Ζώδια Απρίλιος Σκορπιός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

skorpios-zwdio

Ζώδια Κάποιοι δισταγμοί ή αμφιβολίες φαίνεται να σας προβληματίζουν, σε σχέση με την προσωπική και ερωτική σας ζωή…

Ποιος είναι ο λόγος που μπαίνετε τόσο συγκρατημένοι στον φετινό Απρίλιο;

Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Σκορπιοί, εντοπίστε άμεσα τη ρίζα του κακού!

zodia-taro-45

Από αστρολογικής πλευρά, διαφαίνεται ότι οι ελεύθεροι ίσως νιώθουν να μένουν έξω από το δρόμο της αγάπης. Όσο αφορά τους συντρόφους, την 1η και 2 Απριλίου θα νιώθουν σαν να αλλάζουν πλευρές στο κρεβάτι… Αλλά αυτές οι ακανθώδεις μέρες θα λάβουν τέλος, με ένα ικανοποιητικό κλείσιμο μόλις στις 3 του μήνα!

Κάτι που αφορά το ταίρι σας, θα σας χαροποιήσει τόσο που θα πάψετε να είστε θυμωμένοι μαζί του. Αναπτέρωση του ηθικού σας θα νιώσουν και οι ελεύθεροι τώρα. Και πριν καν λήξει η πρώτη εβδομάδα, όλοι θα έχετε απελευθερωθεί από καταστροφικές ψευδαισθήσεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ατμόσφαιρα που επικρατεί τις επόμενες μέρες, σας μεταμορφώνει στα πιο σέξι πλάσματα που υπάρχουν στη γη. Και μόνο με την εμφάνισή σας, τουλάχιστον θα μαγεύετε όπου κι αν βρεθείτε!
Ωστόσο, θέματα που αφορούν τη δέσμευση παραμονεύουν στις 13 και 14 Απριλίου. Εάν μόνο η μία πλευρά νοιάζεται για τη συντροφικότητα, τα πράγματα μπορεί να είναι δύσκολα. Το διάστημα από τις 15 έως τις 24, θα διέπεται από μεταβαλλόμενες προσδοκίες, μαθήματα ωριμότητας και ευθύνες. Και όλα αυτά θα οδηγήσουν τους αφοσιωμένους και μυαλωμένους συντρόφους στην αίσια έκβαση!

Ζώδια Απρίλιος Σκορπιός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Η 19η και 20η Απριλίου θα είναι σημαντικές ημέρες, καθώς θα ισορροπήσετε μεταξύ εγωισμού και ισότητας. Αγαπητοί Σκορπιοί, όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, μπορείτε να συνυπάρχετε και να είστε ευτυχισμένοι. Αρκεί να σεβαστείτε τα όρια και τη ρομαντικότητα του άλλου!

κρυσταλλομαντείαΑκόμη και τα ζευγάρια που είναι μαζί πολύ καιρό, θα νιώσουν και πάλι τη σπίθα της προσέγγισης και της κατάκτησης μέχρι τις 27 του μήνα. Κανείς δεν πρόκειται να μείνει μόνος ή απογοητευμένος, με αυτά που σας φέρνει η εύνοια του σύμπαντος στις 30 Απριλίου!

Ζώδια Απρίλιος Σκορπιός 2020 προβλέψεις ευεξίας

Νιώθετε αναζωογονημένοι με το ξεκίνημα κιόλας του φετινού Απριλίου, αγαπητοί Σκορπιοί! Όποια κι αν είναι η αφορμή ή η αιτία, οι μηνιαίες προβλέψεις σας προτείνουν να εμμείνετε στην εξάσκησή σας!

Το βέβαιο είναι ότι θα λάβετε ιδιαίτερη ευχαρίστηση, όσο ακολουθείτε τις ασκήσεις που επιθυμείτε. Απολαύστε την αίσθηση που λαμβάνετε, με το να ωθείτε το σώμα σας στο κάτι παραπάνω… Θα νιώσετε τη θετική επίδραση, τόσο στη φυσική σας κατάσταση όσο και στη διάθεσή σας!

xartomanteia

Αγαπητοί Σκορπιοί, θα επιθυμείτε ζωηρές και έντονες ενασχολήσεις γενικότερα στη διάρκεια του μήνα. Μπορεί αυτός να είναι ο τρόπος σας να χειριστείτε τον απαραίτητο εγκλεισμό… Αλλά σε κάθε περίπτωση, η δράση σας θα ευνοήσει τον εαυτό σας αλλά και το κοινωνικό σύνολο!

Ζώδια Απρίλιος Σκορπιός 2020 μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις

Να πέσετε με τα μούτρα σε ό,τι κι αν κάνετε, για να αποσυμπιεστείτε από την ενέργεια που θα νιώθετε. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να στήσετε με το ταίρι σας και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ένα καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων. Να ξέρετε ότι η απόλαυσή σας θα φτάσει στο αποκορύφωμα, όποιου είδους «άσκηση» κι αν επιλέξετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia