Ζώδια Απρίλιος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Ζώδια Φαίνεται ότι έχετε εμπλακεί κατά λάθος σε μια άδικης συναλλαγή, αγαπητοί Αιγόκεροι!

Αυτό προβλέπει το ωροσκόπιό σας για τον φετινό Απρίλιο, ειδικά για τις πρώτες μέρες του.

Γνωρίζετε πως ο κόσμος είναι άδικος… Αλλά η αδικία είναι χειρότερη όταν συμβαίνει σε εσάς!

zodia-taro-45

Ανοίξτε τον μήνα με εξυπνάδα και διάθεση δέσμευσης. Είναι σημαντικό στις 3 και 4 Απριλίου να μην τα παρατήσετε. Δεν έχει σημασία τι βλέπουν οι άλλοι, μέσα από τα σημαίνοντα που προκύπτουν τις μέρες που ακολουθούν!

Γύρω στις 5 και 6 Απριλίου, θα αρχίσετε να νιώθετε διαφορά στην ατμόσφαιρα. Το ότι βλέπετε να παίρνετε αυτό που σας αξίζουν, είναι πολύ ευνοϊκή εξέλιξη. Πραγματικά, αν η τύχη ήταν μεταδοτική, εσείς θα ξεκινούσατε τώρα μια ευχάριστη επιδημία!

Μέχρι τις 9 Απριλίου θα είστε σε θέση να πάρετε και πάλι τον έλεγχο των καταστάσεων. Και πολύ σύντομα δεν θα αποτελεί μυστικό για κανέναν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22
Μπορείτε να εξελίξτε μια ολοκληρωμένη συμφωνία σε κάτι πιο μεγάλο. Εναλλακτικά, μπορεί να αποφασίσετε να οδηγήστε αυτή στη δόξα έως τις 18 του μήνα. Αυτή είναι η στιγμή που επανέρχεται το δίκαιο στην καθημερινότητα… Και αυτή τη φορά γίνεστε εσείς οι αδίστακτοι αντί για θύμα!
Αγαπητοί Αιγόκεροι, έχετε την ικανότητα να αποφεύγετε τις δύσκολες καταστάσεις. Αλλά γύρω στις 20 Απριλίου, δεν θα αποτελέσει λύση το να δραπετεύσετε προσωρινά από κάτι!

Ζώδια Απρίλιος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Μετά τις 23 του μήνα, όσο και αν αναρωτιέστε τι είδους κόσμος είναι αυτός, θα πρέπει να ζήσετε μέσα σε αυτόν! Γύρω στις 27 Απριλίου θα δείτε ότι οι πολλά υποσχόμενοι «σπόροι σας» έχουν βρει πρόσφορο έδαφος. Όσα θα αρχίσετε να λαμβάνετε, θα είναι περισσότερα κι απ’ όσα φανταστήκατε!
Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα αρχίσουν να σας ακούν και πάλι κοντά στη λήξη του μήνα… Και αυτό για εσάς είναι πιο σημαντικό και από έγγραφη δήλωση!

μελλοντολόγος

Ζώδια Απρίλιος Αιγόκερως 2020 προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας για τον φετινό Απρίλιο, προβλέπει ότι απαιτείται επαγγελματική ευγένεια στον εργασιακό χώρο. Μπορεί να νιώσετε ότι οι νέοι συνάδελφοι ζηλεύουν τους παλαιότερους… Αλλά αυτό είναι θέμα εμπειρίας και όχι προνομίων.

Τα συναισθήματα δεν έχουν καμία θέση εδώ. Εάν μπορείτε να επαναφέρετε την ενότητα στην ομάδα στις 3 και 4 του μήνα, θα αξίζει τον χρόνο που θα επενδύσετε. Μια αλλαγή στους εργαζόμενους ή τα καθήκοντα του καθενός, ίσως βγάλει πολλούς εκτός ισορροπίας στις 5 και 6 Απριλίου. Αλλά αυτή η νέα τάξη πραγμάτων θα αποβεί προς όφελος σας, κάτι που θα αποδειχθεί τις μέρες που έπονται!

Ζώδια Απρίλιος Αιγόκερως 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Γύρω στις 7 του μήνα θα σας ωφελήσει να συμπράξετε με συναδέλφους που μοιράζονται ή ενισχύουν το όραμά σας για την αναβάθμιση της επιχείρησης. Και ως τις 9, ένα κάπως αμυδρό σχέδιο παίρνει μορφή!

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή είναι η περίοδος που προχωράτε σε ένα ανηφορικό μονοπάτι. Αλλά είναι βέβαιο ότι σας οδηγεί στην επιτυχία ως τις 12 Απριλίου. Εξωγενείς συνεργάτες θα είναι πολλά υποσχόμενοι… Και σε συνδυασμό με τους ευφυείς συναδέλφους, θα μπορέσετε να συμπληρώσετε την ευρύτερη εικόνας έως τις 15!

chartomantia-098

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί γύρω στις 18 Απριλίου: Ενδέχεται να υπάρξουν πισώπλατα μαχαιρώματα, όπως και εντελώς παράλογες διοικητικές αποφάσεις. Ωστόσο, εσείς θα έχετε τη δυναμική να σφραγίσετε αυτή τη συμφωνία μεταξύ 20 και 22 του μήνα!

Ξεκινήστε να σκέφτεστε τα καινούργια σας εγχειρήματα στο εξής. Φυσικά γνωρίζετε ότι οι καλύτερες ιδέες σας από τις 23 μέχρι τις 29 Απριλίου, είναι ήδη πνευματική ιδιοκτησία κάποιου άλλου. Δεν πειράζει, είστε εξαιρετικά ευέλικτοι όταν περνάτε σε στάδιο έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream