Ζώδια Απρίλιος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

aigokeros-660_23

Ζώδια Σε τι κατάσταση βρίσκεται η προσωπική και ερωτική σας ζωή, αγαπητοί Αιγόκεροι;

Τα άστρα δείχνουν ότι έχετε μια σταθερή σχέση ή έχετε κάνει πρόσφατα μια καινούργια γνωριμία…

Στη δεύτερη περίπτωση, ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις κινήσεις σας κατά τον φετινό Απρίλιο!

zodia-taro-45

Οι ερωτικές προβλέψεις σας υποδεικνύουν ότι κάτι προκύπτει κατά την 1η και 2η μέρα του Απριλίου. Κατά πάσα πιθανότητα, ένα φλερτ σας μαθαίνει κάτι περισσότερα για μια προηγούμενη σχέση σας… Εάν είστε ακέραιοι – και τυχεροί… – αυτό θα κάνει το όλο θέμα απλά πιο ενδιαφέρον!

Κατά την πρώτη εβδομάδα του μήνα θα είστε πιο εξωστρεφείς. Οι συγκυρίες σας φέρνουν να κάνετε επαφές με εξαιρετικούς ανθρώπους. Από την άλλη, να είστε προσεκτικοί αν έχετε «άλλες προθέσεις» σε κάποιες προσεγγίσεις σας: Η προδιάθεση να κάψετε καρδιές, μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποια άτομα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Γύρω στις 7 Απριλίου ανοίγετε μια περίοδο που θα αφορά κυρίως εσάς. Για τις επόμενες σχεδόν δύο εβδομάδες, θα νιώθετε πόσο σημαντικοί για το σωστό άτομο. Και να είστε βέβαιοι ότι αυτός ή αυτή, σας περιμένει με χαρά!

Κανείς δεν πρόκειται να πληγώσει τον άλλον, ειδικά στις 11 και 12 του μήνα. Αυτό που θα βιώνετε, θα είναι σαν το παρόν και το μέλλον να είναι ένα… Δηλαδή μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, στην οποία ίσως επικρατεί μια θολούρα!

Ζώδια Απρίλιος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Η αγάπη θα υπάρχει παντού γύρω σας κατά το δεύτερο μισό του φετινού Απριλίου. Θα σας περιβάλλουν μέχρι και τραγούδια γι’ αυτή όπου βρεθείτε… Και έχετε να παραστείτε σε πολλούς χώρους, από κλαμπ μέχρι γάμους και άλλες γιορτές που ενέχουν ρομαντισμό και τον κύκλο σας!

μελλοντολόγοςΓια καλό ή για κακό, εστιάστε περισσότερο στην ιδιωτικότητά σας γύρω στις 18 του μήνα. Δύο άτομα είναι αρκετά για να δώσουν απαντήσεις στα όποια ερωτήματα – και μάλιστα χωρίς περισπασμούς!

Αγαπητοί Αιγόκεροι, όλοι και όλα γύρω σας χαμογελούν μετά τις 20 Απριλίου… Κάποιοι επειδή έχουν τα μυστικά τους, οι υπόλοιποι επειδή τους συνεπαίρνει η λογική του συναισθήματος. Σε κάθε περίπτωση, κάντε τα πάντα για να διατηρήσετε αυτή την χαρωπή διάθεση!
Μετά τις 23 του μήνα, ίσως να σας προβληματίσει ένα περίεργο συναίσθημα. Αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλει. Εστιάστε στα θετικά της ζωής σας για να αναπτερώσετε την αισιοδοξία σας. Με το κλείσιμο του μήνα στις 30, θα σας δοθεί μια χρυσή ευκαιρία να είστε αληθινοί με τον εαυτό σας!

Ζώδια Απρίλιος Αιγόκερως 2020 προβλέψεις ευεξίας

Με την έναρξη του φετινού Απριλίου, φαίνεται να είστε πιο εστιασμένοι στο να νιώθετε δυνατοί και γυμνασμένοι. Λιγότερο σας απασχολούν τώρα τα νούμερα και τα μεγέθη σε όλους τους τομείς… Και αυτό είναι πολύ καλό για εσάς!

Γνωρίζετε πλέον τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή – και ο μήνας θα σας δώσει όλες τις ευκαιρίες να μην αλλάξετε σκεπτικό. Ειδικά κατά την πρώτη εβδομάδα, στήστε ένα αποδοτικό πρόγραμμα εξάσκησης και διατροφής. Έχετε τα φόντα να πετύχετε όλους τους στόχους για την καλή φυσική σας κατάσταση!

zodia-zvdia-22

Δοκιμάστε κάτι καινούργιο μετά τις 10 Απριλίου. Κάθε ανανέωση θα βοηθήσει να εντάξετε την ποικιλία στην καθημερινή σας εξάσκηση. Τι καλύτερο από το να απολαμβάνετε πραγματικά τη γυμναστική ξανά!
Βρείτε ένα αγαπημένο σας άτομο για να μοιράζεστε τις δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, τόσο σε επίπεδο απασχόλησης όσο και εξάσκησης. Έτσι θα διατηρήσετε και το πνεύμα και το σώμα σας σε καλή φόρμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα!

Ζώδια Απρίλιος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Όσο ο Απρίλιος οδεύει προς το τέλος του, φαίνεται να αυξάνεται συνεχώς η δυναμική σας. Ειδικά κατά την τελευταία εβδομάδα, τα άστρα στέλνουν έντονη ενέργεια προς τη μεριά σας… Χωρίς καμία εξαίρεση, κάντε όλα όσα σας κάνουν να ιδρώσετε πραγματικά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9