ζώδια Αιγόκερως Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

ζώδια Με πολύ ρομαντισμό, χαρά και επιτυχίες σας προσεγγίσει ο φετινός Οκτώβριος, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του, θα νιώσετε να συγκεντρώνετε πάνω σας πολλά ζευγάρια μάτια…

Το θέμα είναι, υπάρχει κάποια άτομα που ενδιαφέρουν εσάς;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Οκτώβριος θα ανοίξει την αυλαία του με τους πιο αίσιους οιωνούς. Η ζωή σας θα έχει ανέλπιστη άνθιση, οι ικανότητές σας θα αναγνωρίζονται – κι αυτά θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Η επαγγελματική αρένα θα κυλήσει εξαιρετικά, η εμφάνισή σας είναι καλύτερη από ποτέ και όλα διαβλέπονται ρόδινα!

Η δημιουργικότητα και η διάθεσή σας να αποδώσετε τα μέγιστα στον τομέα σας, θα είναι οι μόνιμοι σύντροφοί σας μεταξύ 5 και 7 του μήνα. Αξιοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε αυτή την ατμόσφαιρα: Κάντε επαφές και προσεγγίσεις, προωθήστε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας. Όσο πιο πολύ διευρύνετε τον κύκλο σας τώρα, τόσο πιο πολλά οφέλη θα έχετε να λαβαίνετε στο μέλλον!

taro-zodia-76

ζώδια Αιγόκερως Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το επικοινωνιακό σας ταλέντο αναδύεται γύρω στις 12 Οκτωβρίου. Εκμεταλλευτείτε το σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα σας ενθουσιάσουν τα αποτελέσματα. Όποιο άτομο κι αν βρεθεί στο περιβάλλον σας και σας ακούσει, θα μαγευτεί από τα λόγια σας!

Αυτό που πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο, είναι να μην χάσετε την επαφή με το ρεαλισμό. Δεν πρέπει να σας συνεπάρει η άνοδος της δημοτικότητάς σας, γιατί κινδυνεύετε να εκτραπείτε από την πορεία που έχετε χαράξει!

zwdia-9-zvdia-9

Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά, για κάθε πιθανή δυσχέρεια στον εργασιακό τομέα. Ειδικά γύρω στις 17 Οκτωβρίου, ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα που θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα, αρκεί να έχετε συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται στο περιβάλλον σας!

Η διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας θα φαντάζει απλή διαδικασία στις 21 του μήνα. Η ευκολία με την οποία θα προοδεύετε, θα τραβήξει την προσοχή των κατάλληλων ατόμων. Γι’ αυτό μην ξεφεύγετε από τις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Πολλές πόρτες αναμένετε να ανοίξουν για την ανέλιξή σας!

ζώδια Αιγόκερως Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς; Τι έχει λιγότερη σημασία; Απαντήστε σε αυτά τα ερωτήματα στις 24 και 25 του μήνα. Θα έχετε τη σύμπραξη των φίλων σας προς αυτή την κατεύθυνση, για να ανταλλάξετε απόψεις. Αφιερώστε τους λίγο επιπλέον χρόνο, γιατί είναι γεγονός ότι τους παραμελήσατε τον τελευταίο καιρό!

Όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του, θα νιώθετε να σας προσεγγίζει ένα ακόμη κύμα ευμάρειας και ευτυχίας. Το ένστικτό σας δεν κάνει ποτέ λάθος, γι’ αυτό διατηρήστε την αίσια οπτική σας. Παράλληλα, φροντίστε να παραμείνετε προσγειωμένοι και να έχετε τα οικονομικά σας υπό έλεγχο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66