Ζώδια Απρίλιος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

zvdia-didymos

Ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, μπορεί να δυσκολευτείτε κάπως να ελέγξετε τον εαυτό σας αυτή την περίοδο!

Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο θέμα με τους ανθρώπους που αγαπάτε και ποθείτε…

Αλλά ο φετινός Απρίλιος σας προσεγγίζει με την πρόθεση να τα ξεκαθαρίσει όλα!

zodia-taro-45

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σας βασανίζει ένα ερώτημα: Άραγε είναι έγκλημα να επιζητάτε την ικανοποίηση; Και θα υπάρξουν κάποιοι που θα απαντήσουν θετικά. Το θέμα είναι αν θα ακούσετε αυτούς ή θα τους αποφύγετε και θα κάνετε τις ορθότερες επιλογές για τον εαυτό σας… Τα άστρα σας συστήνουν το δεύτερο!

Κάποια άτομα ρομαντικού ενδιαφέροντος ενδέχεται να έρθουν στο σπίτι σας. Η πρόθεσή τους είναι να «κουρνιάσουν» και να απολαύσετε μαζί τη θαλπωρή γύρω στις 5 Απριλίου. Κρατήστε τα, ενώ ταυτόχρονα θα διασφαλίσετε την περίμετρό σας: Είναι απαραίτητο πλέον να κλειδώσετε απ’ έξω, όσους εμπλέκονται στη ζωή σας χωρίς να τους πέφτει λόγος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Μετά τις 7 του μήνα ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με μια εσωτερική πάλη. Τα συναισθήματά σας για κάποιο άτομο μπορεί να πληγούν, αν έχετε υπόνοιες ότι δεν είναι αυτό που περιμένατε. Όσο κι αν σας επηρεάσει το γεγονός, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύεστε. Να θυμάστε ότι πάντα η αλήθεια είναι καλύτερη από μια ψευδαίσθηση!

Ζώδια Απρίλιος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Εφήμερες γνωριμίες και παρέες θα σας συντροφεύουν στα μέσα του φετινού Απριλίου. Έτσι θα διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Είστε οι πλέον εξωστρεφείς ιδιοσυγκρασίες του ζωδιακού κύκλου, άρα σίγουρα σας αρέσει κα το «παιχνίδι» μέχρι ενός σημείου!

κρυσταλλομαντεία

Μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας, φαντάζει θαυμάσια ιδέα. Και ο ρομαντισμός θα σας κάνει να χάσετε τον κόσμο κάτω από τα πόδια σας γύρω στις 18 του μήνα. Επειδή έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε, προσέξτε μήπως κάποιες συγκυρίες αποτελούν μόνο δοκιμασίες!

Θα σας απασχολήσει αυτή η σκέψη στις 20 Απριλίου, που θα ζυγίσετε την τωρινή συναισθηματική κατάσταση με μια νέα οπτική σας για το μέλλον. Κρατήστε την ταχύτητά σας σε χαμηλούς ρυθμούς, δίνοντας προτεραιότητα σε πρακτικά θέματα για να απασχολείτε τη σκέψη σας!

Ζώδια Απρίλιος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Αγαπητοί Δίδυμοι, μην αναρωτιέστε συνεχώς τι μπορείτε να κάνετε εσείς για τους άλλους… Αρχίστε να ερευνάτε και να ρωτάτε τους άλλους τι μπορούν – και θέλουν – να κάνουν για εσάς!

Οι καινούργιες γνωριμίες θα κυλήσουν πολύ καλύτερα όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του. Και αν κάποιοι Δίδυμοι έχετε μείνει ακόμη ελεύθεροι, θα νιώσετε πόσο πιο εύκολα μπορούν να είναι όλα στις 30 Απριλίου!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Απρίλιος Δίδυμοι 2020 προβλέψεις ευεξίας

Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίγετε τον φετινό Απρίλιο απασχολημένοι με την εικόνα σας. Πολύ καλά κάνετε, μιας και θέλετε να φτάσετε τον εαυτό σας στην καλύτερή του κατάσταση. Αν αυτό συνοδεύετε και με τη δεύτερη σκέψη να εντυπωσιάσετε όσους βρίσκονται γύρω σας, δεν είναι καθόλου κακό!
Η ενέργειά σας είναι σε υψηλά επίπεδα κατά το πρώτο μισό του μήνα. Αυτή θα σας βοηθήσει να παραμείνετε δραστήριοι και αποδοτικοί, τόσο στο γυμναστήριο όσο και στην κοινωνική αρένα!

Μπορεί να χρειάζεστε κάποια βοήθεια ή συμβουλές αυτή την περίοδο, όσον αφορά τους στόχους για τη φυσική σας κατάσταση. Μην διστάσετε να απευθυνθείτε στα κατάλληλα άτομα, γιατί υπάρχει η προθυμία να ενισχύσουν την προσπάθειά σας.

taro-zodia-76
Η αφοσίωσή σας στην τακτική εξάσκηση και την προσεγμένη διατροφή, θα αρχίσει γρήγορα να έχει θετικά αποτελέσματα. Αυτά θα αποτελέσουν και το έναυσμα να κάνετε κάποιες επιπλέον αλλαγές… Ίσως στην εμφάνιση ή την γκαρνταρόμπα σας!

Ζώδια Απρίλιος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Όσο ο Απρίλιος προχωρά προς το τέλος του, να κάνετε τις αγορές που σκέφτεστε. Μπορεί να αφορούν πρόσθετο εξοπλισμό για την εξάσκησή σας ή υλικά για να τονώσετε τον οργανισμό σας. Η προσεγμένη διατροφή θα σας βάλει σε καλύτερη πορεία, ώστε να φροντίζετε τον εαυτό σας όπως πρέπει. Και με όλα αυτά ως εργαλεία, είναι βέβαιο ότι θα σας ενθουσιάσει η εξέλιξή σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66