Ζώδια Απρίλιος 2024 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

Ζώδια Απρίλιος 2024 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Απρίλιος 2024 Λέων : Ο Απρίλιος συνδυάζει τη διαίσθηση με τη δημιουργικότητα για να πετύχετε στόχους καριέρας και να ξεκινήσετε βελτιώσεις στην οικογενειακή σας ζωή σέξι Λέοντες!

Είναι ένας μήνας με αυξημένες διαισθητικές ικανότητες, ιδέες, περιπέτειες, επέκταση και ανάπτυξη.

Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να επηρεαστεί από τις απόψεις και τα δράματα των άλλων. Εστιάστε σ’ αυτό που σας ταιριάζει.

zodia-taro-45

Ο Ερμής την πρώτη μέρα του μήνα γυρίζει ανάδρομος και σας προκαλεί να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Ωστόσο, αυτή είναι μια ευκαιρία να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και τα φιλοσοφικά σας ιδεώδη. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή εμπόδια σε θέματα που αφορούν την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ταξίδια και τα νομικά ζητήματα. Μην αγχώνεστε όμως, πιστέψτε ότι όλα θα επιλυθούν στην κατάλληλη στιγμή.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό στις 5, θα νιώσετε πιο σίγουροι κι έτοιμοι να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις. Η διέλευσή της θα διευκολύνει την επιρροή του ανάδρομου Ερμή και θα σας δώσει αρκετή αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο οποιαδήποτε κατάσταση! Και χάρη σε μια Ηλιακή έκλειψη στις 8, είναι σαν να αφήνετε πίσω σας παλιές πεποιθήσεις και να αναζητάτε νέους τρόπους για να βλέπετε τον κόσμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Απρίλιος 2024 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Το γεγονός ότι οι ηλιακές εκλείψεις αφορούν το πεπρωμένο και την αυτό-εξερεύνηση, καθιστά τη στιγμή ιδανική, για να χαρτογραφήσετε μελλοντικές περιπέτειες και να συνδεθείτε με εξωτικά μέρη ή ξένους πολιτισμούς. Ίσως το ταξίδι να είναι στο μυαλό σας, όμως αυτή τη στιγμή θα εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και θα ακολουθήσετε αυτές τις διαισθητικές ωθήσεις!

Ειδικά επειδή ο Ήλιος συναντά τον Ερμή στις 11, ενισχύοντας το πνευματικό σας τοπίο και σας προτρέπει να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε αλληλογραφία, email ή γραπτό μήνυμα. Η αύξουσα Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 15 Απριλίου.. και το μόνο που χρειάζεται, είναι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να διασκεδάσετε. Οι δονήσεις είναι τόσο έντονες που θα πιστέψετε πως είναι η εποχή σας. Αφιερώστε χρόνο για να ισορροπήσετε τα προσωπικά σας συμφέροντα… με τις θυσίες που κάνετε για να τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο στις 19. Κατά τη διάρκεια της εποχής του Ταύρου θα είναι πιο εύκολο να βγείτε στο προσκήνιο. Αν και ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος, εξακολουθείτε να έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε, για να κάνετε μεγάλες κινήσεις. Αν δεν έχετε κερδίσει ακόμα το χειροκρότημα ή την αναγνώριση που σας αξίζει, κάντε υπομονή. Είναι καθ’ οδόν. Ταυτόχρονα, θα νιώσετε μια έλξη να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εφόσον ο Δίας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό στις 21, θα καταφέρετε να εντοπίσετε καινοτόμους τρόπους για να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ καριέρας και οικογένειας. Περιμένετε το απροσδόκητο, είτε πρόκειται για αλλαγές σταδιοδρομίας, προαγωγή, έναρξη νέας επιχείρησης, μετακόμιση ή αγορά ακινήτου. Με την Πανσέληνο του Σκορπιού στις 23, ενθαρρύνεστε να φέρετε αγάπη σε ό,τι κάνετε – και σίγουρα θα τα καταφέρετε. Μπορεί να φτάσετε σε ένα ορόσημο στα έργα ή τους στόχους που είχατε θέσει νωρίτερα για τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Είναι μια συναισθηματικά έντονη περίοδος, που αφορά την αλχημεία και την εκδήλωση επιτυχίας – όχι μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Λοιπόν, τι ολοκληρώνετε και τι απελευθερώνετε; Παραδίδεστε ή καλωσορίζετε τις αλλαγές στη ζωή σας; Είστε ελεύθεροι να κάνετε επιλογές χωρίς το άγχος του ανάδρομου, όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία στις 25. Προχωρήστε όμως με προσοχή, καθώς θα βρίσκεται στη σκιά του για δύο εβδομάδες.

Ο μήνας τελειώνει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 29 και του Άρη στον Κριό στις 30. Αυτές οι διελεύσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς και οι δύο κινούνται στις κυρίαρχες θέσεις τους. Δεδομένου ότι τα φώτα της δημοσιότητας είναι εκεί που ευδοκιμείτε, η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σας ανταμείψει. Η Αφροδίτη μαζί με τον Ήλιο, τον Δία και τον Ουρανό ενεργοποιούν το πιο δημόσιο μέρος του χάρτη σας. Ρομαντικά μιλώντας, θα νιώσετε διατεθειμένοι να δείξετε τη στοργική σας πλευρά.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Απρίλιος 2024 Λέων Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Αν είστε ελεύθεροι, ίσως γνωρίσετε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον σε μια διασκεδαστική εκδήλωση ή ακόμα και στη δουλειά. Εν τω μεταξύ, ο Άρης στον Κριό σας δίνει τη δύναμη να νικήσετε και να ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας. Θα πρέπει ακόμα να διατηρήσετε τον εγωισμό σας εντός υγιών ορίων, αλλά η ικανότητά σας να εστιάσετε και να ξεκινήσετε νέα πράγματα θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.

Δώστε προσοχή στην υγεία των αγαπημένων σας προσώπων. Συνολικά, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η εξισορρόπηση της καριέρας και της οικογένειας, θα φέρει μακροπρόθεσμη σταθερότητα και επιτυχία. Οποιεσδήποτε προκλήσεις ή εμπόδια απαιτούν αγάπη. Γι’ αυτό διοχετεύστε την σε όλες τις αλληλεπιδράσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia