Ζώδια Απρίλιος Παρθένος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

Ζώδια Με εξαιρετικά αίσιο βηματισμό μπαίνετε στον φετινό Απρίλιο, αγαπητοί Παρθένοι!

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας, διαβεβαιώνουν ότι πως οι πρώτες οκτώ μέρες του θα είναι συναρπαστικές.

Η τέχνη σας όσον αφορά την κοινωνικότητα, είναι το βασικό στοιχείο για την χαρούμενη ζωή σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα γεγονότα εκτυλίσσονται ιδανικά και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές σας στις 3 και 4 Απριλίου. Η ελευθερία σας έχει βρει την πιο αποδοτική εφαρμογή της!
Οπότε, τι θα κάνετε γύρω στις 9 του μήνα; Φαίνεται ότι κάποιοι έξω από τη δική σας σφαίρα, θα κάνουν προσπάθειες να σας υπονομεύσουν. Μην τους κατηγορήσετε, πρόκειται για ένα δώρο σας που είναι τουλάχιστον δυσδιάκριτο!

Η 11η και 12η μέρα σας βρίσκουν αναγεννημένους, σε μια διαφορετική μορφή ετοιμότητας για μια νέα προσέγγιση. Και αυτό ακριβώς παίρνετε μέχρι τις 19 Απριλίου, με ποικίλες βαθμίδες ικανοποίησης και αποτυχίας!

Ζώδια Απρίλιος Παρθένος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zvdia-alexΑγαπητοί Παρθένοι, επιστρατεύστε το χιούμορ σας όταν μπαίνετε σε άγνωστα εδάφη. Το μόνο που χρειάζεται για να πετύχετε, είναι να εύχεστε οι εκεί «κάτοικοι» να κατανοήσουν το αστείο!

Η ευχαρίστηση, η ικανοποίηση και η ξεκάθαρη δημιουργικότητα σας επισκέπτονται γύρω στις 20 Απριλίου. Ο βασικός παράγοντας για όλη τη χαρά που σας διέπει, είναι ότι δεν είστε μόνοι σας!
Στη συνέχεια θα μπουν στο πάρτυ σας και κάποιοι ξένοι… Ο κόσμος είναι πολυάσχολος και τα σύνορά του αυστηρά ενίοτε. Γι’ αυτό πρέπει να αρχίσετε να προσαρμόζεστε σε τέτοιου είδους πολιτισμικές συγκρούσεις!

Ζώδια Απρίλιος Παρθένος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο ο μήνας οδεύει προς τη λήξη του, θα ισχύσει η έκφραση «τέλος καλό, όλα καλά»! Ακόμα και χαμένα αντικείμενα θα βρουν το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι… Και για μία ακόμη φορά, είστε ολοκληρωμένοι!

Ζώδια Απρίλιος Παρθένος 2020 προβλέψεις καριέρας

Αγαπητοί Παρθένοι, θα είστε σε θέση ισχύος από την 1η μέρα του φετινού Απριλίου. Αλλά μέχρι και τις 8, να θυμάστε ότι πρέπει να ακολουθείτε συγκεκριμένους κανόνες!

Δεν θα διστάσετε να θυσιάσετε κάποιες μέρες γύρω στις 3 του μήνα, που η πολύτιμη εμπειρία σας θα έχει ζήτηση. Στις 6 πέφτει φως σε ένα θέμα ηθικής, που μπορεί κάποια μέρα να θίξει τη δουλειά σας – ως συνήθως. Επειδή αυτό θα σας απασχολήσει όλο το μήνα, συνηθίστε το!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Κάποιες αξιόπιστες ομάδες σημειώνουν ρωγμές μετά τις 9 Απριλίου. Εσείς μπορεί να βγάλετε μια λύση ανάγκης από το μανίκι σας γύρω στις 12… Αλλά σας αναμένει μία εβδομάδα με διφορούμενους πόρους, εναλλασσόμενη αφοσίωση και ένα εσώτερο κέντρισμα ότι ίσως πρέπει να αναζητήσετε μια διαφορετική καριέρα!

Η γενναιοδωρία θα σας βγάλει από αυτή την κατάπτωση, μέχρι τις 20 Απριλίου: Κάποιος θα σας απελευθερώσει ή θα εξαγοράσετε τη θέση σας στην κοινωνία με μια φιλανθρωπική κίνηση.

Ζώδια Απρίλιος Παρθένος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Οι δωρεάν συμβουλές, ενίοτε αξίζουν όσο και η ζητούμενη τιμή τους. Εάν μια κριτική ή ένας έλεγχος σας κάνει τη ζωή δύσκολη στις 23 Απριλίου, να θυμάστε ότι δεν έχετε τίποτα να κρύψετε.
Αγαπητοί Παρθένοι, από τις 26 του μήνα και μετά αρχίζετε να διεκδικείτε τον τομέα σας και τη δημόσια στήριξη που δικαιούστε. Η ανταπόκριση που λαμβάνεται, θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επένδυσή σας τώρα… Και η κριτική που καταλαγιάζει στις 30 Απριλίου, επικυρώνει τις σοφές και αποδοτικές επιλογές σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9