ζώδια Αιγόκερως Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

ζωδια-αιγοκερως-1

Μια ιδιαίτερα ιδιόρρυθμη αλλά και θετική περίοδος προβλέπεται να είναι ο Απρίλιος για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να εξελίξετε σημαντικούς στόχους.

Η πτυχή που πρέπει να προσέξετε κάπως είναι αυτή των οικονομικών, σε σχέση με τις αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε!

ζώδια Αιγόκερως Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Σε αίσια θέση απέναντί σας θα βρίσκεται ο Άρης καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ο ορμητικός πλανήτης αποτελεί την κινητήρια δύναμή σας και θα φροντίσει να υπάρχει δράση στην καθημερινότητά σας. Ειδικά όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα βρίσκεστε συχνά αντιμέτωποι με επιλογές. Γι’ αυτό είναι καίριο να πάρετε κάποιες αποφάσεις, που θα τις τηρήσετε έναντι κάθε πρόκλησης!

zodia-taro-45

Σε προσωπικό επίπεδο, αντίθετα, δεν πρέπει να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις τώρα. Να αναβάλετε κάθε σημαντική κίνηση, μέχρι να είστε βέβαιοι ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων. Αν είστε αδέσμευτοι, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα από την εικόνα των πραγμάτων. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστούν περισσότερα στοιχεία για τις γνωριμίες που θα κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί δεν ενδείκνυται να πάρετε ρίσκα χωρίς δίκτυ ασφαλείας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να θέσουν τον βηματισμό που θα ακολουθήσετε και στη συνέχειά του. Μην διστάσετε να αναλάβετε επιπλέον καθήκοντα, γιατί η ενέργειά σας θα είναι επαρκής για να αντεπεξέλθετε. Όσο πιο δραστήριοι φανείτε στο εργασιακό περιβάλλον αυτή την περίοδο, τόσο περισσότερα οφέλη θα αποκομίσετε. Αυτά μπορεί να αφορούν επιπλέον έσοδα, ένα καινούργιο πόστο, ακόμα και κάτι που λαχταρούσατε αλλά δεν μπορούσατε να κατακτήσετε ως τώρα!

Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, καλείστε να αξιολογήσετε την επιχειρηματική σας υπόσταση από κάθε πλευρά. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να αναζητήσετε καινούργιες συμμαχίες. Μην αναμένετε την κατάλληλη στιγμή για κάτι, φροντίστε να την δημιουργήσετε και να την αξιοποιήσετε. Για όσους Αιγόκερους εργάζονται με υπαλληλική σχέση, είναι κατάλληλες μέρες για να εντοπίσετε τα αδύναμα σημεία σας. Η αποδοτικότητα και η συνέπεια θα καταστούν τα εργαλεία σας, για να σας προσέξει και να σας αναβαθμίσει η διοίκηση!

ζώδια Αιγόκερως Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου δεν προβλέπεται να φέρει καινούργιες εξελίξεις στην καθημερινότητά σας. Αυτό που θα σας συμβεί, είναι να εκπλήξετε οι ίδιοι τον εαυτό σας με την ετοιμότητά σας. Είναι αυξημένες οι πιθανότητες να πρέπει πάρετε σημαντικές αποφάσεις, σε καταστάσεις που αρχικά δεν θα σας φαντάζουν τόσο καίριες. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, διατηρήστε συνεχή επαφή με όσα γίνονται και λέγονται γύρω σας: Οι λεπτομέρειες θα σας δώσουν το προβάδισμα που αποζητάτε!

Σε γενικές γραμμές, να ξέρετε ότι έχει περάσει η περίοδος που κάνατε επισκοπήσεις και αποτιμήσεις. Πλέον μπαίνετε στην περίοδο της δράσης, που θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Αποφύγετε ρίσκα και περιπέτειες, μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους και τα καθήκοντά σας. Να έχετε συχνές συναντήσεις με τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου που εμπιστεύεστε. Κάποιος από αυτούς ενδέχεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μοίρα σας!

zwdia-66

ζώδια Αιγόκερως Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να είστε πολύ πιο αποτελεσματικοί και άμεσοι. Για ό,τι κι αν σας απασχολεί, θα βρίσκετε γρήγορα λύσεις και θα χαράσσετε νέες διαδρομές. Θα σας κάνει η ηγετική αντιμετώπιση των πραγμάτων, αρκεί να μην αναλωθείτε σε θέματα του παρελθόντος. Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεών σας, αξιοποιήστε όσα μαθήματα έχετε πάρει και προχωρήστε παρακάτω!

Να ξέρετε ότι τώρα δεν πρέπει να σπαταλάτε χρόνο άπραγοι. Κάτι τέτοιο θα επιβαρύνει την ψυχολογία σας, γιατί θα σας οδηγεί σε άσκοπες αναδιπλώσεις. Οι τελευταίες μέρες του μήνα απαιτούν από εσάς αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, αν θέλετε να κάνετε βήματα προόδου. Με αυτό το σκεπτικό, θα δείτε να πραγματώνονται ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9