Ζώδια Απρίλιος 2020 – Μια Διαφορετική Επανάσταση

97723020

Ζώδια Απρίλιος 2020 .

Ζώδια Απρίλιος 2020 : Η σύνοδος Δία – Πλούτωνα είναι κατ’ αρχήν το πιο σημαίνον αστρολογικό γεγονός του φετινού Απριλίου. Θα γίνει ακριβείας στις 4 του μήνα, μέσα στα εδάφη του Αιγόκερω.

Ο Δίας και ο Πλούτωνας συμπίπτουν σε ένα ζώδιο που σχετίζεται με την εξουσία: Τις κοινωνικές και πολιτικές δομές, τους θεσμούς κάθε είδους, τις κυβερνήσεις, τους κυβερνώντες.

Αφορά επίσης τις υπολείψεις αλλά και τις προκαταλήψεις και τους κανόνες!

zodia-taro-45

Ο Δίας και ο Πλούτωνας θεωρούνται υπερασπιστές της αλήθειας. Επιπλέον, ο Πλούτωνας φέρει τη δυναμική να βγάζει στο φως καθετί μυστικό ή κρυμμένο… Προκειμένου να κεντρίσει ριζικές αλλαγές και μεταμορφώσεις.

Με αυτά τα δεδομένα, η μεταξύ τους σύνοδος αφορά την επέκταση και την πρόοδο, την ωρίμανση που επιδιώκει ο Δίας. Αλλά αυτά υπό την προϋπόθεση ότι θα παραμεριστεί κάθε προσωπική ή συλλογική ή κοινωνική πτυχή που δεν είναι πλέον λειτουργική: Ό,τι έχει διαφθαρεί, είναι παράνομο, στηρίζεται σε κατάχρηση εξουσίας και παραποίηση της αλήθειας. Ό,τι ενέχει κλοπή, εξαπάτηση ή χειραγώγηση, όπως ορίζει ο Πλούτωνας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζωδια Απρίλιος 2020 .

Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια σημαντικά περιστατικά διαφθοράς, αποσταθεροποίησης κοινωνικών συστημάτων, να υπάρξουν κοινωνικές ή θεσμικές αναδομήσεις. Να καταρρεύσουν παλιές ηγεσίες και να προαχθούν καινούργιες, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή την περίοδο, ο Αιγόκερως εξακολουθεί να φιλοξενεί στα εδάφη του το Νότιο Δεσμό. Γι’ αυτό είναι πιθανό κάποια άτομα να προσκολληθούν στο παρελθόν… Με την ελπίδα να προχωρήσουν στο καταστρεπτικό μονοπάτι τους με την αδράνεια!

Αν κάποιοι έχουν αποκτήσει ένα αξίωμα ή μια εργασιακή θέση χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, τώρα μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Από την άλλη πλευρά, όσοι κινούνται με αγνές προθέσεις και είναι ικανοί και επίμονοι, θα τους παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες. Θα τύχουν σεβασμού, θα σημειώσουν κοινωνική και επαγγελματική πρόοδο, θα αναγνωριστούν τα προσόντα τους!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Πρόβλεψη για το 1ο 10ήμερο Απριλίου

μελλοντολόγος

Η λέξη που ίσως θα χαρακτηρίσει τον φετινό Απρίλιο, θα είναι η «επανάσταση». Και όχι οποιαδήποτε επανάσταση – η ριζική: Αυτή που θα εξαλείψει τη ρίζα κάθε κακού! Οι μάχες ισχύος αναμένεται να ενταθούν, επιφέροντας ενδεχομένως κάθε είδους κρίση.

Ειδικά όσον αφορά την πανδημία του Κορονοϊού, θα αναδείξει τις αδυναμίες των συστημάτων στα οποία στηρίζονται όλοι. Και αυτά περιλαμβάνουν τον τομέα της υγείας – σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, όπως και την ικανότητα των κυβερνώντων να χειριστούν καταστάσεις που διακυβεύονται ζωές!

Ο Δίας σχετίζεται με τα ταξίδια και το εξωτερικό. Γι’ αυτό μένει να φανεί ποια θα είναι η επίπτωση της κρίσης του Κορονοϊού, στον παγκόσμιο τουρισμό αλλά και τη μετανάστευση. Υπό το τωρινό αστρολογικό σκηνικό, δεν είναι απίθανο να προκύψει η γέννηση μιας νέας τάξης πραγμάτων παγκοσμίων: Με νέες δομές στους κοινωνικούς θεσμούς, ακόμα και με καινούργιους νόμους!

Ζώδια Απρίλιος 2020 .zwdia-tarw-zodia-19

Η ενέργεια του Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει θετικά στη θεμελίωση και οικοδόμηση μακροχρόνιων εγχειρημάτων, σε προσωπικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Οι στόχοι γίνονται υψηλότεροι αλλά βελτιώνεται και η ικανότητα του καθενός να τους προσεγγίσει. Τα κλειδιά της επιτυχίας είναι η δικαιοσύνη, η ηθική, η νομιμότητα, η αναζήτηση και ο σεβασμός της αλήθειας.

Πολλές ψευδαισθήσεις θα διαλυθούν, πολλές ιδέες μπορούν να ανατραπούν, ακριβώς για να βιώσουν όλοι καινούργια και υγιή ξεκινήματα!

Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να γίνει εν μία νυκτί. Οι αλλαγές μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολες και αργές… Ίσως να επιστρέψετε σε παλιές βλαβερές συνήθειες, κάποιες παλιές δομές και συμπεριφορές μπορεί να σφαδάζουν βιαίως κατά το ξερίζωμά τους!

Μια άλλη ευαίσθητη πτυχή με μεγάλες προοπτικές για αλλαγές, είναι αυτή των χρημάτων. Ίσως να προκύψουν νομοθεσίες και οικονομικές πολιτικές προς την κατεύθυνση των αλλαγών. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν περικοπές ή μειώσεις, πριν να φανεί κάποια οικονομική ανάπτυξη και πρόοδος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Τούτου λεχθέντος, πρέπει σε προσωπικό επίπεδο να είστε πιο λιτοί. Να διαχειρίζεστε με επιμέλεια τις πηγές σας, τα χρέη ή τις επενδύσεις που έχετε σχεδιάσει. Μπορεί να υπάρξει οικονομική ύφεση, πιο επιθετική φορολόγηση, τραπεζικές κρίσεις: Όλα θα βασίζονται σε επιβεβλημένες και άκαμπτες αλλαγές. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια και κάποιες παράνομες ή ανήθικες πρακτικές, που να εξοργίσουν τους πολίτες!

Αναμενόμενα είναι και τα κάθε είδους εθνικά θέματα. Ακόμα και σκανδαλιστικά γεγονότα που θα αφορούν βουλευτές, πολιτικές συμμαχίες και δραστηριότητες… Τη διαμόρφωση νέων συμμαχιών ή την κατάρρευση παλαιότερων κ.ο.κ.

Πιθανά είναι και θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία. Είναι μακρά η διαδρομή, πριν να φτάσει κάποια αναμόρφωση και ευημερία… Και οι πρώτες διαυγείς κατευθύνσεις και ενδείξεις επί αυτών, δεν θα φανούν πριν τα τέλη του Νοεμβρίου!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Πρόβλεψη για το 1ο 10ήμερο Απριλίου

taro-zodia-76

Ζώδια Απρίλιος 2020 .

Καταλήγοντας, πριν υπάρξει πρόοδος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, πρέπει να αντιμετωπιστεί η ζοφερή πλευρά… Των κοινωνικών και πολιτικών συστημάτων, των σχέσεων αλλά και των πτυχών ζωής του καθενός!

Σε κίνηση θα βρίσκεται ο γοργοπόδαρος Ερμής μέσα στον φετινό Απρίλιο. Θα διασχίσει με ταχύτητα τον Κριό από τις 11 έως τις 27 του μήνα. Αυτή η ταχεία μετάβαση ενέχει μια προδιάθεση για πνευματικό παρορμητισμό και ανεπάρκεια, ειδικά σε ιδέες που θα βιαστείτε να βάλετε σε εφαρμογή. Η διέλευση του Ερμή από τον Κριό θα επιφέρει βιάση στην έκφραση, ανυπομονησία, ίσως και μια εριστική και φιλοπόλεμη τάση!

Ο Ερμής θα σχηματίσει κάποιες όψεις έντασης με τον Δία και τον Πλούτωνα, μεταξύ 24 και 26 Απριλίου. Αυτές υποκρύπτουν συγκρούσεις, αλαζονεία, μια αίσθηση περιορισμού, μια ανάγκη επιβολής της δικής σας οπτικής. Ένας από τους πιο σημαντικούς εχθρούς σας, θα είναι η έλλειψη προσοχής, που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και αξιοθρήνητες απρέπειες. Ας αποφύγετε τις ακρότητες, για να μην προκαλέσετε την αντίδραση των άλλων!

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Απρίλιος 2020 .

Έχετε σε εκκρεμότητα κάποιες διαπραγματεύσεις, σημαντικές συζητήσεις ή εξετάσεις; Με αυτά τα δεδομένα, καλό θα είναι να τα προγραμματίσετε για το πρώτο δεκαήμερου του φετινού Απριλίου. Ο

Ερμής θα βρίσκεται ακόμα στους Ιχθύες και θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο!

Ο Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 30 Μαρτίου, η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους στις 3 Απριλίου. Η προσωπική και ερωτική ζωή σας θα είναι λιγότερο ταραχώδης στη διάρκεια αυτού του μήνα!

Οι έλξεις θα είναι περισσότερο διανοητικής φύσεως: Θα σας κεντρίζει πιο πολύ ένα έξυπνο αστείο ή ένα άτομο που μπορείτε να συζητήσετε άνετα για διάφορα θέματα. Θα επικρατήσουν οι πιο φιλικές δονήσεις, με πλατωνικές ή ασυνήθιστες σχέσεις.

Όσον αφορά τις υπάρχουσες σχέσεις, οι άνθρωποι θα έχουν ανάγκη από χώρο και ελευθερία κινήσεων. Κάθε είδους κτητικότητα δεν θα γίνεται ανεκτή – κατ’ ακρίβεια μπορεί να προκαλέσει χωρισμούς. Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί για να επιλύσετε κάθε πρόβλημα ή παρεξήγηση!

chartomantia-098

Ζώδια Απρίλιος 2020 .

Οι μετακινήσεις του Άρη και της Αφροδίτης θα ευνοήσουν όσους αναζητούν την αγάπη – χωρίς να βιάζονται να δεσμευτούν. Επίσης, θα ωφελήσουν σχέσεις που ίσως βιώνουν κάποια ένταση. Τώρα θα καταφέρετε να κάνετε πιο λογικές και ρεαλιστικές συζήτησης, με κατανόηση και αισιοδοξία αλλά και πιο χαλαρή προσέγγιση των θεμάτων σας!

Ο Ήλιος θα περάσει στον Ταύρο στις 19 Απριλίου. Στο ίδιο ζώδιο θα περάσει και ο Ερμής στις 27 του μήνα. Οι δυο τους θα συναντήσουν εδώ τον Ουρανό, μεταξύ 25 και 27 του μήνα και στις 30 Απριλίου. Αυτές οι όψεις θα επιφέρουν μια θεαματικά πρακτική εφευρετικότητα: Την ικανότητα να εντοπίζετε απλές και ανέλπιστες λύσεις σε περίπλοκα θέματα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Απριλίου, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν μετακινείτε οικιακές συσκευές, μηχανήματα και κάθε είδους εργαλεία. Επίσης να προσέχετε ό,τι έχει σχέση με τον ηλεκτρισμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot