Ζώδια Απρίλιος Ζυγός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

zygos-zwdio

Ζώδια Με αυξητική ταχύτητα φαίνεται να περνάτε το κατώφλι του καινούργιου μήνα, αγαπητοί Ζυγοί!

Από τις πρώτες κιόλας μέρες του φετινού Απριλίου, κάτι θα κεντρίσει την κινητικότητά σας…

Ο ρομαντισμός ξεκίνα ακριβώς όπως ελπίζατε ότι θα ξεκινήσει!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι προβλέψεις σας δείχνουν ότι οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου, είναι μια συνεχής αίσθηση πάθους και οραματισμού.  Οι σχέσεις σας κυλούν με περισσότερη ομαλότητα και ευκολία. Τώρα θα νιώθετε ότι τα συναισθήματά σας τονώνονται. Πολλοί θα είστε τώρα αποφασισμένοι να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται ένας γάμος ή έστω η συγκατοίκηση γύρω στις 5 με 6 του μήνα!

Η «δουλειά» που επενδύετε για να βελτιωθεί η σχέση σας, ποτέ δεν ήταν πιο απολαυστική. Ωστόσο, καλό είναι να μην αναμένετε τώρα να πάρετε επισήμων τα εύσημα… Κάποιες περίπλοκες καταστάσεις διαβλέπονται γύρω στις 11 Απριλίου. Ίσως σχετίζονται με την ανάμιξη τρίτων ατόμων στην καθημερινότητα με το ταίρι σας!

zwdia-66

Το σύμπαν σας παράσχει το πράσινο φως για να κάνετε μια καινούργια αρχή: Θα το καταλάβετε να σας διέπει από τις 13 του μήνα και μετά. Ειδικά οι αδέσμευτοι Ζυγοί, θα νιώσετε σαν λουλούδια που μόλις ανθίζουν… Και όλα θα πάρουν ανοδική πορεία, σε επίπεδο τύχης και ευνοϊκών συνθηκών από τις 15 έως τις 24 Απριλίου!

Μεταξύ 19 και 20 του μήνα θα δείτε πως όσα μαθήματα έχετε πάρει ως τώρα για την προσωπική σας ζωή, βρίσκουν εφαρμογή. Φανήκατε επιμελείς μαθητές, γεγονός που οδηγεί στο να γίνετε πιο έγκυροι και αξιόπιστοι!

Ζώδια Απρίλιος Ζυγός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Πολλοί θα αρχίσουν να έχουν πιο τρυφερά αισθήματα για εσάς, τώρα που κατανοούν πόσο ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί είστε. Η αίσθηση που δίνετε στα επίδοξα ταίρια, είναι ότι είστε ο Σωστός ή η Σωστή!

μελλοντολόγος

Γύρω στις 25 Απριλίου, μπορεί κάποιο άτομο να ζητήσει αποδείξεις γι’ αυτή την «αρτιότητά» σας. Ακόμα κι αν αρχικά θεωρήσετε ότι σας θίγει, το βέβαιο ότι δεν θα μπορέσετε να αρνηθείτε!

Όσοι βρίσκονται στο περιβάλλον σας καθώς ο μήνας φτάνει στο τέλος του, θα μαγνητιστούν από την έλξη σας. Τώρα σταματούν οι καθωσπρεπισμοί και παραδέχονται εύκολα πόσο ερωτευμένοι είναι… Είναι η ιδανική στιγμή για εσάς για να κάνετε την καλύτερη επιλογή, αν έχετε μείνει ακόμη αδέσμευτοι!

Ζώδια Απρίλιος Ζυγός 2020 προβλέψεις ευεξίας

Ανοίγετε τον φετινό Απρίλιο με διάθεση του να μάθετε κάτι καινούργιο για τον εαυτό σας. Οι πρώτες μέρες του είναι ιδανικές για να αλλάξετε την παλιά και κουραστική ρουτίνα σας. Δοκιμάστε τώρα κάτι διαφορετικό στο γυμναστήριο ή το γραφείο και θα τονώσετε τη αποφασιστικότητά σας!

Αξιοποιήστε τον ενθουσιασμό σας κατά το πρώτο μισό του φετινού Απριλίου. Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε την ομάδα που σας εμπνέει, ώστε να συμμετάσχετε και να γίνετε πιο δημιουργικοί!

tarw-taro-xartomanteia

Η παρέα για κάθε είδους εξάσκηση, είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς αυτή την περίοδο. Επειδή δεν είστε ανταγωνιστικοί, η γυμναστική με το ταίρι σας ή έναν φίλο θα σας δώσει καινούργιες ιδέες. Τα αποτελέσματα της καλής σας δουλειάς θα σας ενθουσιάζουν κατά το δεύτερο μισό του φετινού Απριλίου. Και όσο αυξάνεται το κίνητρό σας, τόσο πιο αποδοτικές επιλογές θα κάνετε σε επίπεδο διατροφής και άσκησης. Μπορεί πλέον να μην χρειάζεστε καν συντροφιά στην πορεία της ευημερίας σας, μιας και θα έχετε αρκετή αποφασιστικότητα και ενέργεια από μόνοι σας!

Ζώδια Απρίλιος Ζυγός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Αγαπητοί Ζυγοί, μπορεί να νιώσετε μια μικρή πτώση στη δυναμική ή τη διάθεσή σας όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του. Μην σας παρασύρει αυτή η ατμόσφαιρα, θα ρισκάρετε να χάσετε την καλή δουλειά που κάνατε ως τώρα. Να ξέρετε ότι αυτή η φάση ανίας θα είναι παροδική… Πολύ σύντομα θα επιστρέψει και πάλι η ορμή σας, ως πλάσματα της αρμονίας και της καλαισθησίας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65