Ζώδια Απρίλιος Καρκίνος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

karkinos-oroskopos

Ζώδια Με ενισχυμένη εύνοια μπαίνετε στον καινούργιο μήνα, αγαπητοί Καρκίνοι!

Αυτό προβλέπει το ωροσκόπιό σας για τον φετινό Απρίλιο, από τις πρώτες κιόλας μέρες του!

Μάλιστα η αύξηση της τύχης φαίνεται να σας κάνει και πιο τολμηρούς!

zodia-taro-45

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ατμόσφαιρα που επικρατεί, χωρίς να παίρνετε τίποτα προσωπικά. Τα όριά σας διευρύνονται πολύ γύρω στις 5 του μήνα, κάτι που απομακρύνει την ιδιοσυγκρασία σας από τη ζώνη ασφαλείας… Κάποια μαθήματα προφανώς πρέπει να επαναληφθούν!

Μια ώθηση της δημιουργικότητάς σας σε σημείο ηρωισμού, θα βοηθήσει να βγείτε από οποιαδήποτε παγίδα σας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πού θα προσγειωθείτε, αν κάνετε άλματα ή εξοστρακίζεστε μεταξύ 9 και 14 Απριλίου!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Να θυμάστε ότι κάποια πιθανή εριστικότητα προς τους άλλους, δεν θα βοηθήσει τον σκοπό σας. Προτιμήστε να παραστήσετε τους κουτούς, προκειμένου να εξυπηρετήσετε τον εαυτό σας. Είστε πολύ κοντά σε μια απίστευτη επιτυχία – και δεν πρέπει να την χάσετε πατώντας πάνω σε εύθραυστο σκοινί!
Από τα μέσα του μήνα και μετά, νιώθετε πολύ πιο απελευθερωμένοι και στην έδρα σας. Αλλά να ξέρετε ότι η ξεκούραση και η χαλάρωση γύρω στις 15 Απριλίου, είναι μόνο προσωρινές συνθήκες καθώς οι συγκυρίες θα αυξήσουν ταχύτητα!

Ζώδια Απρίλιος Καρκίνος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Επικοινωνήστε με κάποιον που αγαπάτε. Φροντίστε μόνο να μην γίνετε άπληστοι, γιατί θα το μετανιώσετε στις 18 και 19 του μήνα. Και στις 20 όλα παίρνουν μια πιο ευχάριστη τροπή!
Αγαπητοί Καρκίνοι, τώρα πρέπει να δημιουργήσετε ή να συνδεθείτε ξανά με τον στενό σας κύκλο. Είναι η στιγμή να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να ωριμάσετε περισσότερο!

μελλοντολόγος

Γύρω στις 25 του μήνα, θα καταφέρετε να καταρρίψετε τις όποιες μοχθηρές φήμες σας αφορούσαν. Είναι η στιγμή που θα αποδείξετε μια για πάντα ότι ποτέ δεν ψεύδεστε για τις καλές σας προθέσεις.
Η αποφασιστικότητά σας διαπρέπει με τη λήξη του φετινού Απριλίου. Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε πλέον ξεκάθαρα μια ισχυρή δύναμη για τον μήνα που ακολουθεί!

Ζώδια Απρίλιος Καρκίνος 2020 προβλέψεις καριέρας

Ανοίγετε το φετινό Απρίλιο με συνεργατική διάθεση όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Μέχρι και τις 4 του μήνα επιλέγετε τους φίλους σας και δίνετε μια «άφεση» στους αντιπάλους σας. Αποφασίζετε ότι δεν αξίζει να θυσιάσετε τον ανθρώπινο παράγοντα στον βωμό του χρήματος!

Ζώδια Απρίλιος Καρκίνος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Φυσικά είναι πιθανό να πληρώσετε γι’ αυτό σύντομα, που μάλλον θα χάσετε την οξύνοιά σας. Είναι η στιγμή που πρέπει να πιάσετε γερά το τιμόνι, για να στρέψετε το καράβι σας προς μια νέα κατεύθυνση στις 7 και 8 του μήνα… Έχετε την εξουσία ή το όραμα – ωστόσο όλα θα γίνουν πιο εύκολα αν έχετε και τα δύο!

Νέες ευθύνες θα πρωταγωνιστήσουν στο πρόγραμμά σας από 9 έως 14 Απριλίου. Και αυτό σημαίνει ότι γύρω στις 12 σας διέφυγαν κάποια χρονοδιαγράμματα ή εκκρεμότητες στα καθήκοντά σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν καλή δικαιολογία, ωστόσο κάποιοι άλλοι θα τύχουν περισσότερης κατανόησης!

chartomantia-098

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι στο χέρι σας να αποφύγετε να βιώσετε ξανά αυτή την κατάσταση. Εστιάστε στο να στήσετε μια πιο αποδοτική ομάδα κατά το δεύτερο μισό του φετινού Απριλίου!

Στις 19 του μήνα θα έρθετε αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη πρόκληση της περιόδου. Η λογιστική σας κατάσταση καταγράφει ξεκάθαρα την εικόνα – και τα νούμερα δεν λένε ψέματα. Αλλά τα άστρα θα σας ενισχύσουν με σημαντική ευελιξία!

Ζώδια Απρίλιος Καρκίνος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Οι προμηθευτές και οι πελάτες θα σταθούν στο πλάι σας μετά τις 20 Απριλίου. Μέχρι τις 23, μια εξωτερική χείρα βοήθειας θα επιλύσει όσα δεν καταφέρατε να διαχειριστείτε εσωτερικά.
Η καίρια νίκη σας έρχεται με την εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεών σας μέχρι τις 27 Απριλίου. Μπορεί οι ανταγωνιστές και οι επικριτές σας να θεωρούσαν ότι δεν θα τα καταφέρετε… Αλλά ποιος γελάει τελευταίος!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65