ζώδια Αιγόκερως Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

ζώδια Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι ένας μήνας με μετριοπαθή δυναμική, για όλους εσάς που ανήκετε στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Το σύμπαν δεν θα φέρει εμπόδια στο δρόμο σας και όλα θα εξελίσσονται με σταθερό βηματισμό.

Το ευχάριστο της περιόδου, είναι ότι θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!

zodia-taro-45

Αγαπητοί Αιγόκερω, μέσα στον Ιούλιο θα έχετε ευκαιρίες να αναδείξετε τον εαυτό σας. Με διαύγεια και αποφασιστικότητα θα καταφέρετε να προοδεύσετε τους στόχους σας. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψιν σας ότι δεν θα εξαρτώνται όλα από εσάς σε αυτή τη φάση. Αν και θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα καταφέρετε περισσότερα αν ακούσετε και τη γνώμη των ανθρώπων που αγαπάτε και εμπιστεύεστε!

Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα και ορμή. Είναι η ιδανική περίοδος για να επιλύσετε δυσχέρειες του παρελθόντος και να χαράξετε την καινούργια σας πορεία. Σε προσωπικό επίπεδο, σας αναμένουν ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες όπως και ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεών σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουλίου προβλέπεται να φέρουν δραστικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Ωστόσο, δεν θα είναι όλες εμφανείς άμεσα. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να είστε έτοιμοι να αλλάξετε στρατηγικές χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στους στόχους σας. Μην αφήσετε άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς, γιατί μόνοι σας πρέπει να καθορίσετε τη διαδρομή σας. Αυτό δεν σημαίνει να κλείσετε τα αφτιά στις συμβουλές. Αντιθέτως, θα τις ακούσετε όλες και θα τις αξιολογήσετε!

ζώδια Αιγόκερως Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν χρειάζεται να πορευτείτε προς μία κατεύθυνση. Να ακολουθείτε τη ροή των εξελίξεων, ώστε να μην χάσετε καμία ευκαιρία για την ανέλιξή σας. Αν κοιτάξετε γύρω σας, θα βρείτε άτομα που θα σας υποδείξουν εναλλακτικές διαδρομές!

Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι να αναμένετε ότι θα κάνετε αρκετές γνωριμίες με προοπτικές. Αλλά μην χρονοτριβείτε στις επιλογές σας, χρειάζονται δραστικές κινήσεις για να προσεγγίσετε την αγάπη!

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να σας βοηθήσει να κάνετε ακόμα και ανατρεπτικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας! Η ενέργειά σας θα ξεχειλίζει και θα πρέπει να βρίσκετε αντικείμενο για να την διοχετεύετε. Αν και θα βιώσετε πολλές ευχάριστες συγκυρίες, δεν θα είναι σημαντικά τα γεγονότα καθ’ αυτά: Σημαντικές θα είναι οι αντιδράσεις του στενού σας κύκλου προς αυτά. Να είστε σε ετοιμότητα, για να αξιοποιήσετε τη βοήθεια που θα λάβετε – και με απρόβλεπτους τρόπους!

Αυτές οι μέρες θα είναι οι πλέον ήρεμες όσο αφορά την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την ευκαιρία για να κάνετε τις διακοπές σας, με τους φίλους ή με το ταίρι σας. Όσοι Αιγόκεροι είστε αδέσμευτοι να κάνετε διερευνητικές κρούσεις, αφήνοντας και χώρο για ελιγμούς. Τολμήστε να κάνετε αναπροσαρμογές προκειμένου να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες σας. Μην κάνετε περικοπές στα όνειρά σας, αυτή είναι καλή περίοδος για να ακούσετε το ένστικτό σας!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου προβλέπεται να σας φέρει επιτυχίες, αρκεί να είστε γρήγοροι και εστιασμένοι στα ζητούμενά σας. Κάποια παρόρμηση μπορεί να σας κατευθύνει προς εντελώς διαφορετικές πορείες από τις αναμενόμενες – αλλά η ευθεία οδός δεν είναι πάντα η πιο γρήγορη και πιο ασφαλής!

Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, πρέπει να κατανοείτε γρήγορα τι αποζητά από εσάς η κάθε συγκυρία. Αυτή η περίοδος ευνοεί τις συνδιαλλαγές και τις επενδύσεις γενικότερα. Να είστε προσεκτικοί με τις νομικές πτυχές των συμφωνιών σας. Δεν ελλοχεύει κίνδυνος να εξαπατηθείτε, ωστόσο ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες ανακρίβειες!

ζώδια Αιγόκερως Ιούλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Τις τελευταίες μέρες του μήνα θα προχωρήσουν με σταθερά αίσιο βηματισμό όσα ονειρεύεστε για το μέλλον. Για τους δεσμευμένους Αιγόκερους, ακόμα και διαφωνίες που έχετε με το ταίρι σας θα βρεθούν χρυσές τομές χειρισμού. Το βασικό είναι να δώσετε προτεραιότητα στο συναίσθημα – και να ακούτε όσα ευχάριστα έχουν να σας αναγγείλουν οι δικοί σας άνθρωποι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love