ζώδια Αιγόκερως Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Capricorn_tattoo_329

Ο Μάρτιος προβλέπεται να είναι ένας μήνας με επιτυχίες για όλους σας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ωστόσο, τα άστρα σας προειδοποιούν ότι θα υπάρξουν κάποιες ιδιόρρυθμες πλανητικές επιρροές.

Γι’ αυτό συστήνεται να μην είστε αμελείς, να δώσετε έμφαση στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και τι αποτελέσματα θα έχουν!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Άρης έχει ήδη καταλάβει αίσια θέση απέναντί σας στο ουράνιο στερέωμα. Μέσα στον Μάρτιο, θα σας ενισχύει όποτε νιώθετε να έχετε έλλειμμα δύναμης ή υπομονής. Παράλληλα, η Σελήνη θα σας υποδεικνύει τις πιο σωστές αποφάσεις όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτή είναι μια αποδοτική περίοδος για να κάνετε μικρές κινήσεις προκειμένου να ξεπεράσετε τον εαυτό σας: Να ξεπεράσετε τους φόβους και τους εσωτερικούς σας περιορισμούς!

Ο Μάρτιος είναι ιδανικός για να δείτε πιο σοβαρά κάποιες οικονομικές επενδύσεις, όπως και να αρχίσετε ένα ατομικό επιτήδευμα. Σε γενικές γραμμές, δεν αποκλείονται αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον. Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να είστε σε επαγρύπνηση: Θα προκύψουν ευκαιρίες που πρέπει να τις αδράξετε, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι ασαφές επί του παρόντος. Επίσης, να είστε συνεπείς και μετρημένοι στις αποφάσεις σας για την προσωπική σας ζωή!

zodia-zwdia-9988

ζώδια Αιγόκερως Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να σας χαρίσουν όσα λαχταράτε εδώ και καιρό. Αν και αυτά διαφέρουν για τον καθένα σας ατομικά, σε όλους θα δώσουν μια αίσθηση ελευθερίας – κυρίως για τη λήψη αποφάσεων. Για παράδειγμα, σας δίνεται το ελεύθερο να απολύσετε έναν αμελή υπάλληλό σας. Ωστόσο, αντί να βιαστείτε να το πράξετε, προσπαθήστε να κατανοήσετε τα αίτια αυτής της συμπεριφοράς του. Ίσως έτσι να βρείτε μια άλλη και πιο αποδοτική λύση!

Παράλληλα, οι πρώτες μέρες του μήνα δεν ενδείκνυνται για αλλαγές στην προσωπική σας ζωή: Αυτό που σας χρειάζεται είναι ένας πρακτικός εκσυγχρονισμός. Στο οικογενειακό περιβάλλον, καλείστε να είστε παρόντες σε όσους χρειάζονται τη στήριξή σας. Αν προκύψει κάποια διαμάχη, προσπαθήστε να μην πάρετε θέση: Δεν πρέπει να λειτουργήσετε ως διαιτητές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το καλύτερο θα είναι να κρατήσετε αποστάσεις, σεβόμενοι τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας!

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να σας παράσχει τις περισσότερες ευκαιρίες για το μέλλον σας. Φροντίστε να μην δράσετε παρορμητικά και αυθόρμητα… Το καλύτερο εργαλείο σας εδώ θα είναι η εμπειρία και η συναίσθηση παλαιότερων επιτυχιών και αποτυχιών. Εν ολίγοις, οικοδομήστε πάνω σε αυτό που ήσασταν και αυτό που θέλετε να γίνετε!

Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να είστε πιο δραστήριοι αν θέλετε να ανελιχθείτε. Επίσης, μια επιπλέον πηγή εισοδήματος ενδέχεται να προκύψει πιο εύκολα απ’ όσο περιμένατε. Όσοι Αιγόκεροι έχετε δική σας επιχείρηση, να εστιάσετε στα δεδομένα σας και να αποφασίσετε με ομαδικό πνεύμα για την μελλοντική πορεία σας. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, ειδικά για όσους είστε αδέσμευτοι. Όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα πάρετε, όταν θα είστε έτοιμοι να τις πάρετε!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου αναμένεται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα φάση του μήνα. Ωστόσο, να ξέρετε ότι οι επιτυχίες που σας αναμένουν, θα είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα των έως τώρα δράσεών σας. Να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας, γιατί θα είστε επιρρεπείς στις ιώσεις της εποχής.
Δεν υπάρχουν περιορισμοί για εσάς σε αυτό το διάστημα. Θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε αλλαγές στα εργασιακά σας, θέτοντας τα θεμέλια όσων σκέφτεστε εδώ και καιρό. Αν και θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας, θα αυξηθούν αναλόγως και οι προοπτικές σας. Να είστε ουσιαστικά παρόντες στον οικογενειακό περίγυρο και να κάνετε τα πάντα για τη ηρεμία και την ευτυχία όλων σε αυτό τον τομέα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra