Ζώδια Απρίλιος 2024 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Ζώδια Απρίλιος 2024 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Ζώδια Απρίλιος 2024 Σκορπιός : Ο Απρίλιος φέρνει επικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, την καριέρα και τις σχέσεις σας αγαπημένοι Σκορπιοί.

Θα έχετε επιτέλους την ενέργεια και την έμπνευση για να κάνετε σαρωτικές αλλαγές. Αν δυσκολεύεστε με τη ρουτίνα στη ζωή σας, αυτή η σεζόν έρχεται με τα εργαλεία που χρειάζονται για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Μην αφήνετε κανέναν να σας επιβραδύνει! Και αν κάποιος αμφιβάλλει για εσάς, εστιάστε το βλέμμα σας στο βραβείο.

zodia-taro-45

Ωστόσο, αν εργαστείτε πολύ σκληρά, θα εξαντληθείτε. Επομένως ρυθμίστε τον εαυτό σας και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Ο Ερμής ξεκινά τον μήνα γυρίζοντας ανάδρομος την πρώτη μέρα. Αν και σε όλους αρέσει να ρίχνουν τον όλεθρο και την καταχνιά στους ανάδρομους, αυτές είναι απαραίτητες περίοδοι για να ανανεώσετε την προσέγγισή σας και να ευθυγραμμίσετε τους στόχους σας.

Στις 5, η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και απαλύνει την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Ωστόσο, υπάρχουν ζητήματα που αφορούν την αυτοεκτίμηση, τη ζήλια και τη δυναμική εξουσίας στις σχέσεις. Να έχετε επίγνωση αυτών των πιθανών προκλήσεων, ώστε να μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε εποικοδομητικά.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Απρίλιος 2024 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Αν είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, θα βιώσετε μια πολύ βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας και των άλλων. Σ’ αυτή την ενέργεια προστίθεται μια έκλειψη Ηλίου στις 8, φωτίζοντας έναν ολοκαίνουργιο κύκλο. Θα απαλλαγείτε από τοξικές, ανθυγιεινές συνήθειες ή εργασιακές ρουτίνες που ποτέ δεν υποστήριξαν την επιτυχία σας. Είστε πιο ευαίσθητοι τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.

Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος πνευματικής θεραπείας, που θα σας ταρακουνήσει από την καθημερινή σας ρουτίνα και θα εμπλουτίσει τη ζωή σας. Οι εκλείψεις είναι στιγμές που διέπονται από τη μοίρα…και δεδομένου ότι είναι Νέα Σελήνη, να περιμένετε με αυτοπεποίθηση να καλωσορίσετε επιτέλους τις αρχές, αντί να προσηλώνεστε στα τελειώματα.

tilefonikes-provlepsis

Ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά τον Κρόνο στις 10, δημιουργώντας μια μικρή σύγχυση στη σφαίρα της δημιουργικότητας, των παιδιών και του ρομαντισμού. Οι διελεύσεις του Κρόνου μπορεί να είναι αρκετά απαιτητικές κι αυτό αφορά την πειθαρχία, τη δέσμευση και την ισχυρή εργασιακή ηθική. Οι επιθυμίες του Άρη όπως η αυτοπεποίθηση, η σεξουαλική ενέργεια, το πάθος και η ζωτικότητα ασφυκτιούν.

