Ζώδια Απρίλιος Υδροχόος 2020 ερωτικές προβλέψεις

miniaies-erwtikes-ydroxoos

Ζώδια Το ωροσκόπιο του Υδροχόου για τον Απρίλιο, προβλέπει ότι είναι δύσκολο να εμπιστευτείτε οποιονδήποτε μεταξύ 1ης και 4ης ημέρας, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας.

Η λίμπιντο δημιουργεί παράξενες σκιές πάνω από τη συνείδησή σας.

Το να περιμένετε είναι το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε – και το δυσκολότερο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η πραγματική αγάπη εμπνέει τις δημόσιες και ιδιωτικές γιορτές στις 5 και 6 του μήνα. Ωστόσο, κάποιοι που δεν εμπλέκονται επιστρέφουν χωρίς να έχουν αλλάξει στις θέσεις τους αφού έχουν ευχηθεί στο χαρούμενο ζευγάρι τα καλύτερα. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για φίλους που δεν είναι ευτυχισμένοι μεταξύ της 9ης και 19ης ημέρας, άρα μπορείτε να χουχουλιάσετε!

Ζώδια Απρίλιος Υδροχόος 2020 ερωτικές προβλέψεις

Από τις 13 έως τις 15 Απριλίου κάνετε βόλτα σε αγαπημένα μέρη, γελάτε με πράγματα που θεωρείτε αστεία. Το σαββατοκύριακο κοντά στις 17 του μήνα διέπεται από μια ιδιαίτερη εμμονή που σας κάνει να συμπεριφέρεστε άσχημα. Έως τις 20 είστε απασχολημένοι με εξωτερικές υποχρεώσεις, που σας αποσπούν από αυτό τον σύντομο και άτακτο μήνα του μέλιτος!

tarw-zwdia

Όσοι Υδροχόοι ήσασταν μόνοι και είχατε μόνο τη φαντασία για πολύ καιρό, η επιστροφή στην πραγματικότητα μπορεί να αποτελέσει μια ανακούφιση. Ο ηρωισμός εμφανίζεται για να σώσει την ημέρα με μια επιτυχία, η οποία τελειώνει έως 24 Απριλίου. Αλλά οι πραγματικές σχέσεις μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκες μεταξύ 23 και 30 του μήνα. Το να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, απαιτεί πολύ περισσότερη δουλειά όταν έχει να κάνει με την κάθε ημέρα!

Ζώδια Απρίλιος Υδροχόος 2020 προβλέψεις ευεξίας

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Απρίλιο, αναφέρουν πως πάντα  σας ενισχύει μια καλή άσκηση. Οι Υδροχόοι θα ανακαλύψουν και κάποια άλλα σημαντικά οφέλη της εξάσκησης… Αφήστε την καθημερινή εξάσκηση να ενισχύσει τη ζωή σας με περισσότερους τρόπους, όχι μόνο στη φυσική σας κατάσταση!

μελλοντολόγος

Ζώδια Απρίλιος Υδροχόος 2020 ερωτικές προβλέψεις

Χρησιμοποιήστε το χρόνο που έχετε διαθέσιμο, για να κάνετε κάποιες ιδιωτικές σκέψεις επίσης. Η 9η και 10η  Απριλίου είναι ημέρες για έντονη φυσική εξάσκηση για εσάς. Στήστε ένα γκρουπ από ενθουσιώδη άτομα και ασχοληθείτε με κάποιες δραστηριότητες που χρειάζονται πολλή ενέργεια.  Οι καλύτερες μέρες για γυμναστική αυτό το μήνα, είναι από τις 13 έως τις 15 Απριλίου.

Όλες οι προσπάθειες που κάνετε για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, θα φτάσουν στο στόχο τους.  Το μέσο του μήνα είναι η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Τα άστρα ευνοούν τις δραστηριότητες που ξεκινούν γύρω στις 15, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε; Αγαπητοί Υδροχόοι, παραμείνετε στη ρουτίνα σας στις 20 και 21 Απριλίου. Προσέξτε την υγεία σας στο τέλος του μήνα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia