ζωδια love tips Τριτη 21/7

ζωδια love tips Τριτη 21/7

Κριός
Θα έχετε ένα απρόσμενο κέρδος ή αύξηση. Θερίζετε ότι έχετε σπείρει. Παρά την ανάγκη σας για δράση το σώμα σας φωνάζει για ξεκούραση. Καλό θα είναι να το θυμάστε αυτό ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή.

 

Ταύρος
Θα λειτουργήσετε εξαιρετικά ώς μεσολαβητής ανάμεσα σε δύο άτομα εξαιτίας της αντικειμενικής σας όπτικής προς την κατάσταση. Αισθάνεστε κυρίαρχοι αλλά έχετε αρχίσει να κουράζεστε. Δεν κοιμάστε αρκετά και αυτό είναι γεγονός. Χρειάζεται να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 

Δίδυμοι
Η αισιοδοξία σας επέστρεψε. Εκμεταλλευθείτε την για να κυνηγήσετε το πάθος σας. Είστε περιτριγυρισμένοι από άγχος και φθάνετε τα όριά σας. Βρείτε λίγη ηρεμία για να χαλαρώσετε το μυαλό σας.

zodia-taro-45

 

Καρκίνος
Θα έχετε περισσότερη ελευθερία να κάνετε ότι επιθυμείτε με τα σχέδιά σας στο μέλλον. Θα έχετε κάποια καλά νέα που μάλλον θα αφορούν οικονομικό ζήτημα. Είστε σε φόρμα και σας αρέσει. Να θυμάστε ότι η δράση είναι σημαντικότερη από την πρόθεση.

 

zodia-zvdia-75

Λέων
Η αισιοδοξία σας είναι έντονα ορατή και από τους γύρω σας. Μην διστάζετε να την μοιράζετε. Η υγεία σας έχει να κάνει με την σωματική σας κατάσταση. Θα έχετε καλύτερα αντανακλαστικά και θα αισθάνεστε ελαφρύτεροι.

 

Παρθένος
Δεν έχετε τον χρόνο να τα σκεφθείτε όλα πριν δράσετε. Μην ρισκάρετε. Πάρτε αργότερα αποφάσεις. Κράμπες και δυσκαμψία του σώματος θα σας επιβραδύνουν. Μάλλον υπάρχει κάποια έλλειψη βιταμινών.

 

Ζυγός
Θα αποδράσετε χωρίς κανένα πρόβλημα από τις διαμάχες που συμβαίνουν γύρω σας και θα είστε ένας από αυτούς που θα ηρεμήσουν την κατάσταση. Η ανθρώπικη επαφή θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσετε το μυαλό σας.

 

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός
Αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει. Δεν θα σας απογοητεύσει σήμερα, απλά κάντε τις σωστές ερωτήσεις. Κάντε μερικές αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες για να επανέλθει η ισορροπία. Είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε δίαιτα.

 

Τοξότης
Η ημέρα σας θα είναι ανάλαφρη. Να περιμένετε κάποια ταξίδια να προκύψουν τα οποία θα αποδειχθούν χρήσιμα. Αν θέλετε αποδείξεις πως οι υπερβολές σας είνα επιζήμιες μιλήστε με άτομα που έχουν εμπειρία.

 

Αιγόκερως
Θα παρατηρήσετε πολύ καλά την έλλειψη ευαισθησίας και θα δείτε καλά τα παιχνίδια τους. Θα εποφεληθείτε από την μετάβαση της ενέργειας και θα βοηθήσει στην βελτίωση του εαυτούς σας. Να το θυμάστε αυτό.

 

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος
Η αυτοπεποίθησή σας θα δημιουργήσει ζήλεια και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Μπορεί να αισθάνεστε κουρασμένοι. Φροντίστε να χαλαρώσετε αλλά και να προσέξετε και την σωματική σας κατάσταση.

 

Ιχθύες
Οι συζητήσεις που θα έχετε σήμερα θα είναι πολύ ευχάριστες. Χαίρεστε να φροντίζετε τους άλλους και θα ανταμοιφθείτε. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τις ορμές σας και να μην ρίχνετε τον εαυτό σας σε άγνωστες καταστάσεις.

 

zwdia