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο ένα σύντομο διάλειμμα για να ενισχύσετε την ορμή και το κίνητρό σας προς τους στόχους σας. Στις 17 Απριλίου, η Αφροδίτη συνδέεται με τον Β. Δεσμό, ενεργοποιώντας ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα και τις σχέσεις, που ευθυγραμμίζονται με τον σκοπό της ζωής και τις υψηλότερες αξίες σας. Εξαιτίας της αντίθεσής της με τον Ν. Δεσμό, υπάρχει μια καρμική ένταση μεταξύ των σχέσεων και των επιθυμιών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Δεδομένου ότι η εποχή του Ταύρου ξεκινά στις 19 Απριλίου, μαζί με μια ένωση Δία/Ουρανού στον Ταύρο στις 21, θα έχετε όλη την υποστήριξη που απαιτείται για να καταφέρετε συναρπαστικές αλλαγές στις σχέσεις και στο μέλλον σας. Η εποχή του Ταύρου επικεντρώνεται στις στενές προσωπικές σχέσεις. Θα μπορούσατε να προσαρμόσετε κοινές επενδύσεις και ευκαιρίες… ή να βάλετε στόχους με φίλους, επιχειρήσεις ή οικογένεια.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, όταν αφιερώνετε χρόνο σκεπτόμενοι πώς εμφανίζεστε στις σχέσεις σας και πώς εμφανίζονται οι άλλοι σε εσάς, μια νέα αίσθηση έμπνευσης και αυτοεκτίμησης κυριαρχεί στη ζωή σας. Ο Ταύρος είναι το αντίθετο ζώδιό σας, γι’ αυτό γιορτάστε και γλεντήστε… σαν να είναι τα γενέθλιά σας. Και χάρη στην Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 23, θα νιώσετε σαν να είστε κάτοχος αυτής της σεζόν!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απελευθερώσετε βάρη και να βρείτε υγιείς διεξόδους. Υπάρχει μια βαθιά ριζωμένη επιθυμία να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, ακόμα κι αν πείτε δύσκολα πράγματα. Αν πρέπει να στεναχωρήσετε κάποιον γνωρίζοντας πως αυτό που λέτε είναι αληθινό, τότε κάνετε το σωστό. Υπάρχει ο καλός και ο κακός τρόπος για να κάνετε κατανοητή την άποψή σας.

Ποιον επιλέγετε; Γιατί αυτό που έχει σημασία είναι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να προχωρήσετε. Τα πράγματα κινούνται σε διαφορετική κατεύθυνση όταν ο Ερμής στρέφεται άμεσος στις 25. Προκλήσεις ή ζητήματα που σχετίζονται με τη δημιουργική εστίαση λύνονται και αποδεικνύονται μόνο προσωρινές καθυστερήσεις. Η Αφροδίτη στις 29 μπαίνει στον Ταύρο και στις 30 ο Άρης στον Κριό. Αυτές είναι πολύ ιδιαίτερες διελεύσεις, αφού και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στα ζώδια που κυριαρχούν.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-098

Ζώδια Απρίλιος 2024 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Να περιμένετε κορύφωση σε συναισθήματα και πάθη. Αυτή η διέλευση είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τις πιο σκοτεινές επιθυμίες και τους βαθύτερους φόβους σας. Αν είστε ελεύθεροι είναι η τέλεια στιγμή να αφήσετε ελεύθερη την άγρια πλευρά σας και να προσελκύσετε συναρπαστικούς συντρόφους. Αν είστε ήδη σε σχέση, ετοιμαστείτε να εμπλουτίσετε τα πράγματα και να εξερευνήσετε την οικειότητα σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Νομικά θέματα και συμβάσεις είναι πιθανά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εν τω μεταξύ, ο Άρης στον Κριό ενισχύει την υγεία και τη ζωτικότητά σας! Και με περισσότερη σωματική ενέργεια και αντοχή από ό,τι συνήθως, θα διαπιστώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ακολουθήσετε ένα νέο πρόγραμμα υγείας.

zodia provlepseis

Ζώδια Απρίλιος 2024 Σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις  .

Η δύναμη της θέλησής σας λαμβάνει επίσης ώθηση, επομένως είναι πιο εύκολο να κόψετε συνήθειες και να επιμείνετε σε πιο υγιεινές συνήθειες. Σκεφτείτε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να γίνετε καλύτερος σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά.

Συνοψίζοντας, ο Απρίλιος φέρνει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να συνεχίσετε να προχωράτε… μετά από τις προκλήσεις ή τις αποτυχίες που βιώσατε. Αν αισθάνεστε θολωμένοι ή δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, αφιερώστε χρόνο γράφοντας ένα ημερολόγιο, κάντε διαλογισμό ή αποσυνδεθείτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot