Ζώδια Απρίλιος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες προβλέψεις

didymoi-synastria

Ζώδια Με το πρωταπριλιάτικο αστείο σας θα μπείτε στον μήνα, αγαπητοί Δίδυμοι!

Καλή είναι η εύθυμη προδιάθεση, όπως αναφέρει και η πρόβλεψή σας για τον φετινό Απρίλιο…

Αλλά ποτέ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αντίθετες απόψεις!

zodia-taro-45

Πέρα από τις κινήσεις σας ή εξαιτίας αυτών, ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα γύρω στις 3 Απριλίου. Και θα αμφισβητήσουν την άποψή σας για το τι ισχύει και τι όχι!

Στις 5 του μήνα θα εκτοξευτείτε σε μια θέση ισχύος. Αλλά από την επομένη κιόλας, θα αρχίσετε να λειτουργείτε χωρίς την καθοδήγηση που συνήθως θεωρείτε δεδομένη. Οι επιπτώσεις θα αρχίσουν να φαίνονται από τις 7 μέχρι τις 12 Απριλίου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Τα μεγάλα σχέδια ενίοτε αντεπιτίθενται τις πιο άβολες στιγμές. Ανόητες απόψεις κυριαρχούν, εκεί που ελπίζατε να έχετε μια σοβαρή ανταλλαγή ιδεών. Αλλά η ανεξάντλητη φαντασία σας θα φέρει την πραγμάτωση μιας μεγάλης σας επιθυμίας γύρω στα μέσα του μήνα… Να ξέρετε ότι ακόμη απέχετε από το να την γνωστοποιήσετε σε όσους θα μπορούσαν να ωφεληθούν!

Στις 19 Απριλίου θα είστε σε θέση να πάρετε τα πράγματα από την αρχή, με περισσότερη σοβαρότητα αυτή τη φορά. Πάρτε μαθήματα από άλλους, που πραγματικά πιστεύουν αυτό που κάνουν. Απευθυνθείτε σε αυτούς με γνώμονα τη λογική!

Ζώδια Απρίλιος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Δίδυμοι, παραμένετε ομαδικοί παίκτες γύρω στις 23 του μήνα… Χωρίς να παύετε να ξεχωρίζετε, δικαιωματικά! Οι αμφιβολίες απομακρύνονται και οι περισπασμοί σας είναι πλέον διαχειρίσιμοι. Οι συγκροτημένες ιδέες θα λάβουν μια παθιασμένη ώθηση όσο ο μήνας φτάνει στο τέλος του. Καθετί αναπάντεχο θα είναι ευχάριστο στις 30 Απριλίου… Επειδή αντιλαμβάνεστε αναπάντεχα ότι είστε ζωντανοί ξανά!

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Απρίλιος Δίδυμοι 2020 προβλέψεις καριέρας

Με εξαιρετικά τονωμένο το ηθικό σας ανοίγετε επαγγελματικά τον φετινό Απρίλιο. Οι ιδέες σας  ρέουν ελεύθερα. Αγαπητοί Δίδυμοι, καλύτερα να σχολάσετε από νωρίς πριν το πρώτο σαββατοκύριακο του μήνα. Έτσι θα αποφύγετε να επηρεάσουν αρνητικά την καλή σας δουλειά κάποιες προβληματικές πλανητικές όψεις!

Κάντε αποφασιστικές παρουσιάσεις και ολοκληρώστε τα τελευταία στάδια των εγχειρημάτων σας στις 5 Απριλίου. Γιατί από την επομένη κιόλας, μπαίνετε σε μια περίοδο σημαντικής προόδου!

Ζώδια Απρίλιος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Τίποτα δεν χρειάζεται οριστικοποίηση πριν τις 12 του μήνα. Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ρευστότητα που επικρατεί τώρα. Ωθήστε τα δημιουργικά άτομα της ομάδας σας στο προσκήνιο. Κάθε θετική ώθηση θα λάβει ευεργετική άνθηση μεταξύ 13 και 15 Απριλίου. Οι προσωρινοί υπάλληλοι γίνονται μόνιμοι, παλιοί πελάτες ανανεώνουν τη δέσμευσή τους απέναντί σας!

zwdia-3-zodia
Η «τροφική αλυσίδα» δείχνει το σκληρό της πρόσωπο γύρω στις 16 του μήνα… Αλλά πέρα από κάποια «οδοντιατρικά» προβλήματα, βγαίνετε σώοι από τη δυσκολία. Και από τις 18 Απριλίου και μετά, αναδεικνύεστε ως οι χρυσοί παίκτες!

Αγαπητοί Δίδυμοι, ανοίγεστε σε μια εντελώς καινούργια ευκαιρία στις 19 ή 20 του μήνα. Αξιοποιήστε τα δεδομένα και θα βρείτε τους καλύτερους τρόπους για να τα χρησιμοποιήσετε. Επιτέλους απελευθερώνεστε από περιορισμούς που θα μπορούσαν να βλάψουν την απόδοσή σας… Και τα αποτελέσματα έρχονται πολύ γρήγορα!

Ζώδια Απρίλιος Δίδυμοι 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Οι δυνατότητες προόδου σας αυξάνονται όσο ο μήνας προχωρά στη λήξη του. Καθυστερημένες πληρωμές και πολυαναμενόμενες αποζημιώσεις αρχίσουν να καταφθάνουν… Και ενώ κάποιοι συνεργάτες φοβούνται για μια πιθανή αποτυχία, εσείς στις 30 Απριλίου μυρίζεστε άλλη μια μοναδική ευκαιρία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988