ζώδια Αιγόκερως Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

ζώδια Ένας σχετικά ήρεμος και μετριοπαθής μήνας αναμένεται να είναι ο φετινός Σεπτέμβριος για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι.

Μιας και δεν προβλέπονται συνταρακτικά γεγονότα ή ανατροπές στη διάρκειά του, είναι βέβαιο ότι θα νιώθετε ασφαλείς και αρκετά χαλαρωμένοι.

Αν αξιοποιήσετε τη συνετή σκέψη για την επίλυση προβλημάτων που σας απασχολούν εδώ και καιρό, θα δείτε να αυξάνονται οι προοπτικές σας για μελλοντικές επιτυχίες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με ευνοϊκό άνεμο μπαίνετε στον Σεπτέμβριο ως ζώδιο της Γης. Κι αυτό γιατί το σύμπαν θα διανύει ακόμη την «περίοδο Γης», αφού θα επικρατεί η Παρθένος. Μπορεί να έχετε μια μικρή ανησυχία, ότι δεν εργάζεστε όσο θα έπρεπε. Αυτό δεν ισχύει, γιατί ενδόμυχα έχετε τη βεβαιότητα ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε κάθε περίσταση!

Αυτή την εστίαση σας χαρίζει η εποχή της Παρθένου – και νιώθετε ιδιαίτερα άνετα με αυτήν. Με αυτή την αισιοδοξία θα μπείτε και στην εποχή του Ζυγού, γι’ αυτό δεν θα σας φανεί τόσο «αδέξια» όσο σε άλλους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Συγκεκριμένα, εσείς θα συνεχίσετε τον σταθερό και ισορροπημένο βηματισμό σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε επιπλέον ρυθμίσεις!

taro-zodia-76

ζώδια Αιγόκερως Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ωστόσο, γύρω σας θα υπάρχει μια γενικότερη ανάγκη προσαρμογής. Γι’ αυτό να έχετε επαφή με το περιβάλλον σας και όσα τεκταίνονται σε αυτό: Έτσι θα είστε σε ετοιμότητα, να χειριστείτε κάθε επίδρασή του πάνω σας μακροπρόθεσμα!

Στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου θα σας ευνοήσει το να διατηρήσετε στενή επαφή με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Κάποια από αυτά θα χρειαστούν τη βοήθεια ή τη στήριξή σας, για καταστάσεις που ενδέχεται και να προκάλεσαν από λάθος κινήσεις τους. Χωρίς κριτική διάθεση, να είστε παρόντες στο πλάι τους για να βρείτε μαζί τους πιο αποδοτικούς τρόπους χειρισμού των απωλειών!

chartomantia-098

Σε γενικές γραμμές, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε και καινούριες γνωριμίες. Αυτές θα έχουν όλα τα φόντα να εξελιχθούν, τόσο στο πλαίσιο της έμπιστης φιλίας όσο και σε ρομαντικό επίπεδο. Αν κάποιος σας ωθήσει να αναδείξετε κάποια επιπλέον χαρίσματα ή ταλέντα σας, τολμήστε να το κάνετε. Ο Σεπτέμβριος θα σας ωθήσει να αξιοποιήσετε όλες τις ιδιαίτερες ικανότητές σας και να αποδώσετε τα μέγιστα!

ζώδια Αιγόκερως Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Η επαγγελματική και οικονομική αρένα χαρακτηρίζεται εξίσου χαλαρή και μετριοπαθής, χωρίς να αναμένονται εκπληκτικά άλματα. Εκμεταλλευτείτε την δική σας ηρεμία, για να οργανώσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Τούτου λεχθέντος, αν θεωρήσετε ότι θα σας αποφέρει κέρδη η ταυτόχρονη ενασχόλησή σας με διάφορα αντικείμενα, να το κάνετε. Έτσι κι αλλιώς, κανείς δεν θα σας κατακρίνει αν κάνετε λάθη… Αλλά και κάθε πιθανό λάθος, θα μετατρέπεται σε μάθημα για την προσωπική σας εξέλιξη και ωρίμανση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66