμένο σας στην Πανσεληνο του Αιγοκερω

 

Αυτή η Πανσέληνος του Ιουλίου στον Αιγόκερω παρέχει όλα τα φόντα για να δομήσετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς φωτίζει το ζώδιο των μακροχρόνιων στόχων και σχεδίων. Θυμάστε τις υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας την Πρωτοχρονιά; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι… Όμως τώρα δεν αποκλείεται να δείτε να εκπληρώνονται κάποιες από αυτές, υπό το φως αυτής της Πανσελήνου.

Ο Αιγόκερως έχει κυβερνήτη τον αυστηρό Κρόνο, που αφορά την συνεπή και απολυτη  «πληρωμή των χρεών» και το στήσιμο ενός μέλλοντος με προοπτικές που θα έχει στιβαρά θεμέλια.

 

Γιορτάσετε τις μέχρι τώρα επιτυχίες σας, και προχωρήστε στον σχεδιασμό των επόμενων ονείρων σας. Αυτή η Πανσέληνος είναι τόσο φιλόδοξη που μπορεί και βουνά να μετακινήσει, με έμφαση μάλιστα στις μέρες που θα ακολουθήσουν μέχρι και τις 2 Αυγούστου που θα έχουμε τη Νέα Σελήνη.

zodia-taro-45

Κάντε τώρα μια αναδρομή στις 9 Ιανουαρίου, την ημερομηνία που είχε σχηματιστεί η αντίστοιχη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Ποια όνειρα είχατε κάνει με την ανατολή του 2016; Αν έχετε παρεκκλίνει από την πορεία για να τα εκπληρώσετε, οι αχτίδες αυτής της Πανσελήνου θα σας παρακινήσουν να ξαναπιάσετε το νήμα από εκεί που σας παράπεσε στη διαδρομή, και να προοδεύσετε στην πραγματοποίησή τους. Ποτέ δεν είναι αργά για να ξαναβρείτε την πορεία σας ή να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις της.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Και ενώ η προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους αποτελεί προϋπόθεση για μια Πανσέληνο στον Αιγόκερω, υπάρχει και μια ώθηση να γίνετε πιο μοντέρνοι και πιο μελλοντιστές. Έχετε καταθέσει την προσπάθεια που απαιτείται, προκειμένου να κάνετε τώρα ανάληψη των καρπών από αυτή τη σκληρή δουλειά; Σε αυτό το ολόγιομο φεγγάρι θα φανούν όλα! Οι επιθεωρησιακές δέσμες του φωτίζουν όλες τις γωνίες της ζωής σας, και αποκαλύπτουν που κάνατε παραχωρήσεις ή παρακάμψατε κάποια σκαλοπάτια…

Στο μεταξύ ο προβλεπτικός Ουρανός βρίσκεται στον ριζοσπάστη Κριό και θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την Πανσέληνο, ρίχνοντάς της προκλητικά το γάντι. Ξεπεράστε το περιοριστικό πλαίσιο στα όνειρα που κάνετε και εντάξτε την τεχνολογία στην καθημερινότητά σας. Ο Ουρανός κυβερνά επίσης την

κοινωνικότητα, άρα η ομαδική εργασία μπορεί να επιφέρει θαύματα την εβδομάδα που μπαίνει. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι συνεργάζεστε με ανθρώπους που είναι κατάλληλοι και αρμόδιοι.

zwdia - love

Ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες έντονες μάχες για ισχύ υπό αυτό το τετράγωνο Ουρανού – Πανσελήνου. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έχει τη δυναμική να επηρεάσει τα τραπεζικά συστήματα, τα κυβερνητικά αλλά και τα οικονομικά, ενώ ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να πυροδοτήσει λαϊκές εξεγέρσεις. Θα είναι καλό να ενημερώνεστε για την παγκόσμια επικαιρότητα και τις νομισματικές διακυμάνσεις που μπορεί να σημειωθούν, με δεδομένο το εξαιρετικά απρόβλεπτο κλίμα που βιώνουμε όλοι μέσα στο 2016 ως τώρα.

Είστε έτοιμοι να ξεκλειδώσετε το πεπρωμένο σας, να βιώσετε όλες τις δυνατότητές σας στον μέγιστο βαθμό; Θα σας δώσουμε 9 συμβουλές που ευνοούν τα άστρα, για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε αυτή τη φιλόδοξη Πανσέληνο στον Αιγόκερω!

1. Να είστε οι αρχιτέκτονες των ονείρων σας

Να είστε ειλικρινείς στον εαυτό σας: οι πιο έντονες επιθυμίες σας αποτελούν οράματα και μόνο, ή κάνετε πραγματικά συμπαγή βήματα για να τις πραγματώσετε; Δεν είναι απαραίτητο να έχετε μεθοδεύσει μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια, όμως όλες οι μεγάλες δομήσεις ξεκινούν από ένα σχέδιο. Βάλτε το μπροστά σας και αφού υπογραμμίσετε κάποιες δράσεις, εντοπίστε τα μεταίχμια που θα σηματοδοτούν πρόοδο.

Έχουμε όλοι την ικανότητα για δημιουργικό οραματισμό, παρά την επιβολή του Νόμου της Έλξης. Ωστόσο η πραγματική τέχνη στην «διακήρυξη» πάει ζευγάρι με την προσωπική ευθύνη. Όπως λέει και η παροιμία: «η τύχη βρίσκεται στο σημείο συνάντησης της προετοιμασίας με την ευκαιρία»! Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω λέει: «κάνε τη δουλειά που πρέπει, και θα δρέψεις καρπούς την κατάλληλη στιγμή».

zwdia shmera

2. Αποκτήστε… κέρατα

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω αποκαλείται από τους ιθαγενείς της Βορείου Αμερικής «Πανσέληνος της Εφηβείας», επειδή συμπίπτει με την περίοδο που τα έφηβα αρσενικά ελαφάκια αρχίζουν να αποκτούν κέρατα. Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη που αφορά την ωριμότητα και τη σοφία που επιφέρει ο χρόνος. Αναλάβετε έναν πιο προσγειωμένο και υπεύθυνο ρόλο στη ζωή σας (με την υπόσχεση όμως ότι δεν θα χαρακτηρίζετε τις πράξεις σας ως «ενήλικες»!).

3. Ξεχωρίστε πότε πρέπει να κάνετε αναθεωρήσεις

Ο γήινος και στωικός Αιγόκερως δεν είναι αλαζόνας και καυχησιάρης, αντίθετα αφήνει τα επιτεύγματά του να μιλήσουν από μόνα τους. Με την ευκαιρία αυτής της Πανσελήνου, εξασκήστε την ξεχασμένη τέχνη του περιορισμού.

Σίγουρα ζούμε στην εποχή της αυτοπροβολής. Σχεδόν τίποτα δεν αφήνεται στη φαντασία – από τη λαχανοσαλάτα του κάθε γνωστού σας, μέχρι την εκδρομή του αιώνα στη Βαλένθια που δεν πήγατε! Θέλει κανείς άλλος να βγει και να φωνάξει «αρκετά πια!»;

Όσο αφορά τις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις, όσο λιγότερα λέτε τόσο περισσότερα θα κερδίσετε. Γενικότερα, να είστε μεροληπτικοί με όσα μοιράζεστε. Είναι απαράμιλλη η δύναμη του μυστηρίου!

4. Τιμάτε τον πατέρα σας

Ο Αιγόκερως κυβερνά τον Οίκο του πατέρα στον ζωδιακό κύκλο. Και μπορεί η Γιορτή του Πατέρα να ήταν τον περασμένο μήνα, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά να τιμήσετε τον δικό σας ακόμη και τώρα. Αν η σχέση σας είναι κάπως περίπλοκη, ίσως είναι καιρός να φωτίσετε εκείνες τις προβληματικές δυναμικές που σας στοιχειώνουν ακόμη. Αποκτήστε επαφή με την αρσενική σας ενέργεια. Όλοι είμαστε η εξισορρόπηση της αντίθεσης θηλυκού – αρσενικού, άσχετα από το φύλο μας. Αυτήν πρέπει να εντοπίσετε τώρα μέσα σας και να την εκφράσετε ή να την φέρετε σε αρμονία.

zodia-zvdia-75

5. Θέστε τη δομή ως το μονοπάτι σας για την απελευθέρωση

Όσο ανιαρό κι αν ακούγεται, χωρίς δομή δεν μπορεί να υπάρξει ρεαλιστικά καμία δημιουργικότητα ή ελευθερία από την μάζα. Είναι ένα από αυτά τα παράδοξα του σύμπαντος που όλοι ευχόμαστε να μην ίσχυε! Χωρίς ατσάλινη πειθαρχία και επιμονή – δύο σημεία ορόσημο για τον Αιγόκερω – δεν θα είχαμε δει ποτέ την Καπέλα Σιξτίνα. Το σενάριο θα έχασκε μισοτελειωμένο, γιατί δεν θα βρισκόταν ο τρόπος να επιλυθεί η αντίφαση της πλοκής.

Είναι όλες εκείνες οι στιγμές μπλοκαρίσματος που ακολουθούν αναπόφευκτα κάθε δημιουργική διάνοια. Προκύπτουν όταν ο Αιγόκερως αντιπαλεύει τη βιάση με το σθένος.

6. Αναγνωρίστε πότε τα παρατήσατε… Και αρχίστε ξανά

Σταματήσατε να κάνετε γυμναστική κάθε πρωί. Ήσασταν κουρασμένοι. Νυστάζατε. Είχατε μεθύσει πολύ το προηγούμενο βράδυ. Θέλατε, γι’ αυτό υποσχεθήκατε ότι θα κάνετε την επομένη. Δεν κάνατε. Πέρασε μία εβδομάδα. Μετά γιατί να μπείτε στον κόπο; Ήταν πολύ αργά πια, σωστά;

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω δεν έχει την ίδια γνώμη όμως. Υποστηρίζει ότι πρέπει να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και να θέσετε έναν νέο στόχο. Αρχίστε ξανά, είτε πιάστε το πάλι από εκεί που σταματήσατε. Όπως χάνετε δύο θέσεις στο επιτραπέζιο, αν έτσι πρέπει.

Η ενέργεια του Αιγόκερω αφορά τα βήματα. Σύμβολό του έχει τον τράγο, που κάνει προσεκτικά βήματα για να ανέβει τις δύσκολες βουνοκορφές. Αν επικεντρωθείτε στην κορυφή του βουνού, φαντάζει αποκαρδιωτικό. Όμως αν κάνετε το πρώτο βήμα, και μετά κάνετε ένα ακόμη, πολύ σύντομα θα σηκώσετε το κεφάλι και θα δείτε ότι είστε ήδη στο μέσο της διαδρομής!

zwdia-66

7. Συνειδητοποιείστε την αντίστασή σας στην αλλαγή

Αυτό αφορά το επόμενο βήμα μεταμόρφωσης που πρέπει να κάνετε με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω. Ρωτήστε τον εαυτό σας: σε τι αντιστέκομαι; Φορέστε τα παντελόνια του ενήλικα και φανείτε βάναυσα ειλικρινείς. Ο Αιγόκερως είναι ένας ισχυρογνώμων τράγος. Είναι η πίσω πλευρά της επιμονής και της αφοσίωσης – πρέπει να μπήξετε το τακούνι σας στο έδαφος και να εμείνετε σε μια θέση. Και αυτό είναι εξαιρετικό, μέχρι ενός σημείου…

Φτάνει κάποια συγκυρία που γινόμαστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού μας, και η ισχυρογνωμοσύνη μετατρέπεται σε δολιοφθορά προς εμάς τους ίδιους. Αντί όμως να δείτε την αντίσταση ως κάτι αρνητικό, ας τη δείτε ως ενέργεια και παραδεχθείτε τη.

Υπάρχει μια έμφυτη γνώση κάτω από την επιφάνεια. Οι άνθρωποι είμαστε ένα είδος που προσπαθεί να επιβιώσει, να μείνει ασφαλές και να αποφύγει τον πόνο. Άρα ποιο εμπεδωμένο συναίσθημα κρύβεται πίσω από την άρνησή σας να φάτε τα λαχανικά σας, να κάνετε εγκεφαλογράφημα, να απογαλακτιστείτε από τη μαμά σας, να παραιτηθείτε από τη δουλειά που μισείτε;

Τις περισσότερες φορές είναι ο φόβος. Όταν φοβάστε, μπαίνετε ασυναίσθητα σε μια κατάσταση αυτοπροστασίας, ζωής ή θανάτου. Ρωτήστε λοιπόν τον εαυτό σας: από τι προσπαθώ να προστατεύσω τον εαυτό μου, με το να μην αναλαμβάνω δράση;

zwdia-tarw-1

8. Μετά δώστε όνομα και προσωπικότητα στην αντίστασή σας

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σας καλεί να επεξεργαστείτε την αντίστασή σας. Προσωποποιήστε την: Τι χρώμα έχει; Πώς ονομάζεται; Ποια μορφή έχει; Πώς νιώθετε όταν την σκέφτεστε; Όσο παραξενο κι αν ακούγετε αυτό, μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε την αντίστασή σας πιο αντικειμενικά.

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που καταπνίγει τα αισθήματα. Και προκειμένου να φερθεί ανάρμοστα – δηλαδή να είναι κάτι λιγότερο από το τέλειο – κάποιες φορές μπορεί να δημιουργήσει μια δεύτερη προσωπικότητα. Πολλοί είναι οι Αιγόκεροι που έγιναν ιδιαίτερα διάσημοι για το άλλο τους εγώ, όπως ο Ντέιβιντ / Ζίγκι Μπάουι και ο Μάριλιν Μάνσον. Ενίοτε χρειάζεται να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, για να καταφέρετε να σπάσετε ένα εμπόδιο.

9. Αναζητήστε έναν μέντορα

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο των μεντόρων και των διδασκάλων. Προκειμένου να νικήσετε την αντίστασή σας, κάποιες φορές πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον που έχει περάσει αυτό το βίωμα. Αυτή η Πανσέληνος είναι η ιδανική στιγμή για να εντοπίσετε τον σοφό και έμπειρο άνθρωπο, που θα σας δείξει μεθοδικά τον δρόμο. Θα μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι όλα θα πάνε καλά όταν πανικοβάλλεστε. Και θα μπορεί να λειτουργήσει ως ο πολύτιμος υποβολέας που θα σας κατευθύνει στις δύσκολες αποφάσεις.

Προσεγγίστε έναν άνθρωπο που θαυμάζετε, και ρωτήστε τον αν είναι πρόθυμος να μοιραστεί μαζί σας την εμπειρία και τις συμβουλές του. Δεν θα μάθετε ποτέ την απάντηση, αν δεν ρωτήσετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia