ζώδια Αιγόκερως Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, τα οικονομικά σας δεδομένα φαίνεται ότι χρειάζονται λίγη επιπλέον επίβλεψη.

Με αυτά θα ασχοληθείτε στη διάρκεια του φετινού Νοεμβρίου.

Καλό είναι να κάνετε μια επιθεώρηση στις πρακτικές σας, προκειμένου να μην είναι πλέον το χρήμα πηγή ανησυχίας!

zodia-taro-45

Ανοίξτε την πόρτα στον φετινό Νοέμβριο, με τον προϋπολογισμό σας ανά χείρας. Οι λογιστικές σας καταστάσεις θα σας δείξουν την ξεκάθαρη εικόνα των οικονομικών σας. Μελετήστε με προσοχή τι μπαίνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς σας και τι βγαίνει από αυτούς. Έχετε τα πάγια έξοδά σας, τις πληρωμές υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, την καθημερινότητα. Όλα αυτά πρέπει να ισοσκελίζονται στο τέλος κάθε λίστας σας!

Κάντε τις κατάλληλες ρυθμίσεις και προσθαφαιρέσεις. Μετά αφιερώστε λίγο ακόμα χρόνο για να σκεφτείτε τη δουλειά σας – και την σχέση σας με αυτήν: Την αγαπάτε τόσο, που θα την ασκούσατε ακόμα κι αν δεν χρειαζόσασταν τις απολαβές της; Θα πηγαίνατε να εργαστείτε, ακόμα κι αν κερδίζατε το λαχείο; Είναι καίριας σημασίας να δώσετε απαντήσεις, τόσο στο γιατί «ναι» όσο και στο γιατί «όχι»!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ρεαλιστική οπτική αυτής της επεξεργασίας, θα σας δείξει την κατεύθυνση των επόμενων βημάτων σας. Γιατί μετά το πρώτο δεκαήμερο του φετινού Νοεμβρίου, άλλοι τομείς θα πρωταγωνιστήσουν στα κριτήριά σας. Θα σας απασχολήσει η ασφάλεια, η σιγουριά, το συναίσθημά σας για την καθημερινότητα!

Αλήθεια, υπό ποιες προϋποθέσεις η παρούσα επαγγελματική σας απασχόληση θα σας ικανοποιούσε πλήρως; Μήπως κάποιες αλλαγές στην οπτική σας, θα την έκαναν πιο ενδιαφέρουσα και πιο προσοδοφόρα; Είναι σημαντικό να αντιληφθείτε τώρα αν κάποιες πτυχές της δεν τις λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν σας!

ζώδια Αιγόκερως Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μήπως παίρνετε τα πάντα υπερβολικά προσωπικά; Κάτι τέτοιο θα έχει επίπτωση στη διάθεση αλλά και τη δημιουργικότητά σας. Δώστε περισσότερο χρόνο και χώρο στους δικούς σας ανθρώπους και την μεταξύ σας σχέση, γύρω στις 13 του μήνα. Να είστε πιο ψύχραιμοι και στον χειρισμό των όποιων δυσχερειών προκύπτουν στο εργασιακό σας περιβάλλον. Μην αναλώνεστε σε μικροπράγματα, θα είστε πιο ήρεμοι αν τα αφήνετε να προσπερνούν σαν το νερό στο ρυάκι!

zwdia-zodia-astrologia-65

Μετά τις 17 Νοεμβρίου ασχοληθείτε με τους στόχους σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να στήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα έχουν την εύνοια του σύμπαντος. Έχουν όλη τη δυναμική να αποδώσουν σύντομα καρπούς και να αρχίσετε να μετράτε επιτυχίες!

Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, η πορεία σας αποκτά την πιο αποδοτική σας προοπτική. Ήδη στις 25 και 26 του μήνα, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα οι εξελίξεις που θα προκύπτουν. Παρεμπιπτόντως, θα είστε οι μόνοι που θα εκπλαγείτε… Οι υπόλοιποι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, ανέμεναν τόση πρόοδο από εσάς – και τώρα επιβεβαιώνονται!

ζώδια Αιγόκερως Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Συνεχίστε να επενδύετε στη δημιουργικότητα και την αποφασιστικότητά σας, όσο ο Νοέμβριος οδεύει προς τη λήξη του. Δώστε διέξοδο στην έμπνευση και τις ιδέες σας, μέσα από νέα εγχειρήματα. Γιατί να μην καταγράψετε τις σκέψεις σας με τη μορφή ενός ποιήματος, αν αυτό λαχταράτε; Μπορείτε να το κάνετε, πρέπει να το κάνετε – και θα το κάνετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66