Ζώδια Απρίλιος Ιχθύες 2020 ερωτικές προβλέψεις

426592_10150533012238994_102954373993_8877381_1401917930_n

Ζώδια Το ρομάντζο έχει την πρόθεση να σας δείξει την πιο τολμηρή και ατίθαση πλευρά του, αγαπητοί Ιχθύες!

Αυτό προβλέπει το ωροσκόπιό σας για τον φετινό Απρίλιο, ειδικά μεταξύ της 1ης και της 6ης ημέρας του!

Αλλά τι τίμημα είστε διατεθημένοι να πληρώσετε προς αυτή την κατεύθυνση;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορεί να μην σας ταιριάξει η ατμόσφαιρα που επικρατεί, υπό κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες: Αν έχετε δίπλα σας το λάθος άτομο, αν πάτε στα λάθος μέρη ή αν αναλώνεστε με ανθρώπους που δεν σας προσφέρουν διασκέδαση. Αξίζει να το βιώνετε αυτό, προκειμένου να ψυχαγωγηθείτε λίγο;

Αυτό που σας αξίζει, είναι η λάμψη που έχουν τα μάτια σας αν ξυπνήσετε ερωτευμένοι στις 7 του μήνα. Το νιώσατε ότι θα αναταράζατε τα νερά, από τη στιγμή που εντοπίσατε το άλλο σας μισό!

tarw-wroskopio-4

Στις 9 και 10 του μήνα, μια αμφιλεγόμενη σχέση σας θα αποκτήσει φανατικούς οπαδούς και εξίσου φανατικούς ενάντιους. Εσείς εστιάστε στην ειρήνευση της ατμόσφαιρας, η ανακωχή κερδίσει μεταξύ 11 και 12 Απριλίου. Αγαπητοί Ιχθύς, η αίσθησή σας θα είναι ότι αναγεννηθήκατε και είστε έτοιμοι να χτίσετε το κοινό σας μέλλον!

Οι νέες σχέσεις ευδοκιμούν όσο προχωρούν, αρκεί να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Μετά τις 15 του μήνα θα νιώθετε πιο ανέμελοι, πιο υπερβολικοί και πιο ευνοημένοι από το σύμπαν. Είναι εκπληκτικό τι μπορούν να κάνουν οι ενδορφίνες!

Ζώδια Απρίλιος Ιχθύες 2020 ερωτικές προβλέψεις

κρυσταλλομαντεία

Μια αναλαμπή αλλάζει τα πάντα μεταξύ 23 και 24 Απριλίου, που το ταίρι σας θα σας δείξει τον πραγματικό του πρόσωπο. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους, τώρα θα έχετε εξαιρετικές γνωριμίες – είτε είστε έτοιμοι είτε όχι! Ανήκετε σε αυτούς που πρόκειται να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους, αποκτώντας ένα παιδί ή προχωρώντας μια σχέση; Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα αποτελέσουν μια αναζωογονητική αφύπνιση!

Ζώδια Απρίλιος Ιχθύες 2020 προβλέψεις ευεξίας

Νιώθατε να έχετε μειωθεί κάπως ζωτικότητά σας, αγαπητοί Ιχθύες; Οι προβλέψεις για τον φετινό Απρίλιο, υποστηρίζουν ότι η ενέργειά σας θα ανακάμψει από τις πρώτες κιόλας μέρες του!

Δώστε έμφαση στην έντονη εξάσκησή σας τώρα, καθώς αργότερα μπορεί να μην έχετε την ίδια προδιάθεση. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε και εξαντληθείτε: Κατά τη δεύτερη εβδομάδα μπορεί να θέλετε να κάνετε περισσότερα – αλλά να μην μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας!

Ζώδια Απρίλιος Ιχθύες 2020 ερωτικές προβλέψεις

Το κλειδί της επιτυχίας σας θα είναι η συνέπεια και η σύνεση. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να βρίσκετε κάπως ανιαρό το πρόγραμμα άσκησής σας γύρω στα μέσα του μήνα. Αν δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, θα δείτε το ενδιαφέρον σας να επιστρέφει ξανά! Καθώς ο Απρίλιος τελειώνει, έχει σημασία να διατηρήστε σε φόρμα  για τους σωστούς λόγους. Επειδή πλησιάζει η εποχή που θα βγείτε στις παραλίες, διασφαλίστε ότι γυμνάζεστε για την υγεία σας και όχι για την εμφάνισή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia