Ζώδια Απρίλιος Ζυγός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-pathos

Ζώδια Γνωρίζετε πού είναι τα σύνορα της δικής σας «χώρας των θαυμάτων», αγαπητοί Ζυγοί;

Θα σας βοηθήσει να τα εντοπίσετε ο φετινός Απρίλιος!

Ακολουθήστε τη ροή του και είναι βέβαιο ότι θα ανακαλύψετε και πολλά περισσότερα στη διαδρομή!

zodia-taro-45

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Απρίλιο, δηλώνουν ότι οι μέρες μεταξύ 1ης και 10 θα είναι πολύ ιδιαίτερες για εσάς. Είστε από τη φύση σας δημοφιλείς, λογικοί και αφοσιωμένοι, χωρίς να παγιδεύσετε σε αυτά που θέλετε. Τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χαρίσματά σας προς όφελός σας!

Η 5η και 6η ημέρα προβλέπεται να ξεδιπλώσουν τα καλύτερα ουσιαστικά στοιχεία του παρελθόντος, προσβλέποντας στο μέλλον με ένα ιδανικό παρόν. Μπορεί και να γίνετε λίγο εγωκεντρικοί καθ’ οδόν… Αλλά ποιος άλλος το δικαιούται περισσότερο από εσάς, άραγε;

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Κάποια καρμικά ή οικονομικά χρέη σας θα ζητήσουν την αποπληρωμή τους στις 11 και 12 Απριλίου. Ίσως να έπρεπε να το έχετε προβλέψει ή να το αναμένατε… Επειδή είστε άτομα της συνέπειας στις υποχρεώσεις σας, η 13η και 14η μέρα θα αποτελέσουν την γυαλιστερή βιτρίνα επίδειξης των ικανοτήτων σας!

Για να πάψετε να παλεύετε με τις αιτιάσεις και τα ανεκπλήρωτα ζητούμενα, ετοιμαστείτε για μια έντονη μεταβατική περίοδο μεταξύ 15 και 22 του μηνός. Οι άνθρωποι που έχουν καλές προθέσεις και καλή συμπεριφορά, θα έχουν το πλεονέκτημα σε αυτούς τους ύποπτους και κοστοβόρους καιρούς!

Ζώδια Απρίλιος Ζυγός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Στις 19 Απριλίου θα βιώσετε μια παραδειγματική μετάβαση, ειδικά όσοι θεωρείτε τον εαυτό σας ισχυρό. Να θυμάστε ότι πάντα αρκεί να είστε ο εαυτός σας, χωρίς να πιέζετε τους άλλους σε ρόλους που δεν τους ταιριάζουν!

μελλοντολόγος
Χαλαρώστε  και απελευθερωθείτε στις 23 και 24 του μήνα. Έτσι θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας, για να στηρίξετε κάτι ηθικό και σπουδαίο μέχρι τις 27 Απριλίου!

Αγαπητοί Ζυγοί, είστε θαυμάσιοι άνθρωποι υπό κάθε έννοια που έχει σημασία. Στόχος σας είναι πραγματικά να δίνετε πάντα τον καλύτερο εαυτό σας. Ετοιμαστείτε γύρω στις 28 Απριλίου να επιστρέψετε στις τολμηρές και γρήγορες ταχύτητες, με τις οποίες ανοίξατε αυτό τον μήνα… Και ετοιμαστείτε επίσης να βγείτε από αυτόν νικητές!

Ζώδια Απρίλιος Ζυγός 2020 προβλέψεις καριέρας

Αγαπητοί Ζυγοί, κατά τις πρώτες 10 ημέρες του φετινού Απριλίου προβλέπεται να έχετε μια μικρή αυτοκρατορία υπό τις εντολές σας: Τα πάντα κυλούν ομαλά και ήρεμα, οι στρατηγικές αποδίδουν με ευκολία!

Μπορεί τα άτομα του περιβάλλοντός σας να λειτουργήσουν ως «δικηγόροι του διαβόλου»…. Ωστόσο να είστε βέβαιοι ότι δεν προσβλέπουν σε μια ρήξη Θα το νιώσετε στις 5 και 6 του μήνα, που η καινοτόμα σκέψη σας θα ενεργοποιήσει τους πάντες χωρίς πίεση!

Ζώδια Απρίλιος Ζυγός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτές οι διεργασίες αναμένεται να λάβουν τέλος γύρω στις 11 Απριλίου, κάτι που δεν πρέπει να θεωρήσετε αρνητικό. Αλλάξτε κατεύθυνση και ταχύτητα, για να περάσετε τον τρόπο λειτουργίας σας σε μια καινούργια φάση.

Γύρω στις 13 του μήνα ενδέχεται να προκύψει μια μικρή κρίση στο εργασιακό προσωπικό. Φροντίστε να τη διευθετήσετε άμεσα, προκειμένου όλοι οι νεοεισαχθέντες να κάνουν την πιο άρτια έναρξη!

chartomantia-098

Αγαπητοί Ζυγοί, πρέπει να ανεβάσετε τον πήχη των κριτηρίων αλλά και των στόχων σας κατά το δεύτερο μισό του φετινού Απριλίου. Είναι βέβαιο ότι μέχρι τις 24 του μήνα, θα δείτε να ανορθώνετε η αποδοτικότητα όπως και τα κέρδη σας!

Μπορεί αρχικά να σας φαντάζει δύσκολο να είστε τα πάντα για τους πάντες… Παρά το γεγονός ότι η ιδιοσυγκρασία σας δηλώνει ότι είναι το αντικείμενό σας! Οι συνεργάτες σας θα φροντίσουν να τηρήσετε όλες τις υποσχέσεις σας στις 19 και 20 του μήνα!

Ζώδια Απρίλιος Ζυγός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 23 Απριλίου θα έχει αποδειχθεί για άλλη μία φορά είστε αναντικατάστατοι. Σε αυτό ίσως να συμβάλλουν και οι δύσκολοι πελάτες σας, που δεν τάσσονται με τη λογική μέχρι τις 27 του μήνα. Μην σας προβληματίσει καθόλου όλο αυτό…

Αγαπητοί Ζυγοί, μέχρι το τέλος του μήνα έχετε τη δυναμική να αντιστρέψετε ακόμα και μια αναφορά στο Εμπορικό Επιμελητήριο… Να αποτελέσει το εισιτήριό σας για μια σπουδαία ώθηση, με όλες τις τυμπανοκρουσίες που θα την συνοδεύσουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65