Ζώδια Απρίλιος Καρκίνος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

karkinos-selhnh

Ζώδια Τι πραγματικά προσδοκάτε για την προσωπική και ερωτική σας ζωή, αγαπητοί Καρκίνοι;

Οι προβλέψεις για τον φετινό Απρίλιο ενδέχεται να ξεπεράσουν κατά πολύ και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας…

Γιατί αυτό που υποστηρίζουν, είναι ότι η αγάπη θα θριαμβεύσει!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από την είσοδο κιόλας του μήνα, θα νιώσετε να επιστρέφει η ικανότητά σας να ικανοποιείτε τους άλλους. Αυτό είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει, γι’ αυτό και σας γεμίζει μια αίσθηση πλήρωσης και ικανοποίησης!

Στο μεταξύ, κάποιες σχέσεις σας φαίνεται να βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Αυτές θα λάβουν μια υγιή δόση αλήθειας μετά τις 5 Απριλίου. Σε αυτό θα συμβάλει καίρια και μια επιπλέον προσπάθεια από πλευράς: Επιλέγετε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν, παρά να προσπαθείτε να δραπετεύσετε από αυτά!

zodia-astra-tarot

Το βέβαιο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγετε από αυτό που λέει η καρδιά του… Έτσι εστιάζετε στην αυτοκυριαρχία και την ιδιωτικότητά σας γύρω στο μέσο του μήνα. Ίσως να έχετε κάνει πρόσφατα μια ιδιαίτερη γνωριμία ή κάποιοι να έχουν προσπαθήσει να «εμπλακούν» στην υπάρχουσα σχέση σας!

Αν είναι πολύ νωρίς για κάτι, θα περιμένετε. Αλλά σίγουρα μαθαίνετε τώρα να διαφυλάττετε περισσότερο την προσωπική σας ζωή. Προσέξτε αυτή την περίοδο, γιατί υποκρύπτει κάποιες ανατροπές: Ίσως νέοι σύντροφοι να μπουν στη ζωή σας ή με κάποια παλιά ταίρια να ζήσετε ξανά τα καυτά συναισθήματα της νιότης σας!

Ζώδια Απρίλιος Καρκίνος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Κατά το δεύτερο μισό του φετινού Απριλίου, αναδύονται κάποια θέματα του παρελθόντος. Και ίσως να τα συνοδεύει το κουτσομπολιό, η αλαζονεία ή το επιδεικτικό φλερτ. Επειδή αυτά τα χαρακτηριστικά δεν σας ταιριάζουν, φροντίστε να τα απομακρύνετε από το περιβάλλον – ή την πρακτική σας!

μελλοντολόγοςΌλη η ατμόσφαιρα γύρω σας αλλάζει στις 20 Απριλίου: Μπαίνετε σε μια καινούργια ρομαντική εποχή. Το καλύτερο στοιχείο των ημερών τώρα, είναι ότι νιώθετε ασφαλείς ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι αληθινοί και ειλικρινείς!

Η αγάπη ανθίζει με ορμή και ομορφιά όσο ο μήνας προχωρά προς τη λήξη του. Εσείς επαναπροσδιορίζετε όσα σημαίνει η οικογένεια για εσάς, χαράζοντας ένα καινούργιο μέλλον για τον εαυτό σας!

Ζώδια Απρίλιος Καρκίνος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη στο εξής, κάτι που σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Σε αυτό θα συμβάλλει πολύ ένα γεγονός γύρω στις 27 Απριλίου… Και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, καθώς θα σοκάρετε όλους όσους πίστευαν ότι δεν θα αγαπήσετε ξανά ποτέ!

Ζώδια Απρίλιος Καρκίνος 2020 προβλέψεις ευεξίας

Αγαπητοί Καρκίνοι, ενστικτωδώς γνωρίζετε πώς να χειριστείτε και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Στη διάρκεια του φετινού Απριλίου φαίνεται πως όλα σας έρχονται εύκολα. Γι’ αυτό ανοίξτε το μήνα με κάπως πιο έντονη εξάσκηση απ’ όση συνηθίζετε!

Επιλέξτε να τηρήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα ευημερίας, με τη συντροφιά του ταιριού σας ή ενός φίλου. Αυτό έχει τη δυναμική να κρατήσει σε υψηλά επίπεδα την ενεργητικότητά σας… Ενώ παράλληλα θα σας αποτρέψει από το να κάνετε παρασπονδίες!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Κατά το πρώτο μισό του φετινού Απριλίου, ενδέχεται να «μετακινηθεί» κάπως η αφοσίωσή σας. Μπορεί να έχετε την ανάγκη να βρείτε πρακτικές που να σας ευχαριστούν πραγματικά, για την εξάσκηση και τη διατροφή σας. Η ατμόσφαιρα ευνοεί να κάνετε αυτή την έρευνα – και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν!

Γύρω στις 17 του μήνα ακολουθήστε το ένστικτο σας. Δεν πρέπει να πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο αντέχει. Δεν θέλετε να προκύψει κάποιος τραυματισμός, που να ανατρέψει όλη την καλή δουλειά που έχετε κάνει ως τώρα!

Ζώδια Απρίλιος Καρκίνος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Τα μεγαλύτερα οφέλη για την καλή φυσική σας κατάσταση, τα λαμβάνετε όταν και το μυαλό συναινεί. Γι’ αυτό να δράτε με βάση τη διάθεση αλλά και τη διαίσθησή σας. Οι καλύτερες ημέρες για την σωματική και πνευματική σας υγεία, θα είναι οι τελευταίες του φετινού Απριλίου. Τα άστρα θα φωτίσουν τον τομέα σας της ευεξίας, ακόμα και για να κάνετε επιπλέον αλλαγές που σας ταιριάζουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65