ζώδια Αιγόκερως Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Ο Δεκέμβριος μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας μήνας με ασυνήθιστη ροή για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι.

Αν και στο ουράνιο περιβάλλον σας θα υπάρχει αρκετή κινητικότητα, υπάρχει η πιθανότητα να μην καταλήγετε πάντα στο αποτέλεσμα που αποζητάτε.

Να ξέρετε ότι θα υπάρξουν δυσχερείς συγκυρίες στην πορείας σας… Ωστόσο, τις περισσότερες φορές δεν θα αφορούν άμεσα εσάς. Γι’ αυτό μην βιάζεστε να κάνετε κινήσεις και να παίρνετε αποφάσεις!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στη διάρκεια του τελευταίου μήνα της φετινής χρονιάς, καλείστε να βάλετε πολλά θέματά σας στη θέση τους. Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, επειδή θα συλλέγετε σταδιακά τις πληροφορίες σας από διάφορες πηγές… Γι’ αυτό καλείστε να στηριχτείτε απόλυτα στα θετικά στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας σας προκειμένου να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο.

Αυτό το κλίμα δεν σημαίνει ότι θα δυσκολεύεστε να βρείτε την πορείας σας. Αντιθέτως, θα σας δώσει το περιθώριο να επισκοπήσετε πολλές πτυχές της καθημερινότητας και να δράτε μόνο όπου είναι απολύτως απαραίτητο. Διαφορετικά, θα είναι εύκολο να επέλθει αχρείαστο χάος. Θα έχετε τη διαύγεια να βλέπετε τα σημεία που χρειάζονται προσοχή σε κάθε περίσταση και πρέπει να χειρίζεστε κάθε θέμα τη στιγμή που θα προκύπτει. Έτσι θα καταφέρετε να οργανώσετε καλύτερες συνθήκες για την προώθηση των σχεδίων σας, ακόμα και των μακροπρόθεσμων!

zodia-zwdia-9988

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε μέσα στον Δεκέμβριο, είναι να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας αναλαμβάνοντας περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε. Είναι καίριο να αντιληφθείτε ότι αρκεί να σκέφτεστε διεξοδικά, να παίρνετε αποφάσεις που να συνάδουν με τα ζητούμενα σας και να μην σταματάτε να κινήστε. Ο επικοινωνιακός τομέας θα εξελιχθεί προς όφελός σας σε αυτή τη φάση, γι’ αυτό μην σας απασχολήσει πολύ αν κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τις θέσεις σας!

ζώδια Αιγόκερως Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα χαράξετε τις κατευθυντήριες γραμμές για τα μελλοντικά σας εγχειρήματα. Να κάνετε μικρά και σταθερά βήματα χωρίς να παίρνετε αχρείαστα ρίσκα. Θα δείτε πολλά θέματα να βρίσκουν αυτόνομα τη ροή τους, γι’ αυτό μην ανησυχήσετε αν δεν καταφέρνετε τα πάντα με την πρώτη προσπάθεια… Δραστηριότητες θα ξεπροβάλλουν συνεχώς. Αλλά εσείς να επιλέγετε μόνο εκείνες που σας ενδιαφέρουν και φαντάζουν υποσχόμενες για το μέλλον σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Περνώντας στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, μέσα στον Δεκέμβριο δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Δεν θα φέρετε εσείς ευθύνη γι’ αυτό το δεδομένο, απλώς η περίοδος δεν διέπεται από πολλή δημιουργικότητα και επιτυχίες.

Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μην πιέζετε πρόσωπα και πράγματα σε αυτή τη φάση. Θα έχετε μια ομαλή διαδρομή προς την κατεύθυνση που έχετε ήδη ορίσει, αρκεί να αποφασίσετε να ακολουθήσετε τη ροή των γεγονότων. Η επιμέλεια πρέπει να επικρατήσει έναντι της αισιοδοξίας, για να δημιουργήσετε το σταθερό κλίμα που έχετε ανάγκη!

ζώδια Αιγόκερως Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να βιάζεστε σε καμία περίπτωση, ακόμα κι αν είστε απόλυτα βέβαιοι για την ικανότητά σας να αντεπεξέλθετε σε κάθε κατάσταση. Ο Δεκέμβριος θα σας προσφέρει επιλογές για να βρείτε λύσεις σε πολλά θέματα που λιμνάζουν στον επαγγελματικό τομέα. Εναπόκειται σε εσάς να τις αξιοποιήσετε, ώστε να ετοιμάσετε το έδαφος για σημαντικές νίκες στο μέλλον και καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας!

Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα πρέπει να διασφαλίσετε την αγαστή συνεργασία με τους συναδέλφους σας. Ειδικά για σημαντικά ομαδικά εγχειρήματα, η σύμπνοια θα είναι ο πιο ζωτικός παράγοντας επιτυχίας. Η βασική συμβουλή των άστρων για αυτή την περίοδο, είναι να είστε σε ετοιμότητα για να αντιδράτε άμεσα στις ευκαιρίες που θα προκύπτουν. Φροντίστε να κάνετε συχνούς ελέγχους της πραγματικότητας, ώστε να κατανοείτε γιατί συμβαίνει το καθετί και ποια θέλετε να είναι η δική σας θέση στις μετέπειτα εξελίξεις!

ζώδια Αιγόκερως Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο κι αν ο τελευταίος μήνας της φετινής χρονιάς δεν θα διέπεται από συναρπαστικές δραστηριότητες, δεν σημαίνει ότι θα είστε άνευ αντικειμένου… Αξιοποιήστε τον για να παρατηρήσετε τους συνεργάτες σας, ειδικά όσους είναι ιεραρχικά ανώτεροί σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα εντοπίσετε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας στο άμεσο μέλλον!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66