Ζώδια Απρίλιος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

zvdia-didymos

Ζώδια Απρίλιος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζώδια Απρίλιος 21 Δίδυμοι Αυτό τον μήνα θα εργάζεστε στο περιβάλλον που προτιμάτε!

Ο Απρίλιος ευνοεί την κοινωνική επαφή, τις συναντήσεις με φίλους…

Είναι ένα έναυσμα για να μοιραστείτε τη χαρά της Άνοιξης!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Βόρειος Δεσμός και ο Άρης θα κάνουν τρίγωνο, την πρώτη μέρα του Απριλίου στον 1ο οίκο σας. Η όψη θα ενισχύσει την ήδη ζωηρή και εξωστρεφή προσωπικότητά σας. Ο μήνας θα είναι γεμάτος περιπέτειες, που συμβαδίζουν με την προσπάθειά σας για να διατηρήσετε τη ζωή ενδιαφέρουσα!

Την πρώτη εβδομάδα, ο Ερμής που σας κυβερνά θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Κριού. Η μετάβαση θα κάνει τον τρόπο που επικοινωνείτε πολύ πιο άμεσο και εκρηκτικό: Αν σχετίζεστε με εσωστρεφείς χαρακτήρες, προσπαθήστε να τους δώσετε τον χώρο που χρειάζονται και να έρχονται σε εσάς όταν έχουν διάθεση. Αν ζείτε με εξωστρεφή άτομα όπως εσείς, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του Κριού για να εξερευνήσετε νέα θέματα. Μπορείτε να τα μοιραστείτε με τους συγκατοίκους ή την οικογένειά σας. Γενικά, αυτή η διέλευση θα είναι ωφέλιμη και θα φέρει θετική ατμόσφαιρα στο οικογενειακό σας περιβάλλον!

chartomantia-098

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται επίσης στο ζώδιο του Κριού στις 11 Απριλίου και θα προσθέσει «φωτιά» στη ζωή σας. Συμβαίνει στον 11ο οίκο σας και θα σας φέρει πολύ πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως ασχοληθείτε με μια ομαδική δραστηριότητα, που θα σας ενθουσιάσει και θα σας χαροποιήσει. Αποτελεί και υπέροχη στιγμή για να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο!

Ο Άρης και ο Δίας κάνουν τρίγωνο στον 1ο και 9ο οίκο σας στα μέσα του μήνα, δίνοντας ώθηση στην τύχη σας. Κάποιος που γνωρίζετε, μπορεί να σας διδάξει κάτι νέο… Και ίσως αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας, είτε την προσέγγισή σας στα πράγματα που σας ενδιαφέρουν!

zwdia-tarw-zodia-19

Στις 25 Απριλίου θα σχηματιστεί ένα μεγάλο τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης, του Κρόνου και του Βόρειου Δεσμού, στον 5ο, 9ο και 1ο οίκο σας αντίστοιχα. Αυτοί οι οίκοι αφορούν το ποιοι είστε και πώς μαθαίνετε. Περιλαμβάνει και στα τρία ζώδια του αέρα… Και δεδομένου ότι είστε ένα από αυτά, μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε από αυτές τις δονήσεις στους τομείς της μάθησης και της επικοινωνίας!

Ζώδια Απρίλιος 21 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

Η Πανσέληνος την επόμενη μέρα, αναδύεται στον 6ο οίκο σας και στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο Σκορπιός λατρεύει να φέρνει στην επιφάνεια, πράγματα που παραμένουν κρυφά… Και αυτή η Πανσέληνος θα σας επιστήσει την προσοχή σε όλες τις άσχημες συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Μην ανησυχείτε, μπορείτε να τις ξεπεράσετε. Όμως είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε σαμποτάρετε τον εαυτό σας… Και αυτό θα κάνει αυτή η Πανσέληνος!

taro-6-9

Ο μήνας τελειώνει με μια αντίθεση του Άρη με τη Σελήνη, στον 2ο και 8ο οίκο σας. Η όψη σας εφιστά την προσοχή στο πώς ξοδεύετε χρήματα και στον τρόπο που καταναλώνετε. Ο Απρίλιος μπορεί να είναι ομαλός και διασκεδαστικός, αρκεί να προσέξετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό: Δεν πρέπει να παρασυρθείτε και ξοδέψετε υπερβολικά… Θα πρέπει να προετοιμαστείτε για τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, προσπαθήστε να εξερευνήσετε νέες περιοχές. Η υπευθυνότητα είναι το κλειδί!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw