Ζώδια Απρίλιος Παρθένος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

1302524437_platinumwall.ru_201012272358213150

Ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, ανοίγεται τον φετινό Απρίλιο με μια εσωτερική έξαρση!

Έτσι σας περιγράφουν οι μηνιαίες προβλέψεις σας, όσον αφορά την προσωπική και ερωτική σας ζωή…

Εναπόκειται σ’ εσάς να την στρέψετε προς τη σωστή κατεύθυνση!

zodia-taro-45

Τα άστρα διαβλέπουν μια ρομαντική «άνθηση», ήδη από τις 3 και 4 Απριλίου. Φαίνεται ότι έχετε συγκεκριμένα σχέδια για ένα ιδιαίτερο άτομο, που νιώθετε ότι σας ταιριάζει γάντι.. Μην διστάσετε να τα βάλετε άμεσα σε εφαρμογή!

Οι ήδη δεσμευμένοι Παρθένοι, παίρνετε ικανοποίηση από την πορεία της σχέσης σας. Αυτός είναι ο λόγος που θα δεχθείτε να συζητήσετε και να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Το ευχάριστο μετά τις 6 του μήνα, είναι ότι θα ευχαριστηθείτε το «βραβείο» που κερδίζετε από αυτή τη διαδικασία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Για όσους Παρθένους είναι αδέσμευτοι, αναμένεται να αλλάξει αυτό το δεδομένο γύρω σας στις 9 και 10 Απριλίου. Η αγάπη θα σας χτυπήσει την πόρτα, την πιο απρόσμενη στιγμή. Ανοίξτε και απολαύστε αυτά που σας έρχονται, είστε σε μια εξαιρετική φάση!

Ζώδια Απρίλιος Παρθένος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Την ίδια περίοδο, κάποια ζευγάρια θα αρχίσουν να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε οικογένεια, να αποκτήσετε παιδί ή να χτίσετε σπίτι. Ακόμα και αν προκύψουν κάποιες αλλαγές σε αυτά τα σχέδια, να είστε βέβαιοι ότι είναι για το καλό σας – προκειμένου όλα να βρουν την καλύτερη θέση τους!

zwdia-tarw-zodia-19

Απρόβλεπτες στιγμές αγάπης θα σας εκπλήξουν πολλές φορές, στο διάστημα μεταξύ 13 και 19 Απριλίου! Αγαπητοί Παρθένοι, να ξέρετε ότι όλα όσα συμβαίνουν θα σας ευνοήσουν… Και μερικές από τις αποκαλύψεις αυτής της περιόδου, θα σας οδηγήσουν στο να εκτιμήσετε πιο πολύ τη διαίσθησή σας!

Νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα νέο κατώφλι γύρω στις 20 του μήνα, όσον αφορά το μέλλον σας; Έτσι ακριβώς είναι, γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε εστιασμένοι και σοβαροί. Μέχρι και οι πιθανοί αντίπαλοι ή ενάντιοι στις επιλογές σας, τώρα θα σταθούν στο πλάι σας!

Ζώδια Απρίλιος Παρθένος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Κάποιες κοινωνικές πιέσεις ενδέχεται να προκύψουν μετά τις 23 του μήνα, αγαπητοί Παρθένοι… Αυτό αφορά κυρίως τους συντρόφους που δυσκολεύονται να κάνουν το «σωστό» – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Παράλληλα, κάποιοι μπορεί να θεωρείτε ότι δεν παίρνετε όση ικανοποίηση θα θέλατε. Ίσως και να πιστεύετε ότι τα συναισθήματά σας έχουν πέσει σε αδράνεια. Μην απογοητεύεστε και μην αφήσετε να σας καταβάλει αυτή η ατμόσφαιρα. Η αγάπη επιστρέφει στη ζωή σας πριν ρίξει αυλαία ο μήνας… Πιο δυνατή και υγιής από ποτέ!

Ζώδια Απρίλιος Παρθένος 2020 προβλέψεις ευεξίας

Αγαπητοί Παρθένοι, συχνά αναφέρετε ότι απολαμβάνετε να γυμνάζεστε μόνοι σας. Ότι είναι χρόνος που διαθέτετε για να κρατάτε το σώμα σας σε κίνηση και το μυαλό σας σε χαλαρή εγρήγορση. Αυτό σας κάνει να νιώθετε ηρεμία και ευχαρίστηση!

taro-6-9

Ωστόσο, στη διάρκεια του φετινού Απριλίου ενδέχεται να αλλάξει το κίνητρό σας. Θα θελήσετε να αναζητήσετε μια αθλητική ομάδα ή να εξασκηθείτε με τη συντροφιά του ταιριού σας ή ενός φίλου! Ειδικά γύρω στα μέσα του μήνα, θα σας ωφελήσει πολύ να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Ίσως θελήσετε να περάσετε σε πιο εντατικές δραστηριότητες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Μπορεί να επιλέξετε το τρέξιμο, το κικ-μπόξινγκ ή το τρίαθλο. Πάντως ό,τι κι αν αποφασίσετε, είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιαστείτε με τη νέα σας δραστηριότητα!

Ζώδια Απρίλιος Παρθένος 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Στις 15 και 16 Απριλίου θα σας κατακλύσει μια νέα ώθηση. Αξιοποιήστε τη για να κάνετε αλλαγές στη διατροφή σας ή να ανανεώσετε το πρόγραμμα άσκησής σας. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα στραφείτε και πάλι στην ομάδα σας. Δεν αποκλείεται να προτείνετε να κάνετε όλοι μαζί και κάτι πιο εναλλακτικό… Με τον καιρό να βελτιώνετε συνεχώς, θα θέλετε να δοκιμάσετε τις αντοχές σας σε εξωτερικούς χώρους. Αν έχει αρθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός, οι δραστηριότητες στο ύπαιθρο θα τονώσουν πολύ τη διάθεσή σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76