Ζώδια Απρίλιος 2023 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις

nea-selini-zwdio-tayros

Ζώδια Απρίλιος 2023 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Απρίλιος 2023 Ταύρος  : Η άνοιξη είναι επίσημα στον αέρα, φέρνοντας μια αναταραχή νέων πιθανοτήτων.

Ο Απρίλιος είναι ένας μεγάλος μήνας για εσάς, καθώς ξεκινάει την περίοδο των γενεθλίων σας και ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα και τις ανησυχίες σας.

Επιπλέον τονίζει ότι είναι καιρός να κάνετε ένα διάλειμμα από τη φασαρία της κοινωνικής ζωής και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

Όμως ο προβληματισμός για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας θα ωφελήσει τη μελλοντική σας επιτυχία. Στις 3 Απριλίου, ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας κι έφτασε η ώρα να ετοιμαστείτε για τον δρόμο προς την κορυφή. Ο Ερμής στο ζώδιό σας είναι σαν να έχετε μια προσωπική ομάδα δημοσίων σχέσεων. Είναι σαν να είστε ο πρωταγωνιστής της παράστασης, με όλους γύρω σας να κρέμονται από κάθε σας λέξη.

Η γοητεία και η εξυπνάδα σας θα είναι στα ύψη, οπότε μην εκπλαγείτε αν οι άνθρωποι αρχίσουν να κάνουν ουρές για να ακούσουν τι έχετε να πείτε. Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 6 Απριλίου, φωτίζει τον τομέα της παραγωγικότητάς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ζώδια Απρίλιος 2023 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Προετοιμαστείτε για ένα κύμα ισορροπημένης, αρμονικής ενέργειας στην καθημερινότητά σας, όπως και στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει επίσης μια αίσθηση ειρήνης και ισορροπίας. Θα βρείτε τον εαυτό σας να έλκεται με δραστηριότητες που προάγουν την αίσθηση της αρμονίας και της ισορροπίας στη ζωή σας.

Θα θελήσετε να δημιουργήσετε υγιεινές συνήθειες ή να αναζητήσετε μια πιο αρμονική ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Μην ξεχάσετε μόνο, να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναλογιστείτε τα επιτεύγματά σας.

tarw-taro-xartomanteia

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για να κάνετε έναν απολογισμό της προόδου σας και δώστε στον εαυτό σας ένα χτύπημα στην πλάτη για όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλει μέχρι τώρα. Στις 11 Απριλίου, η Αφροδίτη ετοιμάζει τις βαλίτσες της και κατευθύνεται προς τους Διδύμους, προσφέροντας αφθονία στα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους έχει να κάνει με την περιέργεια, την εξερεύνηση και τη διασκέδαση.

Μπορεί να επιδοθείτε σε μερικές ένοχες απολαύσεις, δοκιμάζοντας το φαγητό σ’ ένα καινούργιο εστιατόριο είτε κάνοντας τρελές αγορές – το τελευταίο με μέτρο. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Κρόνο στις 14 Απριλίου φέρνοντας ένταση ή περιορισμό στις σχέσεις σας. Μπορεί να θέλετε να συνδεθείτε με τους άλλους σε ένα βαθύτερο επίπεδο, αλλά θα νιώθετε αποκλεισμένοι ή περιορισμένοι.

Διαβαστε επισης : Ζώδια Απρίλιος 2023 – Ερωτικές Συναστρίες για όλους .

taro-provlepseis-01

Ζώδια Απρίλιος 2023 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μπορείτε τώρα να εξετάσετε τις σχέσεις και τους κοινωνικούς δεσμούς σας και να καθορίσετε υγιή όρια όπου χρειάζεται. Επιπλέον, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες αλήθειες για τις σχέσεις σας, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε μεγαλύτερη σαφήνεια και κατανόηση. Στις 20 Απριλίου, ο Ήλιος και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται στον Κριό, φέρνοντας την πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του 2023.

Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει την αρχή ενός ολοκαίνουργιου σεληνιακού κύκλου, ώριμο για φύτευση σπόρων και καθορισμό προθέσεων. Η ενέργεια της επικεντρώνεται στα κρυμμένα μέρη της ψυχής σας και στα μυστικά που κρατάτε κρυμμένα από τον κόσμο.

Κάντε μια ενδοσκόπηση και προβληματιστείτε καθώς αντιμετωπίζετε τους εσωτερικούς σας δαίμονες και αποκτάτε μεγαλύτερη εικόνα για τις βαθύτερες επιθυμίες και τους φόβους σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Απρίλιος 2023 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Γενικά, η ενέργεια αυτής της Ηλιακής Έκλειψης είναι έντονη και μεταμορφωτική, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να απορρίψετε παλιά μοτίβα και πεποιθήσεις. Απαιτεί θάρρος κι ένα νέο επίπεδο σκέψης, αλλά οι ανταμοιβές θα είναι βαθιές και θα αλλάξουν τη ζωή σας. Η περίοδος των γενεθλίων σας ξεκινά στις 21 Απριλίου. Χρόνια πολλά Ταύρε! Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σας γεμίζει με πάθος και ανεβάζει την ποιότητα της ζωής σας.

Η αύρα σας λάμπει με μια ανανεωμένη αίσθηση ζωτικότητας και αποφασιστικότητας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να έλκεστε από δραστηριότητες που σας βοηθούν να αισθάνεστε πιο συνδεδεμένοι με το φυσικό σας σώμα, όπως η γιόγκα, η πεζοπορία ή η υγιεινή διατροφή. Ο Ερμής ξεκινά ανάδρομος στις 21 Απριλίου, αναδεικνύοντας την ανάγκη να επιβραδύνετε και να δώσετε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Απρίλιος 2023 Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να αναδείξει παλιά ζητήματα και ανεπίλυτες συγκρούσεις που σχετίζονται με περιουσιακά ή οικονομικά θέματα. Μπορεί να σας ζητηθεί να επανεξετάσετε παλαιότερες αποφάσεις και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να πετύχετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα.

Ο μήνας τελειώνει με μια σύνοδο μεταξύ του Ήλιου και του Β. Δεσμού στις 24 Απριλίου και ακολουθεί ο Άρης που κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στις 29 Απριλίου. Μια συναρπαστική ενέργεια ξεσπά στον αέρα, επιτρέποντάς σας να διοχετεύσετε την ενέργειά σας και να προχωρήσετε προς τη δημιουργία θετικών αλλαγών στη ζωή και στον κόσμο γύρω σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας γιατί αυτή είναι η ώρα σας να λάμψετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098