Ζώδια Απρίλιος Υδροχόος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Aquarius

Ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, η ασάφεια δημιουργεί σύννεφα στη γενική σας εικόνα τις πρώτες μέρες του φετινού Απριλίου!

Αυτό προβλέπουν οι μηνιαίες προβλέψεις για εσάς, ειδικά μεταξύ 1ης και  4ης ημέρας.

Μην στηρίζεστε μονάχα στην τύχη, μπορεί να μην τα καταφέρνετε!

zodia-taro-45

Αν μια ανώτερη δύναμη έχει σχέδια για εσάς, θέλετε να γνωρίζετε περισσότερα. Απαλλαγείτε απ’ ότι σας κρατάει πίσω από τις 5 έως τις 8 του μήνα. Μάθετε αν μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή – και αν είναι αυτό που πράγματι περιμένατε!

Στις 9 Απριλίου σας προκύπτει μια ευπρόσδεκτη ευκαιρία ανάκαμψης, που θα συνοδευτεί από επιτυχημένες κινήσεις. Και αυτή η εύνοια θα διαρκέσει για τις επόμενες 10 ημέρες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Δώστε σημασία στις προειδοποιήσεις του σύμπαντος γύρω στις 12 του μήνα. Θα σας επιτρέψει να βουτήξετε πολυτελώς στη σοφία που έχετε αποκτήσει, με θετικά αποτελέσματα στις 13 και 14 Απριλίου.

Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι προσωπική σας απόφαση το τι και πόσα θα μοιραστείτε… Γιατί το μέσο του μήνα σας υποδεικνύει να προτιμήσετε την ιδιωτικότητα. Αυτή η συγκυρία θα λήξει στις 19 Απριλίου, με μια γρήγορη και αποφασιστική νίκη!

Ζώδια Απρίλιος Υδροχόος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Μετά από αυτό, όποιοι έχουν πρόβλημα να ξεπερνούν πρόσωπα και πράγματα, μπορεί να χάσουν τη συνολική εύνοια.  Άτομα με εξουσία κάνουν περίεργες ερωτήσεις γύρω στις 22 του μήνα.

Στις 23 και 24 Απριλίου έχετε μια τελευταία ευκαιρία να καταφέρετε πραγματικά πολλά, ως διά μαγείας. Όταν θα κλείσει αυτό το παράθυρο διαύγειας περνάει, θα αναζητάτε κι εσείς λύσεις όπως όλοι οι άλλοι. Αξιοποιήστε το κοφτερό μυαλό σας για να στήσετε μια αξιόπιστη εξήγηση στις 28 και 29 Απριλίου. Ποιος ξέρει, μπορεί και να αποδειχθείτε σωστοί!

chartomantia-098

Ζώδια Απρίλιος Υδροχόος 2020 προβλέψεις καριέρας

Αγαπητοί Υδροχόοι, όσα εφόδια και αν έχετε ο ανταγωνισμός είναι βάρβαρος μεταξύ 1ης και 4 Απριλίου. Η ανταπόκρισή σας στα ζητούμενα και οι τοποθετήσεις σας, έχουν περισσότερη σημασία από την πανεπιστημιακή εκπαίδευση και τα επαγγελματικά βραβεία.

Ζώδια Απρίλιος Υδροχόος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Εάν αυτό το φέρνετε βαρέως, η αρμονία θα αλλάξει όταν τα άστρα σας φέρνουν επαγγελματική τύχη από το χάος άλλων ανθρώπων στις 5 και 6 του μήνα. Οι ψηφιακές εταιρείες ευδοκιμούν, ενώ οι προσπάθειες εντοπισμού δεν πετυχαίνουν στις 7 και 8.

Ακολουθήστε το χρήμα στις 9, αφήστε το να σας οδηγήσει σε μια επαγγελματική πορεία ζωής μέχρι και τις 19 Απριλίου. Δεν σας πειράζει να χάσετε και λίγα σαββατοκύριακα, για να τα καταφέρετε!

taro-6-9
Έντονα γεγονότα συμβαίνουν μεταξύ 12 και 15 Απριλίου. Οι πολλές σας ιδέες καταστρέφουν έναν νοητό τείχος. Εσείς επιλέγετε τον καλύτερο πελάτη μεταξύ άλλων, που κάνουν σειρά για να έχουν τις υπηρεσίες σας.  Τα αποτελέσματα είναι υπέροχα όταν αγαπάτε αυτό που κάνετε!

Όμως κάποια σύννεφα μαζεύονται στις 20 του μηνός εξαιτίας παρερμηνειών που υπάρχουν σε συμβόλαια ή κατώτερα προϊόντα. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι εκείνος που θα δώσει απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις.  Έχετε περιθώριο έως τις 24 Απριλίου να σώσετε την κατάσταση, με μια εξαιρετική ηγετική δράση ή την αλάνθαστη πειθώ σας!

Ζώδια Απρίλιος Υδροχόος 2020 μηνιαίες προβλέψεις

Μετά από αυτό, ο Απρίλιος θα είναι γκρίζο τοπίο μέχρι τη λήξη του. Η αφοσίωση παραπαίει, οι εικασίες αντικαθιστούν τις εμπεριστατωμένες έρευνες. Μπορεί και να επιλέξετε να κάνετε μια γρήγορη και πρόχειρη  δουλειά… Αλλά θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε τους παραλήπτες: Λαμβάνουν αυτό για το οποίο έχουν πληρώσει, αγαπητοί Υδροχόοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76