Ζώδια Απρίλιος Ιχθύες 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Pisces09

Ζώδια Φαίνεται ότι η απογοήτευσή σας είναι μεγαλύτερη από αυτά που αδημονείτε να συμβούν!

Αυτό υποδεικνύει το ωροσκόπιο των Ιχθύων για τον φετινό Απρίλιο.

Προσέξτε ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες, μεταξύ 1ης και 6 Απριλίου, που ίσως προσπαθείτε να κάνετε πολλά σε πολύ λίγο χρόνο!

zodia-taro-45

Αυτή η πρακτική δεν θα λειτουργήσει βοηθητικά, γιατί τα προβλήματα υπονομεύουν τη λειτουργικότητά σας. Είναι στο χέρι σας να μην εγκλωβιστείτε σε αυτή την παγίδα… Γιατί μετά θα χρειαστείτε όλο τον μήνα για να βρείτε διέξοδο!

Η ευφυΐα σας σε συνδυασμό με τη λαχτάρα σας για ανατροπές, θα κάνουν τη ζωή σας και πάλι διασκεδαστική. Ειδικά μετά τις 7 του μήνα, μπορείτε να εντάξετε και τους φίλους σας σε αυτή τη διαδικασία. Μην σας πτοήσουν κάποιες πιθανές ανατροπές γύρω στις 9 Απριλίου… Από την 11η μέρα και μετά στρέφετε τις συγκυρίες προς τη δική σας εύνοια, κερδίζοντας 12 ημέρες χωρίς μπελάδες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δεν υπάρχουν πραγματικές κρίσεις στην καθημερινότητά σας, αγαπητοί Ιχθύες. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεστε στο σπίτι σας, μέσα σε κόσμο ή εργάζεστε μακριά από τον προβολέα. Το σημαντικό αυτή την περίοδο, είναι να ανακαλύψετε εσείς τι πραγματικά χρειάζεστε!

Μετά τις 15 Απριλίου είστε στο επίκεντρο για οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητα: Από όλες τις θανάσιμες αμαρτίες μέχρι όλες τις βασικές αρετές… Και αυτή η ατμόσφαιρα δημιουργεί γύρω σας μια μεγάλη, χαρούμενη σφαίρα. Αυτό εντείνεται γύρω στις 19 και 20 του μήνα, που θα είστε πιο κοινωνικά προσανατολισμένοι. Όταν αγαπάτε πολύ αυτό που κάνετε, κανείς δεν θα σας πει αν είναι σωστό ή λάθος!

Ζώδια Απρίλιος Ιχθύες 2020 μηνιαίες προβλέψεις

μελλοντολόγος

Κάτι αναπάντεχο μπορεί να ανακόψει την σταθερή σας πορεία γύρω στις 23 Απριλίου. Φαίνεται ότι θα χρειαστεί να δώσετε εξηγήσεις, να πληρώσετε κάποιο τίμημα ή να αποφασίσετε να λειτουργήσετε  σύμφωνα με το «νόμο»!
Το να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας, θα φαντάζει πιο εύκολο μετά τις 25 του μήνα… Κι αυτό γιατί θα έχετε γύρω σας ανθρώπους πρόθυμους να συγχωρήσουν. Κάποια «κομμάτια» θα μπουν στη θέση τους στις 30 Απριλίου, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε επί του παρόντος!

Ζώδια Απρίλιος Ιχθύες 2020 προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας προβλέπει πως οι πρώτες έξι μέρες του Απριλίου θα είναι ένας αγώνας για αναγνώριση. Είτε είστε προσηλωμένοι σε θέματα εσωτερικού περιβάλλοντος ή ευρύτερα κοινωνικού, είναι βέβαιο ότι χρειάζεστε την προσοχή των άλλων. Και θα καταφέρετε να αδράξετε επαίνους από άτομα κύρους που σας ενδιαφέρουν αλλά και φιλότιμους συνεργάτες!

Ζώδια Απρίλιος Ιχθύες 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Οι μέρες στις 7 και 8 Απριλίου, είναι ιδανικές για επαγγελματικές συναντήσεις. Η ανταμοιβή για τους κόπους που έχετε καταβάλει, είναι πολύ γλυκιά αίσθηση. Αν είστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί τύποι, θα πρέπει να σκεφτείτε τον περιορισμό του άγχους σας στις 9 και 10 του μήνα… Η άρτια κατάσταση της υγείας είναι προϋπόθεση για την επιτυχία!

zwdia-zodia-astrologia-65

Μια επαγγελματική αναγέννηση σας προσεγγίζει στις 11 Απριλίου, κάτι σαν το Πάσχα που πλησιάζει! Και η τήρηση των δεσμεύσεών σας αυτή την περίοδο, θα αποδείξει εκεί που πρέπει πως διαθέτετε ό,τι χρειάζεται… Αν επιστρατεύσετε και μια αποδοτική βοήθεια, θα είστε πολύ πιο άνετοι να δράσετε!

Μετά τις 15 του μήνα θα δείτε πόσο έχει αναβαθμιστεί το κύρος σας. Η παρασκηνιακή δημιουργική δουλειά, θα συνάδει άρτια με τις εμπορικές ανάγκες της αγοράς. Ακόμα και «δύσκολοι» πελάτες, θα λάβουν περισσότερα απ’ όσα ανέμεναν γύρω στις 19 με 20 Απριλίου… Αγαπητοί Ιχθύες, μην αφήσετε ούτε σταγόνα από αυτή την ευκαιρία αναξιοποίητη!

Ζώδια Απρίλιος Ιχθύες 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Αν ξεμείνετε από ιδέες ή αντοχές στις 23 του μήνα, αφήστε έναν έμπιστο συνεργάτη να χειριστεί τα καθήκοντά σας. Αν κανείς δεν μπορεί να αποδώσει όπως εσείς, είναι καιρός να εκπαιδεύσετε καταλλήλως κάποιον γύρω στις 27 Απριλίου. Μετά από αυτό, θα είστε παραπάνω από έτοιμοι να κάνετε λίγες διακοπές ή να στραφείτε σε μια διαφορετική αποστολή!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra