Ζώδια Απρίλιος Σκορπιός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

scorpio-sign1

Ζώδια Αγαπητοί Σκορπιοί, καλύτερα να αποφύγετε τα πρωταπριλιάτικα αστεία για φέτος!

Αυτό σας συστήνουν οι μηνιαίες προβλέψεις σας για τον Απρίλιο…

Μην ψάχνετε για μπελάδες από την αρχή του κιόλας, αφού κανείς δεν φαίνεται να έχει διάθεση να γελάσει!

zodia-taro-45

Ωστόσο, μην πτοηθείτε από αυτό το μεμονωμένο γεγονός. Λίγο αργότερα θα αποζημιωθείτε από όσους μπορεί να είχατε αναστατώσει. Συνήθως έχετε την τάση να ψάχνετε να επωφεληθείτε ή να εκδικηθείτε… Αλλά γύρω στις 6 Απριλίου, το μόνο που αποζητάτε είναι να υπάρχει ήρεμη και αρμονική ατμόσφαιρα!

Οι άλλοι θα ακολουθήσουν τους κανόνες σας στις 7 και 8 – ή τουλάχιστον θα αντέξουν τις άκακες ιδιοτροπίες σας. Μέχρι τις 12 Απριλίου βάζετε κι εσείς τα δυνατά σας για να εξομαλύνετε τις συνέπειες των αμαρτιών σας… Ίσως αυτός είναι ο δικός σας δημιουργικός τρόπος για να ζητήσετε συγγνώμη και να δικαιολογηθείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot
Τις επόμενες μέρες ίσως να παραπαίετε από κάποιες υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και από πεπαλαιωμένες τακτικές. Τα άστρα σας αποκαλύπτουν ότι είστε υποψήφιοι για τολμηρές καινοτομίες, με απρόσμενη τύχη μεταξύ 15 και 17 Απριλίου… Αλλά η προϋπόθεση είναι να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε ουσιαστικά!

Μετά τις 18 του μήνα να αναμένετε εξονυχιστικούς ελέγχους, κριτική και επαναπροσδιορισμούς από τους προϊσταμένους ή τους οικείους σας. Κάποιες προσπάθειες είναι πιθανό να σας γυρίσουν μπούμερανγκ στις 23 και 24 Απριλίου 2020.  Το να αναλάβετε το κόστος, θα αποβεί προς όφελός σας!

Ζώδια Απρίλιος Σκορπιός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Από τις 25 Απριλίου και μετά, φαίνεται να μπαίνετε υπό την προστασία ενός από μηχανής θεού. Μην ξεχνάτε ότι είστε πάντα υπεύθυνοι για την κάθε κακή συμπεριφορά σας… Αλλά στη λήξη του μήνα, μπορείτε να μετατρέψετε σε θετική εμπειρία το κλίμα συγχώρεσης!

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Απρίλιος Σκορπιός 2020 προβλέψεις καριέρας

Τα πρωταπριλιάτικα αστεία δεν ανήκουν ούτε στο χώρο εργασίας, αγαπητοί Σκορπιοί! Όποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτά, θα καταλάβει ότι κανείς δεν γελά και είναι πιθανό να του γυρίσει μπούμερανγκ!

Οι άνθρωποι σέβονται ξανά ο ένας τον άλλον μέσα στην πρώτη εβδομάδα του φετινού Απριλίου. Εσείς βρίσκεστε στο σωστό εργασιακό περιβάλλον προκειμένου να καθιερωθείτε. Οι επαφές την κατάλληλη στιγμή αλλά και η μακροχρόνια επιρροή σας, θα σας χρίσουν το «χρυσό παιδί» του τομέα σας!

Ζώδια Απρίλιος Σκορπιός 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Εφόσον όλες οι κινήσεις σας είναι νόμιμες και λάβετε τις κατάλληλες υπογραφές μέχρι τις 12 Απριλίου, θα απελευθερωθείτε από κάθε άγχος. Αλλά αν δεν υπάρχει καλή χημεία, θα υπάρξουν αναβολές… Τόσο πιθανές προσλήψεις και θέματα προϋπολογισμού, όσο και δύσκαμπτες αποφάσεις τακτικής θα μετατεθούν για μετά τις 13 του μήνα!
Ακόμα και οι πλέον πετυχημένοι, μπορεί να πέσουν θύματα ψευδούς διαφήμισης μεταξύ 15 και 24 Απριλίου. Ίσως να υπάρξουν τώρα και ρωγμές σε σταθερές συμμαχίες!

chartomantia-098

Αλλά γύρω στις 20 του μήνα είστε έτοιμοι να σηκώσετε κι άλλο τον πήχη: Μπορεί να προκαλέσετε συνεργάτες να γίνουν καλύτεροι ή να διερευνήσετε ποια καριέρα θα σας ταίριαζε περισσότερο. Μεταξύ 25 και 27 Απριλίου μπορεί να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας, καθώς παραείστε καλοί για να ανεχθείτε αρρωστημένες επιδιώξεις!

Αγαπητοί Σκορπιοί, παραμείνετε στο πλέον στεγανό επαγγελματικό πλαίσιο όσο ο μήνας φτάνει στο τέλος του. Μην παρασυρθείτε από κανενός τη διάθεση για διαπληκτισμούς. Η λογική και η στιβαρή διαχειριστική σας δεξιότητα, θα κλείσουν τον φετινό Απρίλιο με θετικό πρόσημο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988