ζώδια Αιγόκερως Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Capricorn_tattoo_329

Είστε έτοιμοι να δείτε να υλοποιούνται τα σχέδιά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι;

Αυτό προβλέπεται να βιώσετε στη διάρκεια του Φεβρουαρίου, καθώς θα προσεγγίζετε τον τερματισμό της έως τώρα πορείας σας…

Αυτό που σας αναμένει, είναι η συνειδητοποίηση ότι τα καινούργια ταξίδια σας μόλις τώρα αρχίζουν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μέσα στον Φεβρουάριο θα συλλέξετε όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεστε, για να διανοίξετε τους καινούργιους σας ορίζοντες. Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσάς, με έμπνευση και πολλά μαθήματα που θα σας οδηγήσουν στην αυτογνωσία!

Αυτός ο μήνας μπορεί να χαρακτηριστεί πραγματιστικός και υλιστικός. Μπορείτε να προσβλέπετε σε ουσιαστικά οικονομικά ωφελήματα, σε σημαντικά γεγονότα αλλά και αλλαγές. Η σύσταση των άστρων είναι να μην διακόπτετε την πορεία σας, ακόμα κι αν χρειάζεστε χρόνο να σκεφτείτε. Παράλληλα, μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να αναμειχθεί και να σας επηρεάσει στη λήψη αποφάσεων!

taro-zodia-76

Το πρώτο δεκαήμερα του Φεβρουαρίου ενδέχεται να σας φανεί κάπως ασταθές. Ίσως να υπάρξει κάποια αλλαγή στα εργασιακά σας, ειδικά για όσους εργάζεστε με υπαλληλική σχέση. Επειδή αυτή είναι αίσια περίοδος για να προοδεύσετε και να ωριμάσετε, να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στην πορεία σας. Μην απορρίψετε μια πρόταση να συνάψετε κάποιες συνεργασίες, αν αυτές πρόκειται να αυξήσουν το εισόδημά σας!

Όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, αυτές τις μέρες καλείστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Οι αδέσμευτοι έχετε πιθανότητες να συναντήσετε τώρα το ιδανικό ταίρι! Οι δεσμευμένοι, μην ξεχνάτε τις ευθύνες σας έναντι των άλλων και του εαυτού σας. Σε μια δύσκολη στιγμή, να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόση απόσταση έχετε διανύσει. Η αξιολόγηση και κατανόηση του πώς προχωρούσατε τόσο καιρό, θα είναι το έναυσμα να δείτε και τις καινούργιες σας προοπτικές!

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου αναμένεται να έχει περισσότερο ενδιαφέρον, αγαπητοί Αιγόκεροι. Τώρα θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερα στα επαγγελματικά σας θέματα. Αν το ταίρι σας παραπονεθεί γι’ αυτό, ακούστε τι έχει να πει και ισορροπήστε το κλίμα το συντομότερο δυνατόν… Δεν υπάρχουν κανόνες ή κατευθυντήριες προς αυτή την κατεύθυνση!

Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, αξιοποιήστε αυτό το αίσιο διάστημα: Ενδείκνυται να πάρετε τελικές αποφάσεις για μεγάλης κλίμακας συμφωνίες που φαντάζουν πολλά υποσχόμενες. Φαίνεται ότι κάτι θα έχει σημαντική απόδοση σύντομα, και σε τοπικό επίπεδο. Φροντίστε να δώσετε μεγάλη προσοχή στα λογιστικά και οικονομικά της επιχείρησής σας!

zwdia-66

ζώδια Αιγόκερως Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, έχει τη δυναμική να σας ενθουσιάσει: Θα σας επιτρέψει να υλοποιήσετε σχέδια, που φάνταζαν δύσκολο να πάρουν σάρκα και οστά! Γι’ αυτό δεν πρέπει να χάνετε την αισιοδοξία σας και να μην βιάζεστε. Καλύτερα να αναμένετε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κινήσεις, για να αποφύγετε λάθη!

Σε γενικές γραμμές, ο Φεβρουάριος θα κυλήσει με επιτυχίες. Στον οικονομικό τομέα, τα πιο απτά αποτελέσματα θα σας τα δώσουν αποφάσεις που θα λάβετε στη αρχή του μήνα. Μπορεί το κέρδος να μην είναι στο ζενίθ του, ωστόσο θα είναι σημαντικό. Όσο αφορά τα προσωπικά σας, θα καταφέρετε επιτέλους να επιλύσετε κάθε δυσχέρεια που σας προβλημάτιζε. Προτιμήστε τις δραστικές κινήσεις χωρίς αναστολές, για να μην δυσκολευτείτε αργότερα να χειριστείτε άλλες συνέπειες… Αν αμφιβάλετε για κάτι, επιλέξτε την προφανή οδό. Σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας, να έχετε πίστη και να θέσετε τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9