Ζώδια Απρίλιος 2024 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις 

zwdio-parthenos-afroditi

Ζώδια Απρίλιος 2024 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Απρίλιος 2024 Παρθένος  : Οι μπόρες του Απριλίου έρχονται με βροχή χρημάτων, αγάπη και οικειότητα όμορφοι Παρθένοι!

Μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα χτυπάει την πόρτα σας. Μια ευκαιρία να πετύχετε πλούτο, οικονομική ασφάλεια, σταθερότητα και πολλά άλλα.

Αυτή είναι η καθολική επαναφορά και ανταμοιβή σας, καθώς η μετάβαση από την εποχή του Κριού στον Ταύρο αφορά τη μεταμόρφωση, την περιπέτεια και την επέκταση. Ήρθε η ώρα να γίνετε προσγειωμένοι και πρακτικοί, εστιάζοντας στην οικοδόμηση γερών θεμελίων για το μέλλον σας..

zodia-taro-45

Ο Απρίλιος ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή την πρώτη μέρα του μήνα. Αυτό το κοσμικό μπέρδεμα ρίχνει μερικά εμπόδια στα σχέδιά σας. Όμως δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Οι επικοινωνίες θερμαίνονται, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι δεν είστε ο υπερβολικά επικριτικός εαυτός σας. Θα μπορέσετε επίσης να διασαφηνίσετε μπερδεμένες καταστάσεις.

Εν τω μεταξύ στις 5 η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό, απαλύνοντας την ανάδρομη αίσθηση. Η Αφροδίτη στον Κριό είναι μια σημαντική αλλαγή στην αυτοεκτίμησή σας, ειδικά με την έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 που κατέχει τεράστια δύναμη, επικαλούμενη αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Αυτό το διάστημα έρχονται στο φως κρυμμένες αλήθειες. Είναι μια συναισθηματικά έντονη περίοδος για εσάς – βαθιά και μεταμορφωτική. Κλείνετε μια πόρτα και ανοίγετε μια άλλη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ζώδια Απρίλιος 2024 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Θα νιώθετε πιο τολμηροί στην κρεβατοκάμαρα – Ναι Παρθένε, ξέρουμε ότι δεν είστε τόσο συγκρατημένος όσο ισχυρίζεστε! Επιπλέον, αυτή η έκλειψη Ηλίου φέρνει μια έντονη αναζήτηση ψυχής! Θα ενημερωθείτε για τα βαριά ενεργειακά συντρίμμια ή τις τοξικές εμπλοκές. Μπορεί να υπάρχουν θέματα που αφορούν κοινόχρηστους πόρους ή οικογενειακούς φόρους, περιουσιακά στοιχεία, χρέη κ.λπ. Εμπιστευτείτε την εσωτερική σας καθοδήγηση για ν’ ακολουθήσετε τη σωστή κατεύθυνση.

Πιθανώς, όταν ο Ήλιος συναντήσει τον Ερμή στις 11, θα πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Στις 18, μια αύξουσα σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και η διάθεσή σας διαμορφώνει τις αλληλεπιδράσεις και τις εμπειρίες σας. Τώρα μπορείτε να «διαβάσετε» το μυαλό των συνομιλητών σας. Τα πράγματα αλλάζουν ταχύτητα με το ξεκίνημα της εποχής του Ταύρου στις 19 Απριλίου.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

chartomantia-098

Ο Ταύρος σας τραβάει προς τη σταθερότητα και την πρακτική εφαρμογή – κάτι στο οποίο ευδοκιμείτε – και ο Ήλιος σας καλεί να διευρύνετε τις γνώσεις σας και τις προοπτικές σας, ειδικά στους τομείς της εκπαίδευσης, των ταξιδιών, της διδασκαλίας και της πνευματικότητας. Κατανοήστε τη μεγαλύτερη εικόνα των εμπειριών σας.

Με την συνάντηση Δία/Ουρανού για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια στις 21 Απριλίου, θα έχετε μια απροσδόκητη έμπνευση και διορατικότητα όπως και αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν τον κόσμο σας και θα αλλάξουν ολόκληρη τη νοοτροπία σας. Μια μεταμορφωτική Πανσέληνος στις 23 έχει να κάνει με τη βαθύτερη σύνδεση των σχεδίων σας. Είναι σαν να έχετε έναν ζωδιακό σύντροφο για να σας βοηθήσει να εκδηλωθείτε. Ο Σκορπιός είναι αυτός που δανείζει τη συναισθηματική του δύναμη στις μεγάλες ιδέες σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-66

 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Έτσι, ενώ βιώνετε μεταμόρφωση και αλλαγές στις σχέσεις σας, σκεφτείτε τι καινούργια βήματα μπορείτε να κάνετε, για να προχωρήσετε. Επιπλέον, αν αποφεύγετε τις μεγάλες αποφάσεις ή το να μοιράζεστε τις σκέψεις σας, αυτή η Πανσέληνος – μαζί με την πρόσφατη συνάντηση Δία/Ουρανού – θα σας βοηθήσει να πείτε την αλήθεια σας και να αποφασίσετε πώς θέλετε να προχωρήσετε.

Ο μήνας τελειώνει με την επιστροφή της Αφροδίτης στο σπίτι της τον Ταύρο στις 29, ακολουθούμενη από τον Άρη που επιστρέφει κι αυτός στο δικό του σπίτι τον Κριό στις 30. Η Αφροδίτη διεγείρει την επιθυμία και το γούστο σας για κάτι εξωτικό, προωθώντας σας να εξερευνήσετε νέους πολιτισμούς ή να ενισχύσετε τους ήδη υπάρχοντες. Υπάρχει μια βαθιά σύνδεση μεταξύ της αγάπης, της ευχαρίστησης και των φιλοσοφικών και πνευματικών σας πεποιθήσεων. Και θα νιώσετε ελεύθεροι σαν πουλί, να εξερευνήσετε αυτούς τους ορίζοντες.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Απρίλιος 2024 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Οι ελεύθεροι Παρθένοι, ετοιμαστείτε για μια απρόσμενη ερωτική συνάντηση! Όσοι έχετε σχέση μπορεί να κάνετε ένα εξωτικό ταξίδι! Εν τω μεταξύ, ο Άρης ενεργοποιεί μια νοοτροπία προσανατολισμένη στον στόχο, αν και αγχώνει ελαφρώς τις σχέσεις σας. Η σεξουαλικότητα και η οικειότητα διεγείρονται, οπότε γιατί να μην γίνετε δημιουργικοί; Ίσως επίσης χρειαστεί να είστε πιο δυναμικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Σας χρωστάει κάποιος χρήματα; Αυτή είναι η στιγμή για σας εξαργυρώσουν. Συνοπτικά, αυτός ο μήνας θέλει να μάθετε πώς η ερωτική σας ζωή και η σεξουαλική σας ενέργεια συνδέονται με τα χρήματα και τις σχέσεις σας. Αφήστε τις βαθιές αλλαγές αυτόν τον μήνα να σας οδηγήσουν σε αυξημένη ευτυχία, πληρότητα και επιτυχία. Μην είστε άκαμπτοι! Βγείτε έξω και λάμψτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος