ζώδια Αιγόκερως Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Capricorn_tattoo_329

Ο φετινός Νοέμβριος αναμένεται να σας δώσει πολλές ενδιαφέρουσες και δυναμικές εξελίξεις, αγαπητοί Αιγόκεροι.

Αυτό που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας, είναι ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να ασχοληθείτε με όλες ή να μετάσχετε σε ό,τι σας προταθεί.

Από την άλλη πλευρά, τώρα πρέπει να φανείτε απόλυτα ειλικρινείς τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς τους ανθρώπους γύρω σας!

zodia-taro-45

Την ατμόσφαιρα του μήνα θα τη διαμορφώσει ο Άρης, ο πολεμιστής πλανήτης. Μέσα στο Νοέμβριο θα κυριαρχήσει στο ουράνιο στερέωμα που σας αφορά, με εξαιρετικά αίσιες θέσεις απέναντί σας. Ο θριαμβευτικός Άρης είναι αυτός που διοχετεύει ενέργεια σε όλη την γκάμα των ζωτικών σας λειτουργιών και κινήσεων!

Η αυθεντικότητα και η ειλικρίνεια πρέπει να διέπουν την καθημερινότητά σας, κάτι που θα λαμβάνετε και από τα άτομα που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας αυτή την περίοδο. Μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσουν πολλοί για να σας εμπιστευθούν μυστικά τους. Ίσως να μην το περιμένετε μάλιστα από κάποιους, που θα σας κάνουν αποκαλύψεις χωρίς να το ζητήσετε καν. Φανείτε άξιοι της εμπιστοσύνης τους και μην αποκαλύψετε όσα μάθετε, για κανέναν λόγο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας θα εμπεριέχει περισσότερη ευαισθησία απ’ όση είστε συνηθισμένοι… Είστε από τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, που τώρα πρέπει και θα θέσετε το συναίσθημα πάνω από τη λογική σε συγκεκριμένες στιγμές. Για αυτό ευθύνεται η Σελήνη, που θα βρεθεί σε κάποιες ασυνήθιστες θέσεις σε σχέση με τον Αιγόκερω. Τούτου λεχθέντος, να ξέρετε ότι θα σταθεί συμπαραστάτης στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας!

Ο Νοέμβριος είναι θετικός μήνας για να κάνετε σημαντικές επενδύσεις και καίριες προσεγγίσεις όσο αφορά τα οικονομικά σας θέματα. Κατ’ ακρίβεια, αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία για τέτοιες κινήσεις μεγάλης κλίμακας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Δεν είστε υποχρεωμένοι να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς αυτή την κατεύθυνση: Να το κάνετε μόνο αν το επιθυμείτε πραγματικά και είστε διατεθημένοι να καταβάλετε τον κόπο που απαιτούν. Αν οι συνθήκες είναι αμφίβολες, να τις επεξεργαστείτε και να ζητήσετε τη συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεστε!

ζώδια Αιγόκερως Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-tarw-zodia-19

Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Νοέμβριο θα κάνετε καινούργιες ανακαλύψεις. Αυτές μπορεί να αφορούν κάποιες ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες σας ή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και θέσεων από πλευράς στρατηγικής. Επιστρατεύστε την αυτοπεποίθησή σας και προχωρήστε στα πόστα που «ορέγεστε» στην παραγωγική αλυσίδα!

Αν έχετε κατακτήσει ήδη τους τομείς που σας ενδιαφέρουν, τα άστρα σας προτρέπουν να προγραμματίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Στη διάρκεια του μήνα θα βρεθείτε μπροστά στις πηγές που απαιτούνται, ώστε να στήσετε τα θεμέλια για τα επόμενα μακροπρόθεσμα εγχειρήματά σας. Να είστε αποφασιστικοί αλλά όχι επιθετικοί, όσο αφορά το χειρισμό του ανταγωνισμού. Να προσεγγίσετε και να φροντίσετε τους συμμάχους σας, γιατί εσείς θα χρειαστείτε τη βοήθειά τους. Μην διστάσετε να μοιραστείτε μαζί τους τις εμπειρίες αλλά και τους πόρους σας!

ζώδια Αιγόκερως Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zodia-zvdia-75

Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στο Νοέμβριο θα νιώσετε έξαρση της ενέργειας και της διάθεσής σας να εργαστείτε για να προοδεύσετε. Αυτή η τάση θα είναι σημαντική και ουσιαστική, γι’ αυτό πρέπει να την αδράξετε με κάθε τρόπο! Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο και να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας. Το περιβάλλον θα σας παράσχει τις απαραίτητες νύξεις, για τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο λειτουργίας σας. Όσο ιδιάζουσες κι αν σας φανούν αρχικά, συλλογιστείτε τις με επιμέλεια και θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι αντικειμενικές και ρεαλιστικές!

Στη διάρκεια αυτού του μήνα πρέπει να μετάσχετε σε κάθε ομαδική δραστηριότητα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Έτσι δεν θα σας διαφύγει καμία ευκαιρία για να προσεγγίσετε άτομα με ισχύ. Τα οικονομικά σας αναμένεται να βελτιωθούν τώρα, χωρίς να υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για τον τρόπο… Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα σας δοθούν οι προοπτικές να διαμορφώσετε μια καλύτερη και πιο άνετη ποιότητα ζωής!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